ZOEK JOUW WAAROM EN KLANTEN AANTREKKEN WORDT MAKKELIJK

“Je beste leven leiden is erachter komen wat je missie is. Je echte taak op aarde is erachter te komen wat je moet doen en een manier vinden dat te doen.” – Oprah Winfrey

Jarenlang had ik me afgevraagd wat mijn levensdoel was, wat mijn missie was, vooral m.b.t. mijn werk. Ik heb altijd geweten dat ik goed was in manifesteren, maar ik wist ook dat ik hier was voor iets groters dan ik kon dromen, maar ik kon er niet achter komen wat dat was.

Als kind, puber en jong volwassene had ik pijnlijke ervaringen en vroeg me af:

WAAROM overkomt mij dit allemaal?

Wat moest ik hiermee? Ik kon het gewoon niet bedenken.

In de afgelopen decennia heb ik er een gewoonte van gemaakt om Oprah’s wijsheden te gebruiken: “Use your WORK to touch people’s life every day”. Ontelbare keren heb ik gezien hoe ze mensen inspireert om te zoeken naar de betekenis van iets dat hen is overkomen, om hen vervolgens te vragen om het te shiften en er iets nuttigs mee te doen.

Het concept lijkt te zijn:

Stap uit je slachtofferrol!

Shift je pijn en gebruik het om het verschil in de levens van anderen te maken. Gebruik je ervaringen om verandering en transformatie te creëren. DAT is jouw levensdoel, DAT is jouw missie.

Dit is super belangrijk voor bedrijven zoals dat van jou en mij. Omdat we mensen zo direct kunnen inspireren en helpen om hun beste leven te leiden.

Ik weet waarom pijnlijke dingen in mijn leven zijn gebeurd. Ik weet waarom ik hier ben. Door mijn (spirituele) ervaringen heb ik geleerd mijn lage zelfbeeld te transformeren, evenals de negatieve overtuigingen die maakten dat ik het spel klein bleef spelen.

Ik heb geleerd meer zelfvertrouwen te hebben en echt te gaan staan voor wat ik wil in mijn leven. Ik heb ook geleerd compassie te hebben met mezelf en anderen, inclusief mijn klanten.

Ik weet dat we allemaal pijnlijke ervaringen hebben gehad die ons gevormd hebben tot wie we nu zijn. We hebben allemaal angsten en dingen die ons tegenhouden. Maar dat betekent niet dat deze angsten, blokkades en overtuigingen ons BLIJVEN tegenhouden.

Tegelijkertijd hebben we allemaal een enorm potentieel voor succes,

om het verschil te maken, vooral als ondernemer, coach, therapeut of expert. Het is gewoon een kwestie van jezelf uit de weg gaan en het spel veel GROTER gaan spelen.

Mijn KlantenMagneet Systeem™ is onderdeel van mijn missie.

Ik gebruik het dagelijks voor mijn bedrijf en geef het door aan mijn klanten. Ja, ik richt me het grootste deel van de tijd op de marketing.

Waarom?

Als je dag in dag uit op de bank op klanten zit te wachten, ga je in deze wereld geen groot verschil maken. (En ik kan het weten, been there, done that). Jij hebt gaven en talenten gekregen, inclusief de pijnlijke ervaringen. Dus zichtbaar worden is een MUST om mensen te helpen om de gewenste resultaten te behalen.

Daarom is de marketing voor jouw mooie werk absoluut cruciaal.

Als jouw marketingsystemen eenmaal staan, strekt het ‘missie’-gedeelte ervan zich ook uit tot de andere dingen. Het is iets waar de meeste ondernemers nooit hun aandacht op vestigen, maar jouw goed werkende systemen gaan uiteindelijk ook je zelfvertrouwen vergroten.

Systemen zorgen ervoor dat jij jezelf uit de weg gaat en je potentiële succes manifesteert. Want… het zit allemaal al IN jou.

Ik kan een enorm verschil maken in het zakelijk succes en het leven van vrouwelijke ondernemers. Niet alleen met marketing, maar ook met het shiften van je mindset, het transformeren van je chronische conditionering en het herkennen van je conceptuele angsten.

Ik ben een manifesteer koningin en een marketingjunkie en het sappige van mijn werk is dat het ook resultaten oplevert voor mijn ambitieuze klanten.

Wanneer je werkt vanuit je missie, jouw WAAROM, krijgen klanten betere resultaten, geven ze jou geweldige testimonials en verwijzen ze mensen naar je door. Je begint een wezenlijker verschil te maken en dat vertaalt zich automatisch in meer succes, meer ideale goed betalende klanten en meer omzet.

Vraag ​​jij je af hoe je je eigen levensdoel kunt ontdekken? Dit is wat ik heb geleerd bij het vinden van mijn WAAROM:

Als je business NIET afgestemd is op je levensdoel, is het leven een strijd.

En oncomfortabele en pijnlijke ervaringen zijn eigenlijk goed. Het zijn signalen van het Universum dat je nog niet op de goede weg zit. Zie het als een zegen en een aanwijzing.

Het gaat er niet om dat je je bedrijf helemaal moet VERANDEREN (ik ben nog steeds bezig met mindset, manifesteren en marketing). Nee, het is een aanwijzing dat je misschien een klein beetje van richting moet veranderen of het een beetje moet aanpassen.

Vind een manier om je “WAAROM” in je werk te verweven.

Stel jezelf deze vragen voor aanwijzingen:

  • In welk gedeelte van de boekwinkel hang je het meest rond?
  • Kijk om je heen voor tekenen over je doel. Ze zijn overal als je ze zoekt. Kleine gelukkige toevalligheden zijn helemaal geen toevalligheden. Het zijn allemaal signalen en aanwijzingen.
  • Als je handelt naar de tekenen en geïnspireerde actie onderneemt, versnelt je reis naar je mooiste leven en naar jouw doel.
  • Vind wat makkelijk is voor jou en tegelijkertijd anderen helpt. Wat net zo belangrijk is voor je succes is dat je je hierbij GOED VOELT. Als iets je vreugde geeft (zoals voor mij vrouwelijke ondernemers lesgeven, coachen en inspireren om zichzelf uit de weg te gaan, het spel GROTER te spelen en een rijk leven te leiden), dan is het iets om na te streven. Het maakt gelukkig!

Als je je WAAROM eenmaal hebt gevonden, begin je het beetje bij beetje in je dagelijkse werk met je klanten te verweven. Je begint beetje bij beetje het werk te doen waar jij gelukkig van wordt.

En test, test en test.

Zoek naar hoe je je VOELT. Zoek naar de subtiele feedback die je ziel je geeft. Voeg dan een beetje meer toe, zodat het voor jou authentiek, integer en liefdevol voelt. Terwijl je doorgaat, voeg je steeds meer jouw waarom toe, totdat het echt goed voelt en je het verschil merkt in de resultaten van je klanten.

Begin het te verweven in jouw social media posts, je blogs, jouw webinars, jouw lezingen en tijdens netwerkbijeenkomsten. Na verloop van tijd, wanneer het goed voelt, kunt je het voortdurend aan jouw marketingmateriaal toevoegen.

Dat is wat ik heb gedaan.

Jouw missie is, met jouw gaven, talenten en ervaringen, het verschil maken in de levens van anderen EN je er GOED bij voelen.

Als je het eenmaal hebt gevonden, GA er 100% voor.

100% je missie leven is het recept voor een gelukkig leven en ware overvloed.

Succes, klanten en omzet komen vanzelf naar je toe als je dat doet. Je zult niet geloven dat je wordt betaald om je mooiste leven te leiden. Ik knijp mezelf nog steeds.

Dit gezegd hebbende, dring ik erop aan marketing NIET te vergeten en het een prioriteit te geven in je business. Wanneer je je WAAROM authentiek, integer en liefdevol in je marketing integreert, wordt ideale goed betalende klanten aantrekken enorm makkelijk.

Weet je niet waar je moet beginnen?

Start met het Gamechangers Groei Programma en ga aan de slag met mijn stapsgewijze KlantenMagneet Systeem™ dat zowel makkelijk als authentiek zal aanvoelen.

Het vermijdt alle overbodige zaken die je van je groei zouden kunnen afleiden. Het geeft je in plaats daarvan de belangrijkste dingen die je moet doen om eenvoudige, solide systemen op te zetten, zodat je consequent en consistent je pijplijn vult en voortdurend nieuwe ideale goed betalende klanten aantrekt.

Het gaat allemaal stap voor stap, je doet stap één van het systeem, en als je daarmee klaar bent, ga je verder met stap twee, enzovoort. Zo makkelijk. Alle tools, scripts, sjablonen en voorbeelden worden je op een presenteerblaadje aangereikt.

Gamechangers Groei Programma

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *