ZELFLIEFDE EN IDEALE GOED BETALENDE KLANTEN

Het heeft te maken met zelfliefde. Je moet het jezelf echt gunnen om met ideale goed betalende klanten te werken.

Ik vind het heerlijk om met klanten te werken die voor mij kiezen en waarbij ik helemaal mezelf kan zijn. Dat mijn kennis, kunde en ervaring in goede aarde valt en dat we schouder aan schouder kunnen samenwerken. Het mooiste is als mijn klanten met commitment aan de slag gaan en super mooie resultaten behalen.

Ik weet inmiddels precies hoe ik ideale goed betalende klanten kan aantrekken, maar dat is niet altijd zo geweest.

Er was een tijd dat klanten me letterlijk leegzogen. 

Ze hadden me op een voetstuk gezet, deden het werk niet en er was gezeur over afspraken en betalingen. Ik werd er niet blij van.

Het goede nieuws is: je hoeft niet met zeurkousen, azijnpissers of ploeteraars te werken. Jij mag vandaag een keuze maken en beslissen dat je vanaf nu alleen met klanten werkt waar jij super blij van wordt.

Misschien denk je nu: ja lekker Francien, maar ik moet blij zijn met elke klant die ik kan krijgen. En dit is een hardnekkige overtuiging die je saboteert. Jij moet voor jezelf helder krijgen met wie je wilt werken. Als je dat niet gaat communiceren voelen ideale klanten zich niet aangesproken en blijven de energievreters zich aanmelden.

Zodra jij een shift maakt in je marketing en helder bent met wie jij graag wilt werken, haken de energievreters af. Zij vinden je niet meer interessant (jippie!).

Ik trek nu, naast ambitieuze starters, ook vrouwelijke ondernemers aan die willen groeien. Vrouwen die al mooie resultaten behalen maar die willen doorgroeien naar een next level. Vrouwelijke ondernemers die bereid zijn tijd, geld en energie te investeren om de zaken op een andere manier aan te pakken.

Want we weten allemaal:

Als je blijft doen wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg.

Dus ik besloot zes jaar geleden mijn bedrijf zo in te richten dat ik alleen nog maar met ambitieuze vrouwelijke starters en vrouwelijke ondernemers werk die, net zoals ik, willen groeien, evolueren en uiteindelijk willen opschalen.

Ik geef je graag een kijkje in de keuken, zodat je kan leren van de KlantenMagneet stappen die ik zette.

Het begon allemaal met mijn strategische weggever, De Ultieme Intentieverklaring, omdat ik geloof dat elk succes met een krachtige intentie begint. Deze online mini manifesteer training paste ook ik mijn nieuwe business omdat ik mijn bedrijf op een holistische manier online wilde uitbouwen.

Later volgden mijn gratis challenges, mijn webinars en video trainingen. Ik trek daardoor moeiteloos en consistent mijn ideale klanten aan. Bijkomend voordeel: de energievreters hebben geen interesse meer. Zo simpel kan het dus zijn.

Dit kun jij in jouw business ook doen. Je maakt als het ware een voorselectie, waardoor bijvoorbeeld je verkoopgesprekken ook veel meer resultaat opleveren.

Daar deel ik graag meer over in mijn nieuwe gratis online training:

Hoe Word Je Een KlantenMagneet?

In deze gratis online training deel ik de 10 stappen van het KlantenMagneet Systeem. Je ontdekt hoe je ideale, goed betalende klanten aantrekt en meer geld verdient, uitgaande van de krachtige marketingfundamenten die effectief blijven in elk financieel klimaat. Het gaat je gegarandeerd helpen de groei van jouw bedrijf voort te zetten.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *