YOU WILL ALWAYS HAVE MORE THAN ENOUGH MONEY

Het was de zomer van 1992, ik had een goed betaalde baan in de corporate bankwereld, mijn studieschulden waren afbetaald en ik was samen met de liefde van mijn leven op reis.

We hadden onze backpacks gepakt en waren naar Thailand gevlogen. Op een dag bezochten we daar een van de vele tempels, toen mijn oog op een oude boeddhistische monnik viel. Heel intuïtief liep ik naar hem toe en vroeg of hij mijn hand wilde lezen.

De oude wijze Thai lachte vriendelijk, pakte mijn hand en bestudeerde aandachtig de binnenkant van mijn rechterhand. Hij keek omhoog en zei: ”You will always have more than enough money”. Ik voelde me zo gelukzalig, zo dankbaar en weet je wat ik deed?

Ik besloot hem te GELOVEN!

En hier komen we bij de basis van mijn missie, namelijk: overvloed manifesteren.
Niet alleen voor mij, maar ook voor jou, voor ons.
Overvloed als in meer liefde, meer energie en meer geld.

Manifesteren is heel simpel en een kwestie van:
1. VRAGEN
2. GELOVEN
3. ONTVANGEN

Dat gevoel van gelukzaligheid en dankbaarheid heb ik de laatste decennia gecultiveerd. Het is één van mijn magische manifesteergeheimen dat ik deze gevoelens met een hoge trillingsfrequentie aan mijn overvloed-mindset verbind.

Maar dat was niet altijd zo.

Begin 2013 was ik na het stopzetten van een niet-rendabel project ontzettend teleurgesteld. Ik was bang voor tekort en dacht: niemand zit op mij te wachten. Ik zakte in een depressie en zat twee jaar lang uitgeblust op de bank. Passief, hopend en zonder omzet.

Ik had echter nog steeds meer dan genoeg geld en liefde in mijn leven, maar ik voelde de overvloed niet meer. Totdat ik op een dag weer stil op de bank zat en letterlijk en figuurlijk het licht zag.

Ik wist dat het tijd was om te gaan staan.

Ik voelde de vele vrouwen die op mij zaten te wachten. Er was een diep weten dat er behoefte was aan de unieke combinatie van mijn bijzondere talenten, heldere gaven en jarenlange ervaring. Er was zoveel helderheid over wat me te doen stond dat ik werkelijk heb gehuild van geluk.

Dit was voor mij het startsein om weer kennis en kunde in te kopen.

Het was tijd om hulp te vragen aan spirituele mentoren, wijze healers en de beste business coaches. Na een diepgaande transformatie zag ik aan de resultaten die ik en mijn klanten  behaalden dat ik enorm was gegroeid en geëvolueerd naar een betere versie van mezelf.

Ik werd weer nieuwsgierig naar de mogelijkheden en was bereid ook de moeilijke en oncomfortabele lessen te leren.

Ik begon helemaal opnieuw, vanaf de basis, met het herbouwen van mijn bedrijf. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aan vrouwelijke ondernemers leren om meer dan genoeg geld te manifesteren door te werken aan hun mindset en marketing.

Er ontstond hierdoor zoveel ruimte dat ik samen met mijn man een internationaal avontuur begon. Vanuit de wereldstad Jakarta in Indonesië, waar wij de afgelopen jaren woonden, bouwde ik mijn online bedrijf en team verder uit.

Naast mijn online coaching- en trainingsbureau heb ik de afgelopen jaren meerdere inkomensstromen gemanifesteerd. Dit resulteerde in een consistente geldstroom van  honderdduizenden euro’s per jaar, waardoor ik jaarlijks een ton aan ons vermogen kan toevoegen.

Het allermooiste van het geld dat ik manifesteer is niet het geld zelf, maar wat het betekent.

Het betekent vrijheid, veiligheid en je zelfverzekerd voelen.

Het betekent dat ik duizenden vrouwen met mijn MBA – Manifesteer Business Academie, mijn gratis challenges en mijn webinars kan inspireren, helpen en leren hoe je ware overvloed manifesteert.

Het betekent dat ik meer dan genoeg geld heb en dat het tijd is om terug te geven.

Ik kan kinderen helpen die nooit op vakantie gingen. Ik kan geld doneren aan families die alles verloren hebben tijdens de aardbevingen en oorlogen. Ik kan de opleiding van weeskinderen in Jakarta sponseren. Ik kan ondernemers financieel helpen met het opstarten van hun bedrijf.

Hoewel 2022 met het overlijden van mijn moeder superverdrietig begon en de tegenslagen elkaar opvolgden, heb ik weer belangrijke lessen geleerd over het leven en mijn business. Ik heb een nieuwe businesscoach in de arm genomen die me enorm inspireert om

mijn innerlijke manifesteerkoningin te ontketenen.

Ik begin weer op stoom te komen….

Speciaal voor ambitieuze spirituele ondernemers die ook meer dan genoeg geld willen manifesteren, ga ik daarom weer iets gaafs organiseren.

Iets wat voor velen life-changing was en waar ik elk jaar zelf ook weer aan meedoe.

Van 18 t/m 22 april 2022 organiseer ik de LMMC – Let’s Make Money Challenge. Vijf money mindset dagen lang neem ik je mee in de uitdaging van jouw geldspel.

Ben jij er klaar voor?
Laat je verrassen, uitdagen en inspireren!
Meld je gratis aan met een klik op:

Let’s Make Money Challenge.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *