WORD DAT HELDERE LICHT IN DONKERE DAGEN (EN JE ZULT NOOIT ZONDER KLANTEN ZIJN)

Terwijl de media op zoek zijn naar alles wat in de ogen van consumenten paniek kan veroorzaken, wil ik dat je nadenkt over je eigen leven. Zie jij mogelijkheden om te groeien? Zijn er ondernemers zoals jij die geld verdienen? Zie jij mensen die NOG STEEDS kopen?

Om het in perspectief te plaatsen: in mijn wereld hebben online ondernemers de afgelopen maand meer verdiend dan de meeste mensen het hele jaar. Hoezo crisis?

Ik vertel je dit om je erop te wijzen dat de MEDIA willen dat je bang bent. ANGST VERKOOPT! De media richten zich NIET op de vele gezonde ondernemingen, de miljoenen succesvolle kleine bedrijven en de ondernemers die het goed doen met het lanceren van nieuwe producten en programma’s.

Waarom doen de media dat? Goed nieuws verkoopt niet!

Mijn advies is RELAX en laat de media links liggen. Doe je dat niet, dan is er een grote kans dat je marketingbeslissingen negatief beïnvloed worden en dat jij, zoals vele mensen, gemanipuleerd wordt om ongelooflijk bang te zijn. Jij gaat geloven dat de wereld in gevaar is en het heel slecht gaat met de economie.

Terwijl de realiteit is dat je klanten nog steeds kopen en nog steeds geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt. Sterker nog, ze hebben je NODIG.

Jij kunt je marketing aanpassen aan wat er gaande is en wat er nog gaat komen. In dit onzekere klimaat is dit het moment waarop leiders hun eigen bloeiende micro-economieën zullen creëren. Als je op deze nieuwe tijden bent voorbereid en over de juiste tools beschikt, hoef je je geen zorgen te maken over jouw financiële toekomst.

Je kunt je eigen bloeiende micro-economie creëren.

Het komt erop neer dat je geld KAN verdienen, veel geld, ALS je de dingen anders gaat doen dan dat je ze deed. Waarom? Jouw potentiële klanten hebben jouw kennis, ervaring en benadering nog steeds nodig. Ze hebben je diensten nog steeds nodig en ze geven nog steeds geld uit.

MAAR onze klanten geven hun geld aan de ondernemers en bedrijven die een enorme, onweerstaanbare waarde bieden.

Het maakt niet uit wat er gebeurt in de wereld, jij zult altijd klanten hebben als jij echte waarde aan het leven van je propects en klanten toevoegt. Om onweerstaanbaar te zijn, MOET je jezelf waardevoller maken.

Ik heb het niet over de waarde die je nu denkt te bieden. Dat heeft in het verleden gewerkt, toen de markt er anders uitzag. Ik heb het over het toevoegen van ZOVEEL waarde, dat mensen geen andere keuze hebben dan met je samen te werken.

Wanneer een solopreneur zichzelf persoonlijk en professioneel waardevoller maakt en in haar bedrijf en voor haar klanten meer en nieuwe waarde creëert… dan groeit en bloeit ze.

Het is een Universele Wet!

Als je op een GROOTSE manier gaat staan voor je klanten en toegevoegde waarde creëert, dan verdien je geld. En dat werkt alleen als je mensen consistent laat weten wat je doet, welke oplossingen je biedt en welke waarde je toevoegt.

Dat doe je door middel van high-vibe contentmarketing en het creëren van sprankelende 5D marketing die WERKT.

Werkt jouw marketing op dit moment? Zo niet, dan MOET je leren hoe je het moet doen, meer dan ooit tevoren. Deze tijden vereisen geen “oldschool” basismarketing, ze vereisen geavanceerde marketing en het is jouw taak om te doen WAT nodig is om toegang te krijgen tot die high vibe, lichtgevende sprankelende marketing op hoog niveau. Voorbij de basis…

Basismarketing zal niet meer werken.

Herpositioneer jezelf en presenteer jezelf als DE expert met DE oplossing voor de behoeften en wensen van je klant.

Onthoud dat mensen je zullen volgen als jij dat heldere licht in donkere dagen bent. Jij bent die onweerstaanbare lichtgevende leider en iedereen die een weg zoekt uit de donkere dagen zal alles doen en alles betalen om jou te volgen.

Door jezelf waardevol te maken, bied jij jouw klanten in deze huidige omstandigheden successtrategieën die anderen niet bezitten.  Als je niet weet wat die strategieën zijn, moet je ze ontdekken (bij voorkeur van iemand die dezelfde strategieën gebruikt en het heel goed doet) en er alles aan doen om ze in handen te krijgen.

Heb je de basis onder de knie en wil je je bedrijf naar een NEXT LEVEL brengen?

Dan is het tijd om geavanceerde marketingtechnieken te implementeren, zodat deze technieken jou kunnen transformeren naar dat heldere licht in donkere dagen.

In het Gamechangers Groei Programma implementeer je naast successtrategieën ook de KlantenMagneet Systeem stappen om je huidige bedrijf te transformeren naar een bedrijf met ideale goed betalende klanten. En je verdient meer geld terwijl je minder werkt… wat er daarbuiten ook gebeurt.

Je krijgt geavanceerde marketingsystemen die je op de automatische piloot zet en je combineert ze met cruciale mindset-technieken om zelfsabotage te elimineren. De formule die mijn klanten en ik gebruiken, zorgde ervoor dat we het afgelopen jaar tonnen verdienden. En dat kunt jij ook!  Lees de succesverhalen en de details op:

Gamechangers Groei Programma

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *