WAT WE -KOST WAT KOST- PROBEREN TE VOORKOMEN

Het innerlijke werk vanuit onze ziel geeft ons in elk aspect van het leven groei en expansie,

Toen ik startte met mijn spirituele ontwakingsreis had ik echt geen idee wat er zou komen.

Ik wist gewoon dat ik moest uitzoeken waarom ik me zo slecht voelde. Het ging gewoon niet goed met mij. Ik was passief, opgebrand en voelde geen passie meer. Mijn zelfbeeld was op een historisch dieptepunt aanbeland.

Het voelde…hopeloos.

Maar toen ik dieper ging duiken in wie ik was en de lagen begon af te pellen zag ik de diepten van mijn schaduw.

Tot de dag van vandaag ben ik zo dankbaar dat ik zo diep ben gegaan.

Het gaf me antwoord WAAROM ik was zoals ik was en WAAROM ik op die duistere plek was aangekomen. Daar in die diepte ontdekte ik dat ik me gewoon heel slecht voelde. Punt. Dat was het. Achter al mijn twijfel, schuld en schaamte zat gewoon -Me Heel Erg Slecht Voelen-.

En “slecht voelen” is wat we, kost wat kost, proberen te voorkomen.

We denken dat als we daar aankomen dat dit het einde van de wereld is. Maar door daar niet te willen zijn, zijn we bereid onze dromen op te geven.

Ik ontdekte als ik op deze diepe donkere plek kan ZIJN, dan kan ik alles aan wat op mijn pad komt. Ik zag letterlijk het licht binnenkomen en wist dat het ALTIJD weer goed zou komen.

Ik wist wat me te doen stond.

Ik zette eindelijk mijn welzijn op de eerste plaats met een diep weten dat dan pas de rest kon volgen. En terwijl ik me opnieuw afstemde op mijn waarheid begon ik te ontdekken hoe dit werk ons ​​op elk gebied van ons leven magie schenkt.

Mijn relaties hebben zich sindsdien zo ongelooflijk verdiept.

Ik heb nog nooit zo vervuld de liefde voor mijn man, kinderen, familie, vrienden en klanten gevoeld. Deze expanderende liefde heeft ALLES voor mij veranderd. Ik heb me nog nooit zo gepassioneerd gevoeld over mijn missie en mijn business.

Ik kan echt zeggen dat ik weet dat ik hier ben om mensen zachtjes wakker te schudden. 
Om van ze te houden. 
Ze te zien.
Ze te activeren.
Ze uit te dagen.
En ze TE ONTKETENEN.

Het is in dit ontwakingsproces dat we ons diepste weten vinden.  Ik weet dat ik hier ben om de wereld te veranderen en vrouwen te inspireren meer ruimte in te nemen en daarmee hun eigen geld te verdienen.

Het liefst HEEL VEEL!

Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd en veilig gevoeld in mijn goddelijke vrouwelijke en mannelijke energie.

Door me af te stemmen op mijn verlangen, dromen en wensen weet hoe ik deze energie kan harmoniseren.

Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met mijn lichaam en ziel. Ik heb nog nooit zo veel GEVOELD als nu en het wordt alleen maar beter en beter.

Wanneer we kiezen om op onze spirituele reis ware overvloed te manifesteren werkt het alleen als we onszelf op de eerste plaats zetten. Daarna komt pas de rest. Niet omdat we egoïstisch zijn maar omdat we verantwoordelijkheid nemen voor het werk dat we hier te doen hebben.

Zoals Melanie Ann Layer het zegt:
“For me, For You, For Us!”

In die volgorde!
Het zorgt dat de magie kan blijven ontstaan.

Dus laten we eens starten met:
Wat wil jij voor jou?
Wat is jouw verlangen?

Begin voor jezelf met de Ultieme Intentieverklaring en creëer met dit gratis 8 stappen proces helderheid in wat je werkelijk verlangt.

Vraag hier de gratis Ultieme Intentieverklaring aan

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende zielsklanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *