VIER STAPPEN OM DE GELDSLUIZEN TE OPENEN

Je bent een ondernemer die open staat voor veel dingen, je leert snel en deelt graag. Je hebt veel ideeën en doet het liefst alles tegelijkertijd. Jij vindt het heel moeilijk om te kiezen.
Echter als je succes wilt hebben, geld wilt verdienen en zinvol wil leven is het heel belangrijk dat je iets creëert dat van waarde is voor andere mensen.
 
Dat betekent dat je op zijn minst een aantal van jouw ideeën uitwerkt op een manier dat je iets maakt, produceert of lanceert dat bruikbaar, waardevol en interessant is voor anderen.
 
Want alleen met een idee sta je onderaan de succesladder. Om je dat duidelijk te maken gebruik ik altijd de 1111 punten regel. 

Een succesvol leven/ project/ product/ bedrijf etc. bestaat uit 4 ingrediënten:

1.      Het idee
2.      Het plan
3.      Het geld
4.      De actie
 
Deze ingrediënten hebben alle vier een bepaald aandeel in het succes. Het idee krijgt 1 punt. Je idee kan nog zo briljant zijn maar zonder plan, financiering of actie blijft het een idee. Het plan krijgt maar 10 punten want zonder financiering blijft je plan op de plank liggen. Het geld krijgt 100 punten want hiermee kan het idee met plan gefinancierd worden. Maar zonder geïnspireerde actie wordt er niets gemanifesteerd. De succesformule is:
 
Idee (1) + Plan (10) + Geld (100) + Actie (1000) = Succes (1111)
 
In de geïnspireerde actie zit de visie van je intenties, dromen, wensen, verlangens en doelen. Door krachtige intenties neer te zetten verhoog jij jouw trillingsfrequentie en hierdoor kan het universum je de essentie van overvloed laten voelen als de geldsluizen zich openen.
 
Welk idee ga jij uitwerken? Hoe krijg jij helderheid? Bij welk idee voel jij de bereidheid om alle noodzakelijke stappen te doorlopen om succesvol geld naar je toe te laten komen?

1. Kies met helderheid in je hart.

Helderheid krijg jij door te voelen met je hart. Het ware denken zit in ons hart, dat weet wat goed voor ons is. Dit denken geeft ons ongekende mogelijkheden. Een daarvan is de intentie, het oogmerk, de bedoeling. Voordat je met iets begint zet jij een krachtige positieve intentie neer. Met behulp van De GRATIS Ultieme Intentieverklaring  krijg jij het manifestatieproces steeds beter onder de knie en manifesteer jij wat je wilt.

2. Stel jezelf deze vraag:

“Als ik dit idee niet uitwerk krijg ik dan spijt de komende 10 jaar?” Zo nee, laat het idee los. Zo ja, werk het idee uit.
 

3. Focus je op 1 ding!

Focus op 1 ding is soms moeilijk maar noodzakelijk als jij de geldsluizen wilt openen. Dit betekent niet dat je moet kiezen en alle andere ideeën moet laten vallen. Nee, focus je op 1 idee, werk het helemaal uit, en zorg dat je hiermee super succesvol wordt. Met het geld dat je hiermee verdient kun jij weer je andere ideeën financieren.

4. Word dikke vrienden met geld.

Geld is energie die wordt geladen met de trillingsfrequentie die jij erbij hebt. Als jij negatieve gedachten hebt over geld heeft het een negatieve lading en kan het niet naar je toe komen. Geld kan ook niet naar je toekomen als jouw geïnspireerde actie verbonden is met het resultaat.

Als jij te veel focus legt op het geld blokkeer jij de geldstroom. Jij kan van geld gaan houden als jij je omringt met positieve gedachten en verhalen m.b.t. geld. Heb het volste vertrouwen als jij jouw idee gefocust en met geïnspireerde actie de wereld in zet, de geldsluizen zich openen.

Een goede manier om te starten met geld manifesteren is mijn gratis Ultieme Intentieverklaring . Een proces met 8 strategieën waarbij jij helder en specifiek krachtige intenties neerzet. Een cadeau van mij om alle redenen te transformeren die je nu weerhouden je mooiste leven te leiden.

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden. Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *