TREK MEER KLANTEN AAN DOOR JE MISSIE TE LEVEN

Als je al een tijdje een bedrijf hebt, heb je waarschijnlijk (hopelijk) al die jaren met behulp van marketing je bedrijf in de markt gezet. Je hebt marketingtactieken geprobeerd die werkten. En als je een beetje op mij lijkt, heb je er waarschijnlijk ook een paar geprobeerd die jammerlijk faalden.

Ik geloof dat na een tijdje bijna alle ondernemers met hun marketingplan in een dip raken.

Dit gebeurt bij de meeste van mijn klanten en het is mij in het verleden ook overkomen.

Hier zijn een aantal redenen voor:

  1. We vervelen ons.
  2. We worden zelfgenoegzaam of lui.
  3. We worden hebzuchtig of doen het gewoon voor het geld.

Ik zou je oplossingen kunnen geven om deze drie redenen te tackelen, maar dan zou je je wilskracht en discipline vol moeten inzetten. Vandaag wil ik echter een beroep doen op je hogere doel.

Als je een succesvol bedrijf wilt, is het een absolute noodzaak om een hoger ​​doel te hebben dat gekoppeld is aan je missie. En het mag niet alleen geld verdienen zijn. Ja, veel geld verdienen is geweldig. Geld is nodig en het maakt het leven een stuk makkelijker. Maar als dat de ENIGE reden is waarom jij een bedrijf hebt, kun je je uiteindelijk opmaken voor een worsteling.

Voor de meeste mensen is het namelijk heel moeilijk om de kracht te vinden om een bedrijf in de markt te zetten waarbij je het alleen maar voor het geld doet. Bovendien voelen mensen dat energetisch en kijken ze dwars door je heen.

De oplossing? Verbind (of maak opnieuw verbinding) met de missie achter jouw hogere doel. Als je nu twijfelt en worstelt, wordt het misschien tijd om opnieuw te onderzoeken waarom je destijds bent begonnen. Daar waar een missie en een hoger doel is, is energie. Acties gekoppeld aan je missie zullen een krachtig momentum creëren.

Bijkomend voordeel is dat je missie je elke dag een reden geeft om gemotiveerd aan de slag te gaan. Je missie versterkt je vastberadenheid om door te zetten, met name als het moeilijk en oncomfortabel wordt. Een missie en een hoger doel duwen je stevig naar je next level.

Soms zie ik klanten worstelen. Ze brengen iets op de markt om de verkeerde reden, zonder in verbinding te staan met hun doel en missie. Ze negeren dat innerlijke stemmetje dat vertelt dat er iets niet klopt.

Misschien weten ze niet eens WAT hun missie of doel is.

Voor velen van ons vrouwelijke ondernemers is onderdeel van onze missie anderen willen helpen en op de een of andere manier het verschil maken in hun leven. Ik geloof dat als we ons daarvoor afsluiten, dat marketing en geld verdienen veel moeilijker wordt.

En ja, als we authentiek zijn, mensen goed helpen en verbonden blijven met ons hogere doel, dan stroomt het geld onvermijdelijk in ons leven. Het mooie van goed geld verdienen met iets dat het verschil maakt in de levens van anderen, is dat het geld een BIJPRODUCT is van dingen goed doen om de juiste reden.

Het voelt niet glad of “verkoperig”, alsof we iemand hebben opgelicht,

HET VOELT GEWELDIG!

Je doel is om anderen te helpen EN je er goed bij te voelen. Als je eenmaal je hogere doel en missie hebt gevonden, stort je erin. Het geeft je enorm veel vastberadenheid en extra energie. Weet echter dat onze vastberadenheid soms wordt getest om er zeker van te zijn dat we dit ECHT graag genoeg willen.

Mijn advies is VOLHOUDEN, geef niet op!

Wil je aan de slag met je MISSIE en JE HOGERE DOEL? En wil je weten hoe je dat kunt vertalen naar groei, meer impact en hoe je daarmee door je inkomensplafond kunt breken? Weet je al een tijdje dat er in je bedrijf een transformatie nodig is? Misschien moeten we even praten.

Let’s Talk!!

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *