WAT ANDEREN ZEGGEN

Over werken met Francien,
​hun transformaties en resultaten!

Super profi en ik verwacht dat ze binnen  jaar doorstroomt naar de miljoen
"Francien van den Boomen ik ken haar al sinds mijn hele ondernemersbestaan. Haar blik ver vooruit had ze in 2011 al een eigen online tv show. Super profi. Ze is een gulle gever, gelooft in overvloed en leeft dat ook na. Ze zal altijd achter me staan en daarom houd ik zoveel van haar. Ze draait prachtige online programma’s over manifesteren, overvloed en ondernemen. Ze helpt spirituele ondernemers naar een bloeiend bedrijf  met de spirituele ondernemersschool maar achter de schermen coacht ze ook hele succesvolle zakenvrouwen. Met haar 20-jarige coachervaring en het volgen van de meest high end opleidingen weet ze precies wat ze doet. Daarom heb ik haar in 2017 gevraagd als MPOP Business Coach. En alle leden waren direct dol op  haar.  Nu verdient ze over de €100.000 per jaar rondom de thema's manifesteren en geld. Ik verwacht dat ze binnen een paar jaar doorstoomt naar de miljoen.Omring je met mensen die je upliften en die dezelfde waarden leven als jij."
Simone Levie - Socialmedium Expert in online ondernemerschap en online programma's

Simone Levie - Francien van den Boomen
Trudie - Francie van den Boomen

Dit jaar had ik in mei en juni mijn eerste €10.000 maanden!
“Wat de Manifesteer Business Academie (MBA) me tot nu toe opgeleverd heeft is dat ik zowel mijn doelen als mijn ideale klant helder heb. Sinds mijn eerste lancering verdubbelt elk jaar mijn omzet!  Dit jaar had ik in mei en juni mijn eerste €10.000 maanden. Mijn bereik is enorm gegroeid. Francien heeft me geleerd echte concrete stappen te zetten, hoe klanten aan te trekken, slim te ondernemen en zichtbaar te worden. Ze heeft me geholpen mijn bedrijf op te zetten en laten zien hoe online ondernemen werkt. Francien is eerlijk, oprecht, puur, vriendelijk en liefdevol. Een geweldige topcoach voor ondernemers. Ik heb helder wat mijn missie is en weet hoe ik mijn doelen mag behalen.
Trudie Kissen - Spiritueel Coach en Online Ondernemer

1 jaar later precies gebouwd wat Francien mij aangaf maar wat ik zelf toen niet voor me zag.
​​"Ik leerde Francien kennen via de wereld van online ondernemen.  Mijn huidige bedrijf liep prima en ik wilde deze kennis beter beheersen zodat ik mijn klanten van gedegen advies kon voorzien. Francien had deze kennis en had daarmee een succesvol online bedrijf opgebouwd. Haar positiviteit en optimisme was zo aanstekelijk dat ik direct besloot haar Manifesteer Programma en de bijbehorende Next Level dag bij haar te volgen. Ik vind in een kleine groep werken nog altijd het fijnst. Precies 1 jaar later gaf ik zelf mijn versie van de Next Level Dag over je bedrijf bouwen in 1 dag. Gebouwd op precies datgene wat Francien mij aangaf die dag maar wat ik zelf toen niet voor me zag. Haar voorbij zien komen op Insta, haar altijd motiverende woorden, positiviteit, harde werken waren ‘gentle reminders’ dat ook mijn kennis in een programma velen verder kon helpen en met succes! Mega dankbaar Francien! "
Vera Prillevitz - De Externe Ceo, bedrijfsadviseur

Vera Prillevitz - Francien van den Boomen
dominique_van_Wingerden

Werken met Francien was een enorme oppepper voor mijn zelfvertrouwen.
"Waar ik ergens al heel helder had waar ik naartoe aan het bewegen was, was ik onderweg het vertrouwen een beetje kwijt geraakt. Francien haar scherpe observatievermogen hielp mij weer het vertrouwen terug te vinden in het proces, het de tijd te geven en mijn waarde te voelen én dat ook echt te omarmen. Diezelfde maand draaide ik een dubbele omzet en voelde ik weer helemaal de flow om te gaan! Dankjewel lieve Francien voor jouw enorme boost!”
​Dominique van Wingerden - Life & loopbaancoach

Ik ben gigantisch gegroeid!
"Ik ben van een "bedrijfje naast mijn baan" door de samenwerking met Francien naar een ondernemer met een "succesvol en volwaardig bedrijf" gegroeid. Door haar business programma's heb ik concreet de stappen voor me kunnen zien en zetten. Stappen die zorgvuldig en helder in de online modules staan beschreven. Door de intensieve begeleiding van Francien, heb ik echt letterlijk "het licht" gezien. Ik heb succesvol mijn eerste online programma gelanceerd.  Francien leert me echt focus aan te brengen in mijn business , Door haar intuïtieve gaven raakte ze bij mij steeds weer de juiste snaar wat ik hier te doen heb met dit bedrijf.
​En dat mag groots en vol overtuiging!"
​Ingrid Walrecht - Coaching & Training voor Juristen en Advocaten

Ingrid Walrecht - Francien van den Boomen
Brenda van Wegen - Francien van den Boomen

“Ik heb mega sprongen gemaakt in mijn ondernemerschap.”
Toen ik begon met SOS was ik als hormoonexpert voor de 40+ vrouw al best succesvol. Ik ben heel goed in mijn vak, maar dat maak je nog geen goede ondernemer. Ik heb dankzij de SOS zoveel geleerd: hoe ik mijn ideale klanten vind, een passend aanbod maak en hoe ik de verbinding met potentiële klanten leg. Sindsdien loopt mijn praktijk super! Mijn workshops zitten vol, de vraag naar 1 op 1 coaching is enorm toegenomen en ik heb mijn eerste online programma gelanceerd! Dankzij de scherpe blik & inspirerende begeleiding van Francien en de wijze waarop SOS is opgezet. 
Brenda van Wegen- Du Pont - De Hormoonexpert

​​“Francien heeft me laten zien dat ik echt zelf mijn leven bepaal.”
"Ze heeft me met deze opleiding echt een schop onder m'n kont gegeven. Zij was mijn spiegel en sparringpartner en liet me met veel humor zien, dat ik echt zelf mijn leven bepaal! Bovendien zijn er minder beren op de weg om mijn passie te vinden en te volgen dan gedacht. Iedereen zou eens een Francien in haar/zijn leven moeten hebben!"
Sandra van Lith - Gecertificeerd Registerarbeidsdeskundige bij Radmer Arbeidsadvies BV 

sandra-van-lith-1_1
Irene Artz - Francien van den Boomen

​​"Ze helpt je met het zichtbaar krijgen van je blinde vlek. "
Mijn coach Francien van den Boomen maakt zoveel los in je. Ze helpt je met het zichtbaar krijgen van je blinde vlek. Ze stemt zich op je af met een open hart. Ze confronteert je liefdevol met blokkades. En dan die verwarring. De werkelijkheid die nu van een kant wordt bekeken zoals je dat nog niet hebt gedaan. Chaos als een frisse wind die zoveel mogelijk maakt. Dingen die vastzaten zijn losgemaakt. En plotseling een nieuwe richting waar je nog nooit bent gegaan. Zo gaaf om je open te stellen voor een liefdevolle coach, kwetsbaar, beetje spannend, nieuwsgierig en uitdagend. Maar zoooooo veel waarde! Ik investeer in mezelf op die manier want de waarde die ik terugkrijg is onbetaalbaar. Nog meer van mezelf zien dan ik al zag, nog dieper. Ik word daar zo blij van. Ik laat me coachen door iemand met een gouden hart.
Irene Artz - Ademcoach

Als starter net begonnen en in mijn eerst maand al €4000 omzet
 Na 2 maanden in het Gamechangers Groei Programma ben ik nu uit de angst en zit vol in de actie. Ik ben met veel verschillende mensen uit mijn branche aan het praten en ik vind nu een modus tussen actie ondernemen en durven te wachten, in te spelen op de tekens van het universum. Mijn trillingsfrequentie is een stuk hoger nu en dat merk ik mijn omgeving. Marketing, waar ik een bloedhekel aan had, zie ik nu als een liefdevolle, speelse, creatieve manier van contact onderhouden met gelijkgestemden. En dat werkt! Net begonnen met het Gamechangers Groei Programma en in mijn eerst maand al €4000 omzet.  Ik zit nog in de opstartfase van alles. Ben nu met module twee bezig van het Gamechangers Groei Programma (GGP). Ik ben nog bezig met het opzetten van het marketing- en businessplan, het goed duidelijk krijgen van mijn ideale klant en het maken van mijn programma. Ondertussen word ik nu al gevraagd voor mijn expertise. Maar dit wil ik professionaliseren en zorgen dat dit door blijft gaan. Ook bij andere klanten. Zichtbaar zijn en mijn pakket uitbreiden. Francien heeft me laten inzien dat marketing ook leuk kan zijn. Als het maar vanuit mijn hart komt.

Monique Willemsen - Transformatie coach voor revolutionaire veranderingen in het onderwijs 

Monique Willemsen - Francien van den Boomen
jantien-salomons_1

Mijn eerste en tweede workshop was direct volgeboekt!
"YEAH, mijn workshops zijn in een mum van tijd uitverkocht! Zó snel volgeboekt met een superleuke groep! Ik kijk uit naar mijn eerste twee workshops in mijn nieuwe atelier op de hei. Tnx to you Francien! #manifesteer". Dit schreef beeldend kunstenaar en teacher Jantien Salomons  van Studio Salomons nadat zij  2 maanden  met het Manifesteer Business Lancering Programma bezig was.
Jantien Salomons - Studio Salomons
Beeldend Kunstenaar en Teacher

testimonial op fb over mijn werk
fb_testimonals_op fb over mijn werk 2
Dominique van Wingerden - Francien van den Boomen
Dominique van Wingerden - Francien van den Boomen

IK ONTVANG GRAAG DE WEKELIJKSE LIEFDESBRIEVEN

©2021 COACHING CONNECTION  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACY VERKLARING  |  DISCLAIMER  |  CONTACT  |  INLOGGEN MBA