1-DAAGSE

NEXT LEVEL DAG

Kraak de code van je
onderbewustzijn
&
Creëer een doorbraak
 

De persoon die je NU bent,
​is niet de persoon die je grote dromen zal manifesteren​!

​Als jij een wens mocht doen, zou jij dan graag veel meer geld willen verdienen?
Heb jij de ambitie om jouw grote dromen te manifesteren?
Een verlangen om je mindset te transformeren?
Je hoogste potentieel te leven?
Helemaal als jezelf en op jouw voorwaarden?
Op zo'n manier dat je je super goed voelt?

Ervaar de transformatie van jouw resultaten in slechts 1 opwindende dag!

Meld je aan voor de Next Level Dag voor Ondernemers van:
Nieuwe data worden binnenkort weer bekend gemaakt

van 10:00 t/m 16:00 uur

Ik woon de meeste tijd van het jaar in Dubai.
Een keer in de zoveel tijd kom ik terug naar Nederland voor mijn familie, vrienden en VIP klanten.

Op verzoek worden er dan ook Next Level Dagen ingepland.

Speciaal voor spirituele ondernemers, mentoren, coaches, therapeuten en experts die met hun bedrijf naar het volgende  level willen.

Mijn Next Level Dagen zijn altijd uitverkocht (en soms met een wachtlijst)

De komende Next Level Dag gaan we met een klein groepje vrouwen een shift maken.
We gaan een diepe duik nemen in jouw onderbewustzijn.
Je krijgt een mini-reading waarbij ik je blokkades en blinde vlek bloot leg.
Zaken die ervoor zorgen dat jij nu niet krijgt waar je naar verlangt.
Creëer een doorbraak met de boodschappen die ik voor jou doorkrijg.

Dus....
Ben jij die high performance spiritueel ondernemer?
Wil jij meespelen in de next level ondernemersklasse?
Ben jij klaar voor de volgende stap?
Die diepe duik?
Heel intuïtief?
Verlang jij naar die doorbraak?
Wil jij helemaal als jezelf en op jouw voorwaarden gaan ondernemen?
Weer die intentie neerzetten en je droom leven?

Deze Next Level Dag voor ondernemers draait om:

 • Een shift maken
 • Weer gaan spelen
 • Wonderen creëren
 • Door de angst breken
 • Die blinde vlek zien
 • Geld-blokkades doorbreken
 • Je gaven en talenten omarmen
 • Vreugde, opwinding en enthousiasme in je leven voelen
 • Waarde creëren, helemaal als jezelf en op jouw voorwaarden  

Deze dag wordt begeleid door mij en is inclusief lesmateriaal en een heerlijke lunch.

Mijn naam is Francien van den Boomen, mentor voor vrouwelijke ondernemers en businessmedium.
Sinds 2002 ben ik zelfstandig ondernemer en sindsdien heb ik al duizenden vrouwen geholpen met het manifesteren van overvloed en het bouwen van een bloeiend bedrijf. Ik ben heldervoelend, helderhorend en helderwetend en soms zie ik wat er gaat gebeuren.

Tijdens de Next Level Dag ga ik je door een bewezen proces coachen en mijn geld- en ondernemers lessen met je delen.

Mijn LIVE dagen en trainingen worden door deelnemers gemiddeld gewaardeerd met een 9,5.

Er is ruimte voor een beperkt aantal ondernemers, omdat ik iedereen de aandacht wil geven die zij nodig heeft.
Jij krijgt die dag een een-op-een-interview met mij, een reading.
Neem met mij een diepe duik in je ziel.
​En kijk met liefdevolle aandacht naar jouw verlangens, dromen en wensen.

Een week van tevoren krijg je alle praktische informatie over o.a. tijd en locatie (omgeving Arnhem).

Jij leert:

 • Hoe je geaard blijft en overvloed manifesteert
 • Dat er meer is tussen hemel en aarde zonder te gaan zweven
 • Hoe jij je intuïtie verder ontwikkelt en helder wordt
 • Hoe je je afstemt op je verlangens, dromen en wensen
 • Hoe jij de doorgang naar de volgende dimensie vindt.
 • Hoe je rustig in je hoofd wordt en de fluistering van je hart hoort
 • Hoe mediteren je helpt om je missie te ontdekken.
 • Hoe jij jouw manifesteer kracht bevrijdt en creëert wat jij wilt
 • Wat je eerst volgende geïnspireerde actie is om je bedrijf te boosten

Je investering is € 555,00 excl. BTW
Dit is inclusief het online Manifesteer Moeiteloos Overvloed Programma t.w. € 333,00
en mijn revolutionaire 8X8 Manifesteer Methode (t.w. € 88,-)

​Wacht niet te lang want mijn Next Level Dagen zitten altijd vol.

Stuur een mailtje naar info@francienvandenboomen.nl voor meer informatie.

WAT ANDEREN ZEGGEN.......

vera_prillevitz_2

Ik leerde Francien kennen via de wereld van online ondernemen.  Mijn huidige bedrijf liep prima en ik wilde deze kennis beter beheersen zodat ik mijn klanten van gedegen advies kon voorzien. Francien had deze kennis en had daarmee een succesvol online bedrijf opgebouwd. Haar positiviteit en optimisme was zo aanstekelijk dat ik direct besloot een Next Level dag bij haar te volgen. Ik vind in een kleine groep werken nog altijd het fijnst. Precies 1 jaar later gaf ik zelf mijn versie van de Next Level Dag over je bedrijf bouwen in 1 dag. Gebouwd op precies datgene wat Francien mij aangaf die dag maar wat ik zelf toen niet voor me zag. Haar voorbij zien komen op Insta, haar altijd motiverende woorden, positiviteit, harde werken waren ‘gentle reminders’ dat ook mijn kennis in een programma velen verder kon helpen en met succes! Mega dankbaar Francien! ​
Vera Prillevitz - Senior Strategic Business Consultant

dominique_van_Wingerden

“De Next Level dag bij Francien was een enorme oppepper voor mijn zelfvertrouwen. Waar ik ergens al heel helder had waar ik naartoe aan het bewegen was, was ik onderweg het vertrouwen een beetje kwijt geraakt. Francien haar scherpe observatievermogen hielp mij weer het vertrouwen terug te vinden in het proces, het de tijd te geven en mijn waarde te voelen én dat ook echt te omarmen. Diezelfde maand draaide ik een dubbele omzet en voelde ik weer helemaal de flow om te gaan! Dankjewel lieve Francien voor jouw enorme boost!”
​Dominique van Wingerden: Life & loopbaancoach

barabara_wevers

"Francien heeft een groot hart en een heerlijke gekkigheid. Ze windt er geen doekjes om. Ze heeft super veel kennis en vaardigheden, geeft je exact wat JIJ nodig hebt. Maatwerk. Ik ben sinds de next level dag echt fan. Werk met haar als je vooruit wilt. Als je groot wilt. Als je vrij en blij wilt. Als je overvloed wilt manifesteren. Succes wilt ervaren. Wat dan ook, ze geeft je een ongelofelijke boost. Enjoy the ride."
​​Barbara Wevers: coach en trainer 

irene

"Wat een mooie dag en een prachtig inzicht aan t eind. Mijn coach Francien van den Boomen maakt zoveel los in je. Ze helpt je met het zichtbaar krijgen van je blinde vlek. Ze stemt zich op je af met een open hart. Ze confronteert je liefdevol met blokkades. En dan die verwarring. De werkelijkheid die nu van een kant wordt bekeken zoals je dat nog niet hebt gedaan. Chaos als een frisse wind die zoveel mogelijk maakt. Dingen die vastzaten zijn losgemaakt. En plotseling een nieuwe richting waar je nog nooit bent gegaan. Zo gaaf om je open te stellen voor een liefdevolle coach, kwetsbaar, beetje spannend, nieuwsgierig en uitdagend. Maar zoooooo veel waarde! Ik investeer in mezelf op die manier want de waarde die ik terugkrijg is onbetaalbaar. Nog meer van mezelf zien dan ik al zag, nog dieper. Ik word daar zo blij van. Ik laat me coachen door iemand met een gouden hart.
​Irene Artz - Expert ademcoaching

diana_riezenbos

"Wat een TOP dag  bij  Francien van den Boomen. Mijn volle maanverhaal: LOSLATEN. Yes opnieuw geboren  Medium interviewt medium, 'gedragen' door nog 4 prachtige spirituele vrouwen, durfde ik mijn kwetsbaarheid te laten zien.  Mijn blinde vlek is zichtbaar geworden. AU! Maar wat ontzettend welkom. Een mega transformatie van lief/stoer om niet gekwetst te worden naar lieve, stoere 50 plusser. Vergeven. Eindelijk! Dit was ECHT nodig.
Dankbaar en ik voel mijn kracht om het anders te gaan doen. 

Diana Riezenbos - Spiritueel life coach & mediator

Ingrid_walrecht

"Intens dankbaar voor deze dag. De verbinding, de inzichten en de liefde die zo duidelijk voelbaar was. Francien, door jou zie ik nu de heilige graal.
Ik gun iedere spirituele onderneemster dat ze door jou een liefdevolle schop krijgt!"

​Ingrid Walrecht - Trainer en coach voor juristen en advocaten

FEMMY

Ik heb een super mooie en waardevolle next level dag gehad. Dank je wel Francien van den Boomen. Ik mocht veel mooie en waardevolle inzichten ontvangen. Cadeautjes, waardoor ik nu weer verder kan met mijn business. In een leuke groep met vrouwen waar ik kennis mee mocht maken. Dank jullie wel voor het delen en de gezelligheid. Francien dank je wel voor de warme en liefdevolle coaching.
Femmy Meijer - 
Natuurgeneeskundig therapeut bij de Spirituele Vrouwen Academie

De investering is  € 555,00 excl. BTW

Ik zie je graag bij de Next Level Dag!
van 10:00 t/m 16:00 uur

​Liefs Francien