GEWELDIG!
Ik stuur op dit moment mijn weggever naar je e-mailbox. Binnenkort kun je hiermee aan de slag!
Nu je er toch bent... Ik geef binnenkort een hele speciale GRATIS Masterclass.

De 10 slimme marketing geheimen die mij helpen om elke dag ideale goed betalende klanten
​aan te trekken.
(inclusief werkboek)
MASTERCLASS
HOE WORD JE EEN KLANTENMAGNEET?
​Hoe je je bedrijf authentiek en integer in de markt kunt zetten wanneer het lijkt alsof jouw prospects niet luisteren - of kopen.

PLUS!

Meedoen met de Masterclass, alleen al omdat je nog een extra BONUS krijgt:
De Manifesteer DagboekPlanner
voor Mega Motivatie & Magisch Momentum!
 
Speciaal voor slimme coaches, therapeuten en experts, zodat je nooit meer hoeft te worstelen met “wat moet ik vandaag nu eerst doen?”
 
Deze gratis Manifesteer Dagboekplanner van 21 dagen leert je precies hoe je een afgestemde ochtendroutine creëert zodat je je GROTE dromen, verlangens en doelen moeiteloos kunt manifesteren.
(Inclusief mijn 6 Flowbooster Quiz)
 
Deze DagboekPlanner is voor jou bij deelname aan de Masterclass.

Francien van den Boomen - Manifesteer dagboek planner
facebook post omg omg KMS gebruikt

HOE DEZE MASTERCLASS JE ONMIDDELIJK ZAL HELPEN......

V Ontdek de krachtige marketingfundamenten die effectief blijven in elk financieel klimaat en die je gegarandeerd helpen de groei van jouw bedrijf voort te zetten.

​​​VLeer hoe je op een liefdevolle en integere manier verkoop- en marketinggesprekken voeren. Een manier die je niet alleen helpt om steeds meer geld te verdienen, maar ook aan jouw markt laat zien dat je echt om hen geeft en het beste met hen voor hebt.
 
​​​
VVerbeter en verfijn je proces voor het identificeren van nieuwe ideale klanten, zodat je nieuwe kansen kunt blijven creëren om geld te manifesteren.

​​​​​​​VOntdek creatieve strategieën die je laten zien hoe jij je prospects en bestaande klanten actief kunt ondersteunen, zodat zij jou zien als degene met wie ze willen werken, zelfs als de wereld op zijn kop staat.

WIE IS FRANCIEN VAN DEN BOOMEN?

​Francien is sinds 2002 zelfstandig ondernemer en oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en het KlantenMagneet Systeem.

Als mentor voor mindset, marketing en manifestatie heeft zij de afgelopen jaren honderden vrouwelijke ondernemers begeleid bij het starten en doorgroeien van hun bedrijf.

Francien ontdekte dat authentieke marketing en spirituele groei uitstekend samengaan. Ze gelooft dat succesvol zakendoen en financiële onafhankelijkheid niet alleen meer skills en kennis vereisen, maar ook strategie, structuur en het vermogen om een bewezen systeem te volgen.

De Manifesteer Business-programma’s van Francien helpen vrouwelijke ondernemers hun inkomsten en hun impact te vergroten. Francien is op een missie en gelooft dat de wereld meer vrouwen nodig heeft die hun eigen geld verdienen en het liefst heel veel!

​Waarom? Wanneer vrouwen hun eigen geld verdienen, nemen ze meer ruimte in en voelen ze zich veilig. Zij kunnen de leiders van deze wereld zijn terwijl ze genieten van meer vrijheid, financiële veiligheid, onafhankelijkheid en hun mooiste leven.

Ontdek mijn KlantenMagneet Systeem™ en leer hoe je consistent
alle ideale, goed betalende klanten aantrekt die je nodig hebt. 
(zelfs als je helemaal opnieuw begint) ...

logo KMS tm masterclass

(inclusief werkboek)

WAT GEBEURT ER ALS JE JE REGISTREERT?

Zodra je je registreert, ontvang je heldere hoe-wat-wanneer-stappen in je mailbox.

1. Vul  je naam en e-mailadres in

2. Kies de datum het het tijdstip dat je het beste past

3. Volg de stappen in de mails met de inloggegevens om de gratis Masterclass te volgen

MBA
MANIFESTEER BUSINESS ACADEMIE

info@francienvandenboomen.nl

Disclaimer: resultaten kunnen variëren. Zoals bij elk educatief product, zijn de resultaten die je met de Manifesteer Business methoden en systemen bereikt, uiteindelijk jouw verantwoordelijkheid. Tijdens deze gratis Masterclass, bied ik je de mogelijkheden aan om je opleiding voort te zetten en je bedrijf snel te laten groeien door middel van betaalde programma's, maar deze programma's zijn volledig optioneel en je krijgt hoe dan ook veel waardevolle content in deze gratis Masterclass.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen bij het laten groeien en bouwen van jouw bedrijf!