mbl-logo3_orig

MANIFESTEER = INTENTIE + GEÏNSPIREERDE ACTIE

Ontdek mijn KlantenMagneet Systeem en leer hoe je consistent
alle ideale, goedbetalende klanten aantrekt die je nodig hebt.
(zelfs als je helemaal opnieuw begint) ...

JIJ VERDIENT HET DAT JOUW WORSTELING ALS ONDERNEMER STOPT,
DAT JE BEDRIJF GROEIT EN DAT JE HET GELD VERDIENT
WAARNAAR JE VERLANGT!

Trek meer klanten aan, verdien meer geld en bespaar jezelf jaren van frustratie.

Het Manifesteer Business Lancering Programma helpt je jouw bedrijf te laten groeien door eenvoudige marketing-, verkoop- en bedrijfsgroeistrategieën te implementeren. De afgelopen jaren heeft mijn aanpak al honderden vrouwelijke ondernemers
​geholpen met het manifesteren van meer klanten en geld.

mbl-computer-tablet-phone_orig

RESULTATEN VAN ANDERE VROUWEN
​IN DE MANIFESTEER BUSINESS COMMUNITY

ingred-walrecht_orig

"Ik ben gigantisch gegroeid"
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze investering in mezelf en in mijn bedrijf heb gedaan. Door deze opleiding van Francien heb ik ook concreet de stappen voor me kunnen zien en zetten. Deze stappen worden zorgvuldig en helder beschreven. Ik ben als ondernemer met een "bedrijfje naast mijn baan" door het programma naar een ondernemer met een "succesvol en volwaardig bedrijf" gegroeid. Ik  heb nu een online programma  en mijn laatste twee masterminds zaten helemaal vol met 24 nieuwe klanten. Francien heeft me echt geleerd om focus aan te brengen en door haar intuïtieve gaven kon ze bij mij ook steeds weer de juiste snaar raken in wat ik hier te doen heb met dit bedrijf. En dat mag groots en vol overtuiging!

​Ingrid Walrecht - coach voor ambitieuze professionals en ondernemers

brenda-van-wegen_3

“Ik heb mega sprongen gemaakt in mijn ondernemerschap.”
Toen ik begon met het programma was ik als hormoonexpert voor de 40+ vrouw al best succesvol. Ik ben heel goed in mijn vak, maar dat maakt je nog geen goede ondernemer. Ik heb dankzij Francien's aanpak zoveel geleerd: hoe ik mijn ideale klanten vind, een passend aanbod maak en hoe ik de verbinding met potentiële klanten leg. Sindsdien loopt mijn praktijk super! Mijn workshops zitten vol, de vraag naar 1 op 1 coaching is enorm toegenomen en ik heb mijn eerste online programma gelanceerd! Dankzij de scherpe blik & inspirerende begeleiding van Francien en de wijze waarop het programma is opgezet.

Brenda van Wegen- Du Pont - De Hormoonexpert

Dus wat is inbegrepen bij dit zeer betaalbare, maandelijkse business coachingprogramma?

12  MARKETING- EN VERKOOPTRAININGEN MET FRANCIEN
Dompel je onder in  de marketing- en verkooptrainingen met Francien. Ontdek  wat er nodig is om jouw bedrijf consistent in de markt te zetten en te laten groeien. Je krijgt strategieën, werkboeken en oefeningen die je helpen meer klanten aan te trekken en meer geld te manifesteren.  Je gaat je bedrijf ervaren als een bron  van vrijheid, betekenis en impact.  Een jaar lang leert Francien je nieuwe concepten.

MEMBERSHIP MANIFESTEER  BUSINESS  COMMUNITY
Vier je successen, stel je vragen en belangrijker nog, sluit vriendschappen in onze Manifesteer Business Community.
Groei met je bedrijf terwijl de rest van jouw Manifesteer Business Sisters naast jou hetzelfde pad bewandelen.

 

BONUSSEN T.W.V. € 1000,-

*
BONUS 1
​MANIFESTEER PROGRAMMA

Met het Manifesteer Overvloed Programma ontdek je dat als je met een krachtige intentie afstemt op je verlangen, je dromen en doelen zich sneller manifesteren. Met behulp van effectieve manifesteertools, energiemanagement en bewuste communicatiepatronen, shift je je geldmindset zodat leven en ondernemen in overvloed, met meer energie, liefde en geld, in je realiteit stromen. Inclusief mijn bestseller de Manifesteer Methode met mijn geheime 8x8 methode.

*
BONUS 2
PLANNING & STRATEGIESESSIE

Wanneer je je vandaag aansluit krijg je deze bonus er gratis bij.
De Planning & Strategie-sessie brengt vanaf deze dag, alles in kaart wat je moet doen.
Deze acties zorgen dat je meer klanten kunt krijgen en een heldere, opwindende toekomstvisie kunt opbouwen.

*
BONUS 3
IDEALE KLANT MANIFESTATIE 

laat je zien hoe je je ideale klanten kunt manifesteren, zodat je nauwkeurig en succesvol de juiste klanten kunt gaan aantrekken.
Hoe beter je je kunt afstemmen op jouw ideale klanten, hun grootste problemen en wat ze het meest nodig hebben, hoe groter de kans dat ze jou als hun probleemoplosser en expert zullen zien. Het manifesteren van jouw 'muze' is hierbij cruciaal. Je denkt bij alles wat je doet aan je ideale klant. Van het schrijven van je content en het gebruik van je marketingtools, tot het bedenken van jouw aanbiedingen en het closen van de deal.

*
BONUS 4
CREËER JOUW MEESLEPENDE MARKETING BOODSCHAP

Met deze bonussessie laat Francien je zien hoe jij met een heldere meeslepende boodschap, eenvoudig en succesvol de juiste klanten kunt gaan aantrekken. Met een heldere boodschap voelt jouw ideale klant onmiddellijk dat de boodschap voor hem/haar bedoeld is. Maar ook wat de resultaten zijn als ze met jou gaan samenwerken. Het creëren van een meeslepende boodschap is cruciaal.
Je denkt bij het creëren van je marketing boodschap altijd aan je ideale klant.

mbl-trudie-2_2

"Dit jaar had ik in mei en juni mijn eerste €10.000 maanden!"
Wat de Manifesteer Business Academie (MBA) me tot nu toe opgeleverd heeft is dat ik zowel mijn doelen als mijn ideale klant helder heb. Sinds mijn eerste lancering verdubbelt elk jaar mijn omzet!  Dit jaar had ik in mei en juni mijn eerste €10.000 maanden. Mijn bereik is enorm gegroeid. Francien heeft me geleerd echte concrete stappen te zetten, hoe klanten aan te trekken, slim te ondernemen en zichtbaar te worden. Ze heeft me geholpen mijn bedrijf op te zetten en laten zien hoe online ondernemen werkt. Francien is eerlijk, oprecht, puur, vriendelijk en liefdevol. Een geweldige topcoach voor ondernemers. Ik heb helder wat mijn missie is en weet hoe ik mijn doelen mag behalen. 

​Trudie Kissen - Touch of KISS
Spiritueel Coach en Online Ondernemer

WAT ANDEREN ZEGGEN.....

mbl-fb-testimonial-1a_orig
mbl-fb-testmonial-2a_orig

Afleiding, verwarring en twijfel zijn vaak saboteurs. 
Zij zorgen ervoor dat je als ondernemer niet de omzet manifesteert die je waard bent.

​Wat je nodig hebt, is een bewezen systeem om klanten aan te trekken. Een praktische aanpak die makkelijk te volgen is, niet teveel tijd kost en voelt als plug-and-play.
Het laatste dat je wilt is complexiteit of moeilijke methoden.

Naast een doeltreffende strategie heb je focus nodig en een plek waar jij jouw prangende vragen kunt stellen.
Maar je hebt ook anderen nodig. Een liefdevolle groep mensen om samen dit ondernemersspel te spelen. Het is veel leuker en je voelt je niet meer alleen.

HIER ZIJN EEN AANTAL DINGEN DIE JE IN HET MAANDPROGRAMMA GAAT LEREN

​ ✓ Hoe je precies je ideale klant aantrekt en converteert. Klanten die je betalen wat je waard bent, die geweldige resultaten behalen en je referrals sturen.

​​​ ✓ Je krijgt bewezen technieken die je meteen kunt toepassen. Je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

​​​✓ Ontvang specifieke methoden die je kunt gebruiken, in plaats van helemaal opnieuw te beginnen. Giet er je eigen sausje over om je bedrijf succesvol te laten groeien.

​​​​​​​✓ Je ziet simpele, makkelijk te integreren acties die je naar de hoogste prestatie-  en inkomenslevels brengen (doe dit, niet dat).

✓ Implementeer systemen waarmee jij je aanbod en service consistent op de markt kunt zetten en eindelijk kunt stoppen met worstelen om steeds nieuwe klanten te vinden.

​​​​ ✓ Manifesteer als ondernemer meer geld dan je nu doet, terwijl je met meer vreugde aan je bedrijf werkt.

​​​​✓  Leer hoe je eenvoudig, simpel en makkelijk je eigen marketingplan kunt maken om al binnen enkele dagen resultaten te zien.

​​​​​✓ Je leert te bepalen welke doelmarkt snel meer omzet zal opleveren.

mbl-computer-tablet-phone_orig
jantien-salomons_1

"Mijn eerste workshop is volgeboekt!"
YEAH, mijn workshop is in een mum van tijd uitverkocht! Zó snel volgeboekt met een superleuke groep! Ik kijk uit naar mijn eerste workshop in mijn nieuwe atelier op de hei. Tnx to you Francien! #manifesteer". Dit schreef beeldend kunstenaar en teacher Jantien Salomons  van Studio Salomons nadat zij  2 maanden  met het Manifesteer Business Lancering Programma bezig was.

Jantien Salomons - Studio Salomons
Beeldend Kunstenaar en Teacher

JAARMEMBERSHIP
​ €111,- 
(excl. btw)
​in 12 maandelijkse termijnen 

JAARMEMBERSHIP

€200,- (excl. btw)
​in 6 maandelijkse termijnen

Toegang tot de KlantenMagneet trainingen
1 jaar toegang tot  de exclusieve Manifesteer Business Community
BONUS 1: Manifesteer Overvloed Programma
BONUS 2: Planning & Strategiesessie met Francien
BONUS 3: Ideale Klant Manifestatie
BONUS 4: Creëer Je Meeslepende Marketing Boodschap

 

JAARMEMBERSHIP
​ €1111,- 
(excl. btw)
meest voordelig ​in 1 termijn 

joannie van Rijswijk

"Ik heb niet alleen een online programma staan maar ook een eerste groep deelnemers!"
Voordat ik Francien kende en bij haar in het Manifesteer Lancering programma was ingestapt had ik allerlei ideeën over wat ik wilde gaan neerzetten maar er kwam niets. Steeds weer liet ik me meenemen door de waan van de dag. Francien heeft me laten zien hoe ik structuur kan aanbrengen in mijn marketing en ook in mijn dagelijkse werk. Ze heeft me hele praktische handvatten gegeven en ook hier en daar een liefdevolle schop onder mijn kont (waarvoor dank!)
Nu, na een half jaar heb ik niet alleen een online programma staan van 8 weken en ben ik al druk onderweg met de eerste groep!  Zonder de begeleiding van Francien, die ik als heel aards en tegelijkertijd spiritueel ervaren heb, had ik dit niet voor elkaar gekregen en zou ik nu niets verder zijn dan een half jaar geleden. Ik ben Francien super dankbaar en kan iedereen die op structurele wijze haar business van de grond wil krijgen of wil laten groeien aanraden om in één van haar trajecten te stappen.

Joannie van Rijswijk - Trainer Coach bij Inner Movement

WANNEER JE JE AANMELDT KRIJG JE....

BONUS 1
​MANIFESTEER PROGRAMMA

Met het Manifesteer Overvloed Programma ontdek je dat als je met een krachtige intentie afstemt op je verlangen, je dromen en doelen zich sneller manifesteren. Met behulp van effectieve manifesteertools, energiemanagement en bewuste communicatiepatronen, shift je je geldmindset zodat leven en ondernemen in overvloed, met meer energie, liefde en geld, in je realiteit stromen.

*
BONUS 2
PLANNING & STRATEGIESESSIE

Wanneer je je vandaag aansluit bij De Manifesteer Business Lancering, krijg je deze bonus er gratis bij.
De Planning & Strategie-sessie brengt vanaf deze dag alles in kaart wat je moet doen,
Deze acties zorgen dat je meer klanten kunt krijgen en een heldere, opwindende toekomstvisie kunt opbouwen.

*
BONUS 3
JOUW IDEALE KLANT MANIFESTATIE

Met de Ideale Klant Manifestatie laat Francien je zien hoe jij je perfecte publiek kunt manifesteren, zodat je nauwkeurig en succesvol de juiste klanten kunt gaan aantrekken. Hoe beter jij je kunt afstemmen op jouw ideale klanten, hun grootste problemen en wat ze het meest nodig hebben, hoe groter de kans dat ze jou als hun probleemoplosser en expert zullen zien. Het manifesteren van jouw 'muze' is hierbij cruciaal. Je denkt bij alles wat je doet aan je ideale klant. Van het schrijven van je content en het gebruik van je marketingtools, tot het bedenken van jouw aanbiedingen en het closen van de deal.

*
BONUS 4
CREËER JOUW MEESLEPENDE MARKETING BOODSCHAP

Met deze bonussessie laat Francien je zien hoe jij met een heldere meeslepende boodschap, eenvoudig en succesvol de juiste klanten kunt gaan aantrekken.  Met een heldere boodschap voelt jouw ideale klant onmiddellijk dat de boodschap voor hem/haar bedoeld is. Maar ook wat de resultaten zijn als ze met jou gaan samenwerken. Het creëren van een meeslepende boodschap is cruciaal.
Je denkt bij het creëren van je marketing boodschap altijd aan je ideale klant.

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Wat zal ik krijgen?
12  MARKETING- EN VERKOOPTRAININGEN MET FRANCIEN
Dompel je onder in  de marketing- en verkooptrainingen met Francien. Ontdek  wat er nodig is om jouw bedrijf consistent in de markt te zetten en te laten groeien. Je krijgt strategieën, werkboeken en oefeningen die je helpen meer klanten aan te trekken en meer geld te manifesteren.  Je gaat je bedrijf ervaren als een bron  van vrijheid, betekenis en impact.  Een jaar lang leert Francien je nieuwe concepten.

BONUS 1 - MANIFESTEER PROGRAMMA
Met het Manifesteer Overvloed Programma ontdek je dat als je met een krachtige intentie afstemt op je verlangen, je dromen en doelen zich sneller manifesteren. Met behulp van effectieve manifesteertools, energiemanagement en bewuste communicatiepatronen, shift je je geldmindset zodat leven en ondernemen in overvloed, met meer energie, liefde en geld, in je realiteit stromen.

BONUS 2 - PLANNING & STRATEGIESESSIE
Wanneer je je vandaag aansluit bij De Manifesteer Business Lancering, krijg je deze bonus er gratis bij.
De Planning & Strategie-sessie brengt vanaf deze dag alles in kaart wat je moet doen,
Deze acties zorgen dat je meer klanten kunt krijgen en een heldere, opwindende toekomstvisie kunt opbouwen.

BONUS 3 - JOUW IDEALE KLANT MANIFESTATIE
Met de Ideale Klant Manifestatie laat Francien je zien hoe jij je perfecte publiek kunt manifesteren, zodat je nauwkeurig en succesvol de juiste klanten kunt gaan aantrekken. Hoe beter jij je kunt afstemmen op jouw ideale klanten, hun grootste problemen en wat ze het meest nodig hebben, hoe groter de kans dat ze jou als hun probleemoplosser en expert zullen zien. Het manifesteren van jouw 'muze' is hierbij cruciaal. Je denkt bij alles wat je doet aan je ideale klant. Van het schrijven van je content en het gebruik van je marketingtools, tot het bedenken van jouw aanbiedingen en het closen van de deal.

BONUS 4 - CREËER JOUW MEESLEPENDE MARKETING BOODSCHAP
Met deze bonussessie laat Francien je zien hoe jij met een heldere meeslepende boodschap, eenvoudig en succesvol de juiste klanten kunt gaan aantrekken.  Met een heldere boodschap voelt jouw ideale klant onmiddellijk dat de boodschap voor hem/haar bedoeld is. Maar ook wat de resultaten zijn als ze met jou gaan samenwerken. Het creëren van een meeslepende boodschap is cruciaal.
Je denkt bij het creëren van je marketing boodschap altijd aan je ideale klant.

Welke onderwerpen komen in de MBL Klantenmagneet trainingen aan bod?
Hier is een greep uit de onderwerpen die Francien in de marketing- en verkooptrainingen stap voor stap behandelt:
V   Hoe je je ideale klant aantrekt en converteert. Klanten die je betalen wat je waard bent, die geweldige resultaten behalen en je doorverwijzingen sturen.
V   Je krijgt  bewezen technieken die je meteen kunt toepassen. Je hoeft niet zelf het wiel  opnieuw uit te vinden.
V   Je ziet simpele, makkelijk te integreren acties die je naar de hoogste prestatie-  en inkomenslevels brengen (doe dit, niet dat). 
V   Manifesteer als ondernemer meer geld dan je nu doet, terwijl je met meer vreugde aan je bedrijf werkt.
V   Leer hoe je eenvoudig, simpel en makkelijk je eigen marketingplan kunt maken om al binnen enkele dagen resultaten te zien.
V   Hoe te bepalen welke doelmarkt snel meer omzet zal opleveren.
V  Ontvang specifieke formats die je kunt gebruiken, in plaats van helemaal opnieuw te beginnen. Giet er je eigen sausje over om je bedrijf succesvol te laten groeien.
V   Implementeer systemen waarmee jij je aanbod en service consistent op de markt kunt zetten en stop met worstelen om steeds nieuwe klanten te vinden.

Wat kan ik verwachten bij aanmelding?
Nu is het tijd voor plezier! Je ontvangt naar registratie een welkomstmail met een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de Manifesteer Business Academie (MBA). Deze e-mail bevat belangrijke informatie en volgende stappen, zoals toegang tot onze exclusieve Facebookgroep voor leden. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten via  support@francienvandenboomen.nl

Vragen over facturering?
Zodra je je hebt geregistreerd en ervoor gekozen hebt om via maandelijkse termijnen te betalen (abonnementsmodel), wordt de eerste maandelijkse betaling in rekening gebracht. Vanaf deze datum factureer ik maandelijks de volgende termijn via automatische incasso.

Hoe zeg ik mijn abonnement op? 
Je abonnement zal na 1 jaar automatisch stoppen. Wil je verlengen neem contact op met support@francienvandenboomen.nl

Francien, gaat dit echt voor mij werken?
Mogelijk hebt je andere online cursussen gekocht die je de wereld beloven en je vraagt je misschien af waar al die beloften zijn gebleven. Het is mijn eerste prioriteit om met commitment mijn beloftes aan jou te eren. Als je ja zegt tegen dit programma, kom je in een bedrijf dat alles in het werk stelt om jou te laten slagen. Dit aanbod is het meest geschikt voor ondernemers, coaches, lichtwerkers, adviseurs, healers en andere experts die via inschrijving en aanmelding klanten aantrekken die ze willen helpen. Dit is GEEN hightech online marketingcursus. Dit is een training in kosteloze en goedkope methoden om meer geld te verdienen, cash te manifesteren met nieuwe inkomstenstromen en klanten aan te trekken. Het systeem dat je gaat leren, heb ik de afgelopen jaren aangescherpt en geperfectioneerd. Het heeft mij en mijn klanten al heel veel geld opgeleverd.
Dus de echte vraag die je moet stellen is: ga jij het werk doen? Kom je opdagen om het werk te doen? Ga je geïnspireerde actie ondernemen? Ik sta voor 100% achter het programma en de ondersteuning. Als jij bereid bent om de stappen te zetten die je krijgt aangereikt zul je gegarandeerd succes hebben.

Hoe werkt dit? 
Zodra je ja zegt, ontvang je alle cursusdetails, de planning en een uitnodiging voor onze Facebook-community. En nog belangrijker, committeer je om dit door te zetten. Ik ben ook een stok achter de deur, waardoor je het ook echt gaat doen. Je kunt alles doen wat je wilt als jij er de tijd voor neemt en je zinnen erop zet!

Is dit gewoon weer een marketingcursus? 
Simpel gezegd, nee. Terwijl leren ondernemen, bedrijfsgroei, marketing en nog veel meer in mijn kernaanbod zit, gaat dit programma over het aantrekken van klanten en het manifesteren van geld. Dit is een implementatie- en uitvoeringsprogramma om geld te verdienen.

Ik begin net. Is dit programma iets voor mij?
Ja! Ik ben zo blij dat je je weg hier naartoe hebt gevonden. Jij krijgt het volledig klantenmagneet systeem, gebaseerd op hoogstaande waarden als authenticiteit, integriteit en liefde. Maar belangrijker nog... een systeem dat werkt. Je bespaart maanden (zo niet jaren) tijd en ervaart sneller resultaten dan wanneer je dit allemaal zelf zou uitzoeken en proberen. Ik geloof dat je het meeste leert van het DOEN en van realtime feedback krijgen op je werk. Dit is wat je zult ervaren.

Ik beschouw mezelf als een zakelijke, marketing- of verkoopprofessional.
Is dit programma iets voor mij?

Ja! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als expert zet ik me constant in om mijn vaardigheden te verbeteren en "mijn spel" naar een hoger niveau te tillen. Je leert nieuwe vaardigheden, dompelt jezelf onder in jouw expertise en wordt nog beter in datgene waar je al goed in bent. Je zult tot de besten behoren wanneer je deze tools aan je vaardigheden toevoegt.

Ik zit in een andere branche, of mijn bedrijf is anders, is dit programma op mij van toepassing? 
Geld verdienen en je bedrijf in de markt zetten is de hoofdzaak van elk bedrijf. Daarom houden we er ook zo van. In feite is dit één van de meest waardevolle en gewilde vaardigheden die je kunt hebben. Natuurlijk kunnen de methoden voor het genereren van geld anders zijn, maar de kunst is hetzelfde. Je leert je te onderscheiden door boven de ruis en het gemiddelde uit te stijgen. Je leert hoe jij je op een elegante manier transformeert van iemand met interessant werk tot iemand waar men graag voor betaalt om mee te werken.

Omvat dit programma ook online verkopen, zoals funnels of webinars? 
Mijn ervaring is dat het beheersen van het KlantenMagneet Syteem absoluut gaat bijdragen aan jouw succes bij het online verkopen. Je begint de patronen van de belangrijkste uitdagingen, dromen en verlangens van je ideale klanten te zien. Dit is een fundamentele skill die je nodig hebt om online te slagen! De concepten, strategieën en tools om klanten aan te trekken en geld te verdienen, kunnen van toepassing zijn op verschillende marketingkanalen zoals online funnels, webinars en meer. Dit is echter geen technische diepgaande duik in online / internetmarketing - dit gaat over het opbouwen van vaardigheden en het aantrekken van klanten.

Ik zit in een ander vergelijkbaar programma - is dit programma anders?
We kunnen alleen voor onze eigen resultaten spreken. De Manifesteer Business Academie omvat mijn 20 jaar ervaring en kennis als ondernemer. Ik leer ondernemers wat ze nodig hebben om te slagen. Hoe ze klanten aantrekken terwijl ze 100% afgestemd zijn op hun diepste waarden en waarheid. Ik heb een bewezen staat van dienst op het gebied van geld manifesteren, succesvol ondernemerschap en het coachen, trainen en ondersteunen van ambitieuze ondernemers. Of het nu vanaf de start-, de opbouw- of de opschaalfase van €2.000 naar €5.000 of naar €10.000 of meer per maand is, vrouwelijke ondernemers willen graag met mij werken. Mijn commitment aan authenticiteit, integriteit en liefde raakt alles wat ik doe. Ik geloof dat je al weet of het de bedoeling is dat jij je bij ons aansluit. Ik vertrouw op jouw intuïtie en kennis. Voor meer bewijs moedig ik je aan een aantal klantenrecensies te lezen.

Hoeveel tijd kost het mij om de trainingen te implementeren?
Je hebt 1 jaar toegang tot MBL Marketing- en Verkooptrainingen. Dus je bent dan vrij om in je eigen tempo te implementeren en keer op keer terug te gaan naar de content en inhoud in MBA -Manifesteer Business Academie. De training implementeren kost je gemiddeld 2 tot 6 uur per maand. Hoeveel uur je het KlantenMagneet Systeem dagelijks gebruikt, is afhankelijk van hoeveel klanten je wilt aantrekken.  Ik adviseer je om elke dag aan je marketing te werken en je voor de volle 100% in te zetten. Manifesteer dat dit programma voor jou alles gaat veranderen!  Want als jij je voor de volle 100% inzet en het werk doet, beloof en garandeer ik je dat dit precies is wat zich gaat manifesteren.