LET’S MAKE MONEY…MAAR WACHT EENS EVENTJES

Wacht eens eventjes Francien….Let’s Make Money? Is geld niet de basis van alles wat slecht is? Is geld niet opgeladen met de energie van hebzucht, deceptie en oneerlijkheid?”

Weet je wat het grappige is….geld IS energie!

ALLES IS ENERGIE!

Er is niets in dit hele universum dat niet trilt op een specifieke vibratie of frequentie. Alles heeft een trillingsfrequentie.

Ook geld!
De centjes, the money, pecunia, duiten, poen… alles vibreert.

Geld is een ruilmiddel voor onze service op verschillende bewustzijnsniveaus. Het voedt feitelijk de expansie van de mensheid. Dus waarom is onze perceptie van geld zo verschillend en lijkt het zoveel pijn te veroorzaken?

Het simpele antwoord is: vanwege beperkende overtuigingen en de manier waarop we zijn opgevoed. Velen van ons hebben onbewust de geldovertuigingen van onze (voor)ouders overgenomen. Anderen hebben het idee dat overvloed verbonden is met geluk.

Om je een voorbeeld te geven, er zijn veel culturen, stammen en gemeenschappen over de hele wereld die in armoede leven en toch ervaren zij verbazingwekkende niveaus van aanwezigheid en geluk. Armoede vereist dat je het leven per dag, per uur en soms zelfs in het moment zelf neemt.

Hoe kun je boven tegenspoed en jezelf uitstijgen?

Door succesvolle overlevenden te observeren en er je eigen draai aan te geven. Kijk naar die mooie mensen die elke dag wakker worden, doen wat nodig is om door te gaan en het verschil te maken in de levens van anderen.

Observeer hoe je aanwezig kunt zijn in het NU.

Angst voor de toekomst en “niet genoeg hebben” activeert stresshormonen in je bloedbaan.

Het creëert een eeuwige strijd en remt emotionele reacties. Het is een verstikkende cyclus totdat je de bewuste keuze maakt om een ​​betere manier te vinden. Hoe zou het voor je zijn als je gewoon dankbaar bent voor wat je NU hebt? Wat als dat de makkelijkste, meest moeiteloze en natuurlijke manier is om vooruit te komen in je toekomst?

Ik heb al zoveel gedachtenkronkels gehoord en gezien waarbij mensen het geld de schuld geven van hun armoedemindset. Mensen die boos worden op geld omdat ze het zelf niet hebben. Er zijn heel veel mensen die energie op geld projecteren, waardoor het onmogelijk wordt dat geld naar hen toe stroomt.

Vergeet niet dat alles wat je bewust of onbewust uitnodigt, gemanifesteerd wordt in je realiteit.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan om beperkende geldovertuigingen te transformeren. Het goede nieuws is dat je nu dingen kunt doen om de transformatie uit te nodigen…

En ik ga je daarbij helpen!

Ben jij bereid om los te laten wat je denkt te weten over geld?
Ben jij moedig genoeg om een nieuwe dimensie te betreden?
Voel jij: “Ik ben het waard!”?

Doe mee met de lifechanging en magische Let’s Make Money Challenge.

We starten 18 april 2022.
Laat je verrassen, uitdagen en inspireren!

Schrijf je vandaag GRATIS in  voor de  Let’s Make Money Challenge

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *