JOUW MINDSET BEPAALT JOUW KLANTENAANTAL EN INKOMSTEN

“Niets kan een vrouw met de juiste mindset stoppen en niets kan de vrouw met de verkeerde mindset helpen.” – Francien van den Boomen

Je doet misschien ongelooflijk je best om jouw bedrijf in de markt te zetten en je vraagt je af waarom je de code maar niet kunt kraken en waarom het nog niet is “gebeurd”.

Ik heb dit honderden keren zien gebeuren. Als vrouwelijke ondernemer werk je schijnbaar HARD om klanten te krijgen, je werkt je een slag in de rondte om een ​​goed inkomen te verdienen en toch krijg je niet de resultaten waar je zo naar verlangt.

Het voelt alsof je een zware strijd voert en het allemaal niet de moeite waard is. Of erger nog, alsof er iets mis is met jou. De echte strijd die je voert is niet de marketing, die speelt zich af aan de BINNENKANT. Als er een worsteling aan de BUITENKANT is, betekent dit gewoon dat er zich een worsteling aan de BINNENKANT afspeelt.

Een worsteling aan de BUITENKANT betekent een worsteling aan de BINNENKANT.

En deze worsteling is gebaseerd op onze conditionering.

Want weet je… hoe we geconditioneerd zijn beïnvloedt vrijwel elk aspect van ons leven: onze relaties, onze gezondheid, onze financiën, ons succes, zelfs onze aantrekkingskracht op klanten.

Als je worstelt, of als de resultaten niet snel genoeg komen, betekent dit gewoon dat er een innerlijk conflict is dat invloed heeft op hoe je denkt en hoe je je voelt.

Het is de strijd tussen je bewuste en je onbewuste.

“Als je bewuste geest denkt dat je iets wilt, maar je onderbewustzijn denkt dat je het niet verdient (of een andere beperkende overtuiging), zul je er niet in slagen om te krijgen wat je wilt. In plaats daarvan zul je daadwerkelijk aantrekken wat je onderbewustzijn voelt dat goed voor je is. Om aan te trekken wat je het liefste hebt, moeten je bewustzijn en onderbewustzijn het met elkaar eens zijn.” – Joe Vitale

Als er een uiterlijke worsteling is, zoals klanten die je niet snel aantrekt of het feit dat je geld het einde van de maand niet haalt, dan betekent dit dat EEN DEEL van jou iets wil (je bewuste) en EEN DEEL van jou dat niet wil (je onderbewustzijn).

Het slechte nieuws is dat je onderbewustzijn altijd vetorecht heeft over je bewustzijn.

Het GOEDE nieuws is dat als je eenmaal jouw innerlijke strijd hebt opgeschoond, de resultaten die je wilt vrijwel onmiddellijk worden bereikt.

Ik heb gemerkt dat hoe meer ik de binnenkant match met wat ik “zeg” dat ik wil, hoe meer kansen er op mijn pad komen en hoe meer geld ik manifesteer. En het gaat hierbij niet over harder werken!

Als ik andere resultaten wil, moet ik mijn onbewuste overtuigingen veranderen en helderheid krijgen over de angsten die niet in lijn zijn met wat ik ZEG.

Hier zijn een aantal (onbewuste) overtuigingen van sommige van mijn klanten:

 • “Ze betalen hier niet voor”
 • “Ik weet niet genoeg”
 • “Als ik groter word, zullen ze erachter komen dat ik een oplichter ben”
 • “Ik ben een mislukkeling”
 • “Als ik te veel klanten krijg, krijg ik stress”
 • “Ik ben het niet waard”
 • “Je kan niet alles hebben”
 • “Mijn expertise is gezond verstand”
 • Enzovoort.

Als dit is wat er zich in je onderbewustzijn afspeelt, rijd je in wezen met de handrem erop. Als jij andere resultaten wilt zien, kunnen we hier iets aan doen. Blijf je hetzelfde doen, dan zul je blijven pushen, hard werken en je krijgt niet de resultaten waar je naar verlangt.

Jouw opdracht:

Als je wilt slagen, schoon dan je onderbewustzijn op. De sleutel is je BEWUST worden van je angsten en de onbewuste overtuigingen (zoals hierboven) die je dagelijks saboteren. Als je ze eenmaal duidelijk ziet, zoek dan uit waar ze vandaan komen, schoon ze op en laat ze vervolgens los.

Dit zal onmiddellijk jouw gedrag veranderen, jouw inkomen verhogen en er zullen nieuwe kansen verschijnen die je nooit had verwacht. Je zult je afvragen waarom je zo lang hebt geworsteld.

Gaat jouw worsteling nu over:

 • een gebrek aan geïnspireerde ACTIE?
 • niet weten HOE je systemen voor marketing moet opzetten?
 • ideale goed betalende klanten aantrekken?
 • niet genoeg geld manifesteren?

Ja? Meld je dan aan voor het Gamechangers Groei Programma. Het bevat alles wat je moet weten om je prioriteiten helder te krijgen en eenvoudige, solide systemen op te zetten die jouw pijplijn consequent met ideale klanten vullen.

Het gaat allemaal stap voor stap, geen grote mengelmoes van dingen. Je zet stap één van het systeem, en als je daarmee klaar bent, ga je verder met stap twee, enzovoort. Daarom hebben mijn klanten zulke geweldige resultaten.

Alle tools, scripts, sjablonen en voorbeelden worden je op een presenteerblaadje aangereikt. Zo makkelijk.

Je wilt groeien, meer impact maken en door je inkomensplafond breken. En je weet al een tijdje dat er in je bedrijf een transformatie nodig is. Misschien moeten we even praten?

Let’s Talk!!

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *