JE MOET JA DURVEN ZEGGEN TEGEN HET INKOMEN DAT JE VERLANGT

“De kwelling van voorzorgsmaatregelen overtreft vaak de te vermijden gevaren.”- Napoleon Bonaparte

Heb je ooit het gevoel dat er iets GROOTS in je bedrijf aan de hand is? Dat het NEXT LEVEL binnen handbereik ligt? Vraag je je tegelijkertijd af of je het wel in huis hebt om dit te manifesteren? Of je het wel aankunt? Er waren momenten dat ik dit gevoel constateerde bij mijn MBA studenten en VIP-klanten.

Ik vroeg me af:

Waarom zijn mensen zo bang voor hun NEXT LEVEL?

Waarom gaan ze er niet voor? Waarom manifesteren ze het niet?” 

Nou, na wat nadenken drong het tot me door, mijn klanten hielden MIJ een spiegel voor. Heel eerlijk, diep van binnen voelde ik dezelfde angst om mijn huidige comfortzone voor iets veel groters te verlaten.

Zie je, de zaken gingen goed in mijn business. Maar toch bleef ik het knagende gevoel houden dat het volgende GROTE level eraan zat te komen. En tegelijkertijd fluisterde het Universum me in om echt in mijn persoonlijke groei TE STAPPEN.

“Heler, heel uzelf”

Ik zag hoe ik me nog meer moest overgeven aan wat er voor mij mogelijk was om op GROTE SCHAAL dit “Marketing, Mindset en Manifesteer”- gebeuren aan anderen te teachen.

Je zou denken dat dit gemakkelijk zou zijn geweest, maar op de een of andere manier, voor zowel mijn klanten als voor mij, was het nog steeds een uitdaging.

Ik had verschillende ervaringen waarbij mijn “oude” manier van zijn niet langer bleek te werken, vooral niet voor een bedrijf dat op het punt stond op een mega manier te groeien. Het was tijd om op te schonen. Meestal herken ik snel mijn excuses om in die comfortzone te blijven, maar deze keer zaten mijn angst en weerstand dieper dan normaal.

Ik vroeg me af of ik “bereid” was te doen wat nodig is, of ik de moed had om echt groot te worden.

(Heb je je ooit zo gevoeld?)

En toen, op een avond tijdens een flowschrijfoefening, las ik wat ik geschreven had:

“De sleutel tot het ontvangen van alles dat je echt verdient, is accepteren dat je “alles wat je denkt, kunt manifesteren”. Dacht je dat je gebrek, ziekte en tegenslag verdiende? Waarom zou je anders deze dingen ervaren? Je wilde ze niet?

Dit is misschien wel het moeilijkste wat je ooit zult moeten toegeven… dat je alles in je leven hebt gemanifesteerd. The Good, the Bad and the Ugly. Ja, inclusief de dingen die je niet dienden. Als je dat kunt accepteren, kunt je ook iets nieuws accepteren: geluk, overvloed en grootsheid. Want daarom ben je hier.”

Ik had de tranen in mijn ogen staan.

Niet uit verdriet, maar vanwege het ongelooflijke potentieel van wat mogelijk is voor mij, voor mijn klanten, voor iedereen! Mijn gechannelde boodschap was zo simpel: we hebben allemaal een bestemming voor grootsheid. En logisch, soms kan het een beetje eng zijn om een groots idee uit te werken en te implementeren.

Deze boodschap ging over de volgende fase in onze evolutie (van succes). Soms word je op een subtiele manier geroepen. Je vraagt je af: “Wie ben ik om dit te doen?” En het subtiele antwoord is: “Wie ben jij om het NIET te doen?” We wachten meestal tot iemand anders het werk doet, niet beseffend dat er echt niemand anders is.

Jij kiest dit moment om alles te ontvangen waarvan je droomt.

Als je dat doet, ben je een levend voorbeeld van het grote geheim dat je rijk zal maken. Zo rijk dat al je dromen, wensen en verlangens zich manifesteren en dat er dan nog altijd genoeg zal zijn voor MEER. Dit is de reis waarvoor je geroepen bent. Er wordt je gevraagd die reis op een grootse manier te maken.

Het is helemaal oké dat we NU nog niet de persoon zijn die in staat is om deze bestemming te vervullen. De waarheid is dat we hierin groeien als we “JA” zeggen tegen de uitdaging. Dat is alles wat nodig is. Dan wordt alles wat we nodig hebben aan ons gegeven.

Je wordt niet geroepen voor dit werk omdat je de meest gekwalificeerde mens op aarde bent.

Jij kwalificeert jezelf door middel van een “JA”!

Ik realiseerde me, dat de persoon die “JA” zegt tegen de oproep, niet dezelfde persoon is die de bestemming zal manifesteren. We evolueren en groeien voortdurend op basis van ons vermogen en onze bereidheid om te zeggen: “Ja, ik ben bereid om deze reis te maken en te doen wat nodig is om mijn bestemming te leven.

Wat me destijds duidelijk werd, was dat wanneer je geroepen wordt, je JA zegt en wordt uitgedaagd om het volgende grote niveau te bereiken…. de juiste middelen, de mensen, de vaardigheden, de begeleiding en het geld, ALLES begint te verschijnen.

Dit is PRECIES wat er met mij is gebeurd. Je verandert en groeit uit tot de persoon die in staat is om de bestemming te vervullen. Zo cool.

De strijd die we voeren is met ons ego.

Het ego komt tussenbeide en probeert de comfortzone waaraan we gewend zijn te beschermen. Onze “oude” manier van zijn…. En voor velen is dat middelmatigheid, strijd en frustratie. Je zou denken, waarom zijn we ZO onbuigzaam om vast te houden aan middelmatigheid of frustratie?

Als je erover nadenkt is het gewoon iets waar we al jaren en jaren aan gewend zijn. Het is een diep ingesleten, vaak gelopen pad en het enige pad dat je kent. En alle andere paden betekenen verandering. En de mens in ons (naast de legende in ons) houdt niet van verandering, zeker niet als dat buiten onze comfortzone ligt.

Om je ware bestemming te leven en grootse dingen te manifesteren MOET je bereid zijn stappen buiten je comfortzone te zetten.

En erop vertrouwen dat je ook dan veilig bent. Er is geen andere weg. Als de veranderingen niet worden doorgevoerd, kunnen de dingen zelfs nog moeilijker en gecompliceerder worden en ontstaat er meer strijd.

Totdat je ego uiteindelijk zegt:
“Oké dan, GO! Doe wat je moet doen, ik ben klaar.”

Het punt is dat je hiervoor MOED nodig hebt. Je bedrijf naar een next level tillen is een kwestie van zonder je oude, gerafelde veiligheidsdeken, de stappen in het grote onbekende zetten.

Begrijp je dat jij diegene bent met het vermogen om “HET DING” dat je hebt gecreëerd naar het volgende NEXT LEVEL te tillen? 

Maar alleen als je “JA” zegt tegen de uitdaging.

Ik weet dat ik het zal doen. Steeds weer.

Je kunt anderen niet helpen als je het best bewaarde geheim van je markt blijft.

Om ideale goed betalende klanten aan te trekken en jouw inkomen drastisch te verhogen, mogen we de enorme kracht van meeslepende marketing niet vergeten. Nu je klaar bent voor jouw NEXT LEVEL in je bedrijf raad ik je aan om een gesprek met me in te plannen.

Let’s Talk!!

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *