IK WERK NIET MET MENTOREN OM DINGEN TE LEREN

Het is waar. Ik werk niet met mentoren om dingen te leren.
Ik wil niet zeggen dat ik het ALLEMAAL al weet.
Want ik weet niet wat ik niet weet.

Maar wat ik wel weet is hoe je een praktijk kunt uitbouwen tot een bloeiende business.

Ik weet hoe ik een aanbod moet lanceren en verkopen.
Ik weet hoe ik geld kan verdienen, steeds weer.
Ik weet hoe ik ideale goed betalende klanten kan aantrekken.
Ik weet hoe ik mijn IG-, FB-volgers- en e-maillijst kan laten groeien.

Ik ken de dingen.
Ik doe de dingen.
Ik pluk hiervan de vruchten.
Dagelijks.

Toch werk ik nog steeds met mentoren en coaches.

Ik werk niet alleen met ze omdat het kan, maar omdat ik daarvoor KIES!

Niet vanwege wat ze me kunnen leren, hoewel ik zeker nog het een en ander leer door met hen te werken, maar vanwege hoe ik BEN als ik in hun energie ben.

Heel eenvoudig, in de energie zijn van iemand die op een hoger niveau staat dan jij, of die iets heeft bereikt dat je wilt bereiken, activeert dit deel van jou dat een vuur ontketent dat dingen laat gebeuren.

Of ik nu €1000 per maand of €100.000,- per maand zou verdienen,  ik zou nog steeds een mentor hebben, omdat ik zo sneller naar het volgende level kan gaan (in plaats van alles zelf doen).

Dus nee.
Ik werk niet met mentoren om dingen te leren.
Ik werk met mentoren omdat ik in hun energie wil zijn.

Ik werk met mentoren omdat ik wil weten hoe ZIJ hun leven inrichten.
Ik werk met mentoren omdat ik ze willekeurige vragen wil kunnen stellen.
Ik werk met mentoren omdat ik wil dat iemand mij accountable houdt.
Ik werk met mentoren omdat dit het spel voor mij compleet heeft veranderd.

En heel eerlijk…..

Wanneer ik niet met een mentor werk, keldert mijn omzet, is het snel teveel, voel ik me alleen en ben ik minder creatief.

Na meer dan €100.000 aan mentoren en programma’s te hebben uitgegeven, kan ik met absolute zekerheid zeggen dat er een belangrijke reden is waarom ik mijn bedrijf de laatste jaren naar meer dan een miljoen euro winst heb kunnen laten groeien….

De belangrijkste reden is dat ik met mentoren op hoog niveau heb gewerkt.

Ik heb me op hoog niveau laten ondersteunen.

Ik heb de inspiratie gekregen.
Ik heb de energie gekregen.

Zelfs toen ik dacht dat ik geen mentor kon betalen, ‘vond’ ik het geld (bedankt investering in aandelen die je kunt verkopen, bedankt succesvolle lancering, bedankt Visa!). Ik manifesteerde het geld omdat ik wist dat werken met een mentor mijn bedrijf zou katapulteren – dat deed het ALTIJD en doet het nog steeds.

Als je iemand hebt die je persoonlijk ondersteunt en volledig achter je staat…

Als je iemand hebt die in je gelooft en je successen met je viert, dan kun je niet anders dan groeien. Dan wordt succes onvermijdelijk.

Het geld stroomt.

Alles voelt moeiteloos.

Er zijn mensen die je vertellen dat je geen mentor nodig hebt om geld te verdienen, een succesvol bedrijf te runnen of ideale goed betalende klanten aan te trekken…

En… ze hebben gelijk, je hebt geen mentor nodig.

Niet als je langzamer wil groeien en alles zelf wil doen.

Als je oké bent met het scenario dat je niemand hebt om naartoe te gaan om je te helpen je leercurve te verkorten. Je zit vast in energie waar alles hetzelfde blijft. De energie die je gebracht heeft waar je bent.

Om naar je next level te gaan, moet je ondergedompeld worden in de energie van dat next level. De snelste manier om dat te krijgen, is door in de nabijheid van iemand te zijn die deze next level energie al heeft en ernaar leeft.

Het gaat dus niet alleen om wat je weet.
Het gaat er ook om wat je doet en waarom.

Het gaat over hoe je je voelt, hoe je reageert en hoe je jezelf laat zien.

En het belangrijkste – het gaat om wie je bent.

Wil je iemand zijn die:

  • volledig wordt ondersteund op alle gebieden van haar leven en business?
  • mensen betalen om alleen maar in haar buurt te zijn?
  • elke dag geld verdient?
  • een makkelijk, moeiteloos en leuk leven heeft?

Dat is de persoon die een mentor je kan helpen te worden.

Je bent de beste versie vanzelf als je omringd bent door anderen die het beste in jou naar boven halen. Sta jezelf niet toe om vast te blijven zitten en te spelen op dezelfde lage frequentie energie waar je op speelde.

Je WEET dat je meer wilt en meer verdient.
Je weet dat het jouw tijd is voor meer!

Dus wat ga je doen om het te manifesteren?

Het is JOUW tijd voor wat je echt wilt.
Het is tijd om jezelf toestemming te geven om te doen wat nodig is om het leven te leiden waar je al zo lang van droomt.

Er zijn hier geen geldige excuses.
Er is geen tijd meer te verliezen – de tijd dringt!
Het leven is te kort om het door je vingers te laten glippen.
Stop met jezelf te vertellen dat je moet wachten.
Gooi je excuses en onzin uit het raam.

De tijd die voorbij gaat, krijg je nooit meer terug.

Zou je liever nu het leven van je dromen hebben, of liever over vijf jaar, of over een jaar?
Waarom zou je nog een seconde langer willen wachten?
Nee toch?

Je wilt dat droomleven, NU.
Die vrijheid wil je NU.
Dus… Let’s Go!!!

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *