HOE MANIFESTEER JIJ IN RELATIE MET MARKETING?

Iets dat zo krachtig voor mij is geworden in mijn ondernemersleven, is het combineren van praktische acties met energetische, spirituele acties. Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat dit ALLES voor mij heeft veranderd.

Deze combinatie heeft me geholpen te kiezen voor de liefde. Het heeft voor een grote transformatie in mijn business gezorgd, waardoor ik nu duizenden vrouwen kan helpen met het manifesteren van hun droombedrijf. Het is dat wat mijn succes als online ondernemer (waar ik ook ben in de wereld) tot een succes heeft gemaakt.

Maar ik had er geen naam voor. Ik wist niet hoe ik het moest noemen, de combinatie van praktisch, energetisch en spiritueel.

Tot vandaag. Nu heb ik er een naam voor!

Het kwam vanmiddag bij me op, als een plotselinge lichtflits, toen ik nieuwe leden voor onze Manifesteer Community aan het toelaten was. Een van de vrouwelijke ondernemers vroeg: “Hoe manifesteer jij in relatie met marketing?”

En toen plopte het binnen… de naam voor wat ik doe: Manifesteer Marketing.

Een combinatie van het nemen van praktische geïnspireerde acties met de kracht van manifestatie om je marketinginspanningen tot een succes te maken.

En dit heeft alles te maken met mindset, want ik geloof dat mijn mindset 95% van het succes bepaalt. De gedachten die ik heb, de gevoelens die daarbij horen en mijn gedrag als gevolg van die gedachten is het grootste deel van mijn manifestatie.

Dus mindset + marketing + manifesteren = waanzinnig verbluffende resultaten.

BOEM!

Deze combinatie was een ongelooflijke shift in perspectief en focus in mijn online business.

Hoe werkt Manifesteer Marketing?

Als je dit nog steeds leest, betekent dat dat je iemand bent die open staat voor manifesteren van je dromen. Dat je net zo gelooft in de universele wetten (zoals de wet van aantrekking) als dat je gelooft in zwaartekracht en momentum.

Jij kunt met behulp van deze universele wetten jouw energetisch geïnspireerde acties gebruiken om jouw praktische fysieke acties – zoals het bouwen van je droombedrijf, consistent ideale goed betalende klanten aantrekken en doorbreken naar €10.000 omzet per maand etc….- nog beter te laten werken en het een stuk makkelijker te laten voelen.

Dit is wat ik me laatst realiseerde… als ik bewust gebruik maak van deze universele wetten en ik voordat mijn werk begint, me bewust afstem op mijn dromen en doelen, dan gaat alles zo… makkelijk.

En ja, ik heb naast tijd voor rust ook keihard gewerkt, maar het voelde als flow. Ik voelde de beweging alsof dingen met gemak gebeuren. Begrijp je wat ik bedoel?

Ik geloof dat dit komt door de keuzes die ik maakte, de shift in mijn mindset en het bewust focussen op wat werkt. En voor mij is dat die combinatie van praktische en energetische, spirituele acties. En ondertussen groei ik gewoon door….

Hoe combineer jij praktische en energetische acties in je bedrijf?

Als jij ook blij wordt van het concept van Manifesteer Marketing en je wilt leren hoe jij dat in je eigen bedrijf of praktijk kunt gebruiken om meer omzet te creëren en ideale goed betalende klanten aan te trekken, vraag een kennismakingsgesprek met me aan om te kijken of ik je kan helpen met het manifesteren van je droombedrijf.

Kijk HIER voor de details

Liefs,

Francien

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *