HOE JE MET DE WET VAN CIRCULATIE GELD & KLANTEN AANTREKT

De meesten van ons kennen de Wet van Aantrekking. Vandaag wil ik het echter hebben over de Wet van Circulatie om geld en klanten te manifesteren.

In deze interessante tijden trekken sommige ondernemers niet het geld en het aantal klanten aan dat ze gewend zijn. En dat is 100% normaal.

Maar dat betekent niet dat je moet stoppen met je marketing. 

Nee, integendeel.

Mijn advies: In deze uitdagende tijden zou het in je marketing moeten draaien om dienstbaar zijn, service en zoveel mogelijk waarde geven.

Dit is wat ik mijn spirituele ondernemers van de MBA – Manifesteer Business Academie heb geleerd. En dat werkt! Ze krijgen zichtbaarheid, winnen aan geloofwaardigheid en trekken nieuwe ideale betalende klanten aan.

Maar er was een ondernemer die zei:
“Francien, ik geef, ik geef, ik geef, maar de klanten… ze komen niet.
Ik weet niet wat ik moet doen. Moet ik stoppen met geven?”

Ik vroeg:

“Geef je met de intentie iets terug krijgen?”

Kijk, ik snap het. Het kan frustrerend zijn als klanten en geld “manifesteren” niet snel genoeg gebeurt. Zeker als je op dat moment echt geld nodig hebt.

Echter, je moet je heel bewust zijn van het volgende feit:

Mensen kunnen (energetisch) voelen wanneer jij ze meer nodig hebt dan dat ze jou nodig hebben.

Zo gauw je prospects dit merken knappen ze volledig op je af en verlies je zelfs een stuk geloofwaardigheid.

En nu komt het…..het is belangrijk om rekening te houden met de universele Wet van Circulatie.

Deze wet stelt:

Wat je aan één persoon geeft, ontvang je uit een andere bron”.

De persoon aan wie je geeft is, energetisch gesproken, dus niet persé de persoon van wie je zult ontvangen.

Dit is ook verbonden met de universele Wet van Oorzaak en Gevolg. In dit geval is de oorzaak jouw geven (de waarde die je aan jouw mensen aanbiedt). De effecten zijn geld, klanten en kansen die zich later zullen manifesteren als gevolg van jouw gulheid en giften nu.

Ik ben elke dag bezig met waarde creëren. Ik deel blogs, video’s, inspirerende socialmedia-posts. Ik geef Facebook live’s, challenges, webinars, Q & A’ s en business-strategiegesprekken. Gewoon geven, geven en geven. Om het verschil te maken en in service te zijn. Zonder daar nu een factuur voor te sturen.

Ik vind het heerlijk om nieuwe content te maken voor mensen die dat nodig hebben. Ik voel me vrij en zinvol als ik op deze manier dienstbaar kan zijn.

Ik laat op deze manier een heldere energetische boodschap circuleren.

In deze interessante tijd is er een nieuwe poort voor marketing opengegaan.
Door de angst heen, met moed, vertrouwen en een diep weten dat de Universele Wetten gelden. Wat er ook gebeurt.

En het is belangrijk te onthouden dat marketing, verkoop en ondernemen over energie gaan.

Het gaat niet om WAT je doet, maar WIE je bent als je het doet en met welke INTENTIE je het doet.

Houd dus de Wet van Circulatie in gedachten. Geef, geef en geef met een zuivere intentie en je krijgt het in meervoud terug. I​k heb de afgelopen jaren honderden worstelende, overwerkte en gefrustreerde ondernemers geholpen datgene te krijgen wat ze nodig hebben om hun weg uit een crisis te zien …

Je KUNT een prachtige omzet per maand behalen. Je hebt gewoon de juiste strategie nodig, accountability om die strategie te volgen en de community die je tijdens je reis ondersteunt.

Laat me je helpen. Klik op de onderstaande link en boek een gratis een-op-een kennismakingsgesprek met mij. Ik luister naar jouw specifieke situatie en we krijgen een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken in jouw bedrijf. Ik zal je de exacte stappen geven om verder te gaan.

Je zult je ongelooflijk opgelucht voelen.

En als het goed voelt, zal ik de voordelen van werken met mij delen. Zonder enige druk of verwachting. Alleen liefde, want dat is waar ik voor sta.

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *