HET LEVEN KAN IN EEN OOGWENK VERANDEREN

Vier weken geleden ontving ik de download die ik nodig had om te kunnen begrijpen waarom ik een pauze kan nemen.

Ik had net de twintig verhuisdozen vanuit Jakarta zien vertrekken toen ik, met een Gin & Tonic in de hand, de boodschap om een pauze te nemen, luid en duidelijk hoorde binnenkomen. Bij de meeste spirituele teachers gebeurt dit tijdens meditaties. Bij mij werkt het op de een of andere manier… anders.

Anyway… nadat mijn ego me alle redenen had gegeven waarom een pauze nemen een slecht idee was, wist ik dat ik me nog meer mocht overgeven aan de goddelijke leiding die ik dagelijks voel.

Practice What You Preach…
Walk The F* Talk…
Hoe ongemakkelijk dat soms ook voelt.

En wat zich daarna ontvouwde was gewoon mindblowing.

Binnen 1 week woonde ik weer in Nederland.

Binnen 2 weken kon ik mijn kinderen, familie en vrienden weer knuffelen.

Binnen 3 weken kwam er een nieuwe, spannende opportunity op ons pad.

Na 4 weken kwamen eindelijk de 20 verhuisdozen uit Jakarta aan.

En is die opportunity uitgegroeid tot een nieuw buitenland avontuur….

Over 6 weken ga ik weer verhuizen!!!
We verhuizen van Nederland naar…..
Dubai!!!

Tijdens deze pauze in Nederland zijn mijn heldere gaven weer geactiveerd, kan ik meer voelen, meer zien, meer channelen en kan ik op een dieper level connectie maken met mijn klanten. 

Dus ik wil je eraan herinneren dat het leven in een oogwenk kan veranderen.
Alles wat je nu doet, creëert een samengesteld effect.
Je manifesteert je toekomst op elk moment.

De energie van wie je bent is als een steen die je in kalm water gooit.
De rimpelingen gaan op zoek naar jouw energetische match.

En die opportunity komt voor jou.
Je zielsklanten bidden voor iemand zoals jij.
Dus geef niet op wat je wil doen, wat je wil zijn en wat je allemaal wil zien in deze wereld. 

Het universum luistert….
Ze wachten op jou.
Alles is al in beweging.
Misschien zie je nog geen bewijs.
Maar het is zich al aan het manifesteren.
Zelfs als je een pauze neemt.

Het innerlijke werk vanuit onze ziel geeft ons in elk aspect van het leven groei.

Verlang jij naar meer groei met je bedrijf?

Check dan het programma dat zorgt dat je alle overbodige zaken vermijdt die je van je groei zouden kunnen afleiden. Het geeft je in plaats daarvan de belangrijkste dingen die je moet doen om eenvoudige, solide systemen op te zetten, zodat je consequent en consistent je pijplijn vult en voortdurend zielsklanten aantrekt.

Het gaat allemaal stap voor stap, je doet stap één van het systeem, en als je daarmee klaar bent, ga je verder met stap twee, enzovoort. Zo makkelijk. Alle tools, scripts, sjablonen en voorbeelden worden je op een presenteerblaadje aangereikt.

Gamechangers Groei Programma

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende zielsklanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *