HET GAAT NIET OM GELD

Als je een mentor wilt inhuren en het enige dat je tegenhoudt, is de investering….

Dan kan ik je vertellen dat het niet om het geld gaat.

Het gaat over geloven in jezelf.
Het gaat over vertrouwen hebben in jezelf.

Ik werk met mentoren zodat ik in hun energie kan zijn.

Ik werk met mentoren zodat ik door hen kan worden geïnspireerd.
Op een hoger niveau dan door ze alleen online te ‘volgen’.

Ik werk niet met mentoren zodat ze me kunnen vertellen wat ik moet doen om succes te hebben of hoe ik geld kan verdienen.

Die antwoorden zitten al in mij.

De kracht om in de buurt te zijn van iemand (zelfs alleen online) die ZO high-vibe en inspirerend is, is UITZONDERLIJK.

Dat is de reden waarom ik zoveel geld investeer in mentoring.
Gewoon om bij hen in de buurt te zijn als ik dat nodig heb.

Hoe meer ik in die ENERGIE ben, hoe meer ik op diezelfde plek (online of offline) ben als mijn mentoren….

… hoe meer geld ik verdien.

 (terwijl we het zelden over geld hebben!)

Wat ik nu schrijf klinkt misschien een beetje raar, maar ik ben gewoon een vlieg op de muur in hun leven en in hun business.

Ik observeer ze en ik mag ze vragen stellen wanneer ik maar wil.

Hierdoor krijg ik als het ware een upgrade en gaat mijn bedrijf ook naar een Next Level.

En nog iets….

Het gaat op dit level niet over plannen, strategieën of stap voor stap.

Op dit level gaat het erom dat je iemand hebt die je BEGRIJPT omdat zij ooit net als jij WAS.

Ik leer door mijn mentoren te observeren en hier en daar een rare vraag te stellen.
Ik kies om in de energie van iemand te zijn die met haar bedrijf daar is waar ik wil zijn.

Telkens wanneer ik deelneem aan een programma of training, is het omdat ik iets specifieks wil leren. Maar wanneer ik persoonlijk met een mentor of coach werk, is dat omdat ik een upgrade krijg naar mijn next level – emotioneel, fysiek en financieel.

Gewoon door in hun nabijheid te zijn.

Ik investeer om in de energie van de mensen te zijn die op een level zijn waar ik heen wil kalibreren. Het zijn mensen die mij enorm inspireren.

En als ik dat doe, stroomt het geld gewoon binnen.

Ben je op zoek naar iemand die je begrijpt, je inspireert en je aanmoedigt? Iemand die je ZIET en schouder aan schouder met je meeloopt? Creëer helderheid over je verlangens. Het beste startpunt hiervoor is een aanvraag voor een gratis kennismakingsgesprek. Hoe lang is het geleden dat je een-op-een met iemand over je next level gesproken hebt?

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *