HET ADVIES DAT IK GRAAG JAREN EERDER HAD GEKREGEN

Het was eind 2002. Een paar jaar daarvoor had ik mijn corporate baan bij een grote bank opgezegd en was ik vanuit onze grote witte villa in Oosterbeek met drie kleine kinderen begonnen met het geven van kookworkshops.

Ik kreeg meteen klanten en ik had het druk.

Het huishouden, de kids en mijn eigen bedrijf…

Die bewuste ochtend, ik weet het nog goed, schreeuwde ik boos en geïrriteerd tegen mijn kinderen: “Schiet op met die jasjes! Waar is je tasje? Trek je schoenen aan!” Ik moest nog inkopen doen, de was draaien, opruimen en daarnaast nog een kookworkshop voorbereiden.

Mijn jongens, zwaar onder de indruk van mijn geschreeuw, werkten heel stil en teruggetrokken door aan hun taken. Mijn dochter Anne echter, destijds vijf jaar, ging voor mij staan en zei:

“Mamma, ik ben een beetje bang van jou.”

Boem! Dit was mijn wake-up call!

En ik dacht: Wat ben ik aan het doen?!
Wat een stress en onrust! Zo wil ik niet verder!

Na deze wake-up call bracht ik de kinderen naar school en belde mijn man.

Hij zat stilletjes naar me te luisteren en nadat ik alles had uitgelegd, zei hij: ‘Francien, als er één ding is dat ik van je weet, is het dat als je iets wilt, er niets is dat je ervan weerhoudt het te krijgen. Bedenk dus hoe jij kunt krijgen wat je wilt en ga het dan doen.”

Op dat moment beloofde ik mezelf om me onder te dompelen in alles wat te maken had met persoonlijke groei, een business bouwen en klanten aantrekken.

Maar ik beloofde mezelf ook meer rust en ruimte om de stilte op te zoeken.

Ik regelde hulp in de huishouding en een kinderoppas en binnen een jaar had ik het nog steeds druk, maar ik voelde meer rust in mijn hoofd.

Ik had manieren gevonden om mijn hoofd leeg te maken.
Gewoon ZIJN, zonder iemand anders in de buurt.

Het was stil en kalm. En het was precies wat ik nodig had.

Tegenwoordig lopen er geen kleine kinderen meer in ons huis, voel ik de druk van het huishouden niet meer en hoef ik geen workshops meer te organiseren. Niet wekelijks in ieder geval! Ik woon en werk met de liefde van mijn leven in het buitenland.

Ik zoek elke dag de rust en de stilte op. Die rust maakt mijn hoofd leeg en brengt me in de mindset waarin ik wil zijn.

Ik verdien geld met wat ik het liefste doe.
Ik “werk” niet, maar voor anderen ben ik ALTIJD aan het werk.
Ik kan doen wat ik wil, wanneer ik wil, hoe ik wil en met wie ik wil.

Ik mag de wereld rondreizen om mijn kinderen te bezoeken, zonder de angst om daardoor failliet te gaan.

Ik kan mijn team goed betalen en heb personeel dat mijn hele huishouden regelt. Van wassen tot strijken, van boodschappen doen tot koken en van opruimen, schoonmaken en de tuin onderhouden.

Ik word elke ochtend wakker met meer dan genoeg geld op de bank (en het blijft groeien).

Mijn leven is zo ongelooflijk goed!
En ik ben zo intens dankbaar voor wat ik heb, wie ik ben geworden en wat ik elke dag mag doen.

En het begon allemaal omdat ik besloot te stoppen met dingen doen waarvan ik denk dat ze niet goed voor me zijn.

Misschien is het voor jou tijd om hetzelfde te doen?

Zeg gewoon NEE tegen shit die je niet leuk vindt.
Doe wie je bent, doe JIJ op jouw manier.
Ik beloof je dat alles meer dan goed zal komen.

Nog even iets wat ik heel graag wil delen…
Ik ben ZO ONGELOOFLIJK ENTHOUSIAST!!!!

Voor mijn nieuwe programma:

Door Het Dak Op Social Media

Voor als je dit wilt:
– Verhoog het aantal IDEALE-volgers op sociale media
– Verhoog de betrokkenheid die je krijgt op jouw socialmedia-profielen
– Verhoog de hoeveelheid content die je in korte tijd kunt maken
– Verhoog de hoeveelheid geld die je verdient in jouw bedrijf

Dit is wat je krijgt:

✔️ 30 x dagelijkse socialmedia-trainingen over content, verkoop en/of zichtbaarheid

✔️ 30 dagen zichtbaarheidsacties voor sociale media die je vertellen hoe je de voorgestelde oefeningen en taken in je dagelijkse trainingen kunt implementeren. DIT IS WAAR JE HET GELD MEE VERDIENT. Doe het werk, krijg de resultaten!

Sluit je dan vandaag nog aan en meld je aan:

DOOR HET DAK OP SOCIAL MEDIA

Je krijgt niet alleen trainingen en een stappenplan om je inkomen op social media te laten groeien, maar je krijgt ook deze 2 GRATIS bonussen:

✔️✔️ BONUS #1: 30 dagen aan contentideeën – elke dag een nieuwe contentsuggestie zodat je nooit meer zonder contentideeën komt te zitten!

✔️✔️ BONUS #2: Dagelijkse Content Checklist – Weet altijd precies wat je in jouw content moet opnemen om ervoor te zorgen dat deze wordt omgezet in KLANTEN en VERKOOP.

Nadat je Door Het Dak Op Social Media hebt doorlopen, ben je niet alleen beter zichtbaar op sociale media, maar heb je waarschijnlijk ook de interesse gewekt van influencers, podcasters en traditionele media die je willen zien of interviewen.

Nadat je Door Het Dak Op Social Media hebt doorlopen, heb je niet alleen meer ideale goed betalende klanten aangetrokken, maar ook meer volgers, e-mailadressen en VEEL meer geld verdiend.

Klaar om van ‘onzichtbaar’ naar ‘door het dak’ te gaan op sociale media?

Het is tijd om op te schalen.

Met behulp van sociale media groeit je bedrijf, je zichtbaarheid en het geld op jouw bankrekening.

Let’s Go!

Door Het Dak Op Social Media

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de MBA – Manifesteer Business Academie). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *