PERSOONLIJK ​KENNISMAKINGSGESPREK MET FRANCIEN

Niemand behaalde het succes in zijn eentje.
​Waarom zou jij het dan alleen doen?

In gesprek met Francien van den boomen

Ontdek in ons persoonlijk kennismakingsgesprek
hoe je mooiste leven en
je droombedrijf manifesteert

 

We bespreken onder andere:

  • Jouw huidige situatie en met welke strategie je doorbreekt naar €5000 per maand en meer.
  • Welke kansen en mogelijkheden ik voor je zie om ideale goed betalende klanten aan te trekken.
  • Hoe je je kunt bevrijden van de (geld)blokkades en worstelingen die je nu regelmatig  tegenkomt.
  • Wat je doelen en dromen zijn voor de toekomst.
  • Wat je eerstvolgende beste stap is om je droombedrijf te manifesteren.

 

Dit gesprek is voor jou als je:

  • Een commitment voelt voor doorbreken naar €5000 omzet maanden of meer…
  • Een aanbod hebt waar je nu al omzet mee maakt.
  • Passie voelt voor je werk en klaar bent om te doen wat nodig is.
  • Een grote impact wilt maken
  • Bereid en in staat bent om op dit moment te investeren in je bedrijfsgroei en alleen als het goed voelt.

Soms wordt het je gewoon een beetje teveel en mis je helderheid. Dit is normaal. Voor de meeste ondernemers komt er een moment dat een stap verder, een stap teveel lijkt. Zoals een next level dat net iets te ver, te hoog en te moeilijk lijkt. Dit gevoel is in feite een signaal dat het tijd is om door je inkomensplafond te breken en te groeien.

Als je al een tijdje weet dat er iets moet veranderen, dan is de eerst volgende beste stap een persoonlijk kennismakingsgesprek met mij aanvragen. Het is 100% gratis, persoonlijk en  1-op-1. Dit gesprek is ontworpen om jou helderheid te geven waar jouw focus moet liggen, zodat je kunt groeien en uiteindelijk kunt opschalen.

Plan hieronder een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek

WIE IS FRANCIEN VAN DEN BOOMEN?

​Francien is sinds 2002 zelfstandig ondernemer, mentor voor mindset, marketing en manifesteren en de oprichter van de MBA en ontwikkelde het KlantenMagneet Systeem™.

Als manifesteer expert en business mentor heeft zij de afgelopen jaren honderden vrouwelijke ondernemers begeleid bij het starten en doorgroeien van hun bedrijf.

Francien ontdekte dat authentieke marketing en spirituele groei uitstekend samengaan. Ze gelooft dat succesvol zakendoen en financiële onafhankelijkheid niet alleen meer skills en kennis vereisen, maar ook strategie, structuur en het vermogen om een bewezen systeem te volgen. De Manifesteer Business-programma’s van Francien helpen vrouwelijke ondernemers hun inkomsten en hun impact te vergroten. Francien is op een missie en gelooft dat de wereld meer vrouwen nodig heeft die hun eigen geld verdienen en het liefst heel veel!

Waarom?

Wanneer vrouwen hun eigen geld verdienen, nemen ze meer ruimte in en voelen ze zich vrijer en veilig. Zij kunnen de leiders van deze wereld zijn terwijl ze genieten van meer vrijheid, veiligheid,  financiële onafhankelijkheid en hun mooiste leven.

Gespreksaanvraag Francien van den Boomen

RESULTATEN VAN ANDERE VROUWEN ​
IN DE MANIFESTEER BUSINESS COMMUNITY

Ingrid Walrecht - Francien van den Boomen

​"Ik ben gigantisch gegroeid"
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze investering in mezelf en in mijn bedrijf heb gedaan. Door deze opleiding van Francien heb ik ook concreet de stappen voor me kunnen zien en zetten. Deze stappen worden zorgvuldig en helder beschreven. Ik ben als ondernemer met een "bedrijfje naast mijn baan" door het programma naar een ondernemer met een "succesvol en volwaardig bedrijf" gegroeid. Ik  heb nu een online programma  en mijn laatste twee masterminds zaten helemaal vol met 24 nieuwe klanten. Francien heeft me echt geleerd om focus aan te brengen en door haar intuïtieve gaven kon ze bij mij ook steeds weer de juiste snaar raken in wat ik hier te doen heb met dit bedrijf. En dat mag groots en vol overtuiging!
​Ingrid Walrecht - coach voor ambitieuze professionals en ondernemers

Dit jaar had ik in mei en juni mijn eerste €10.000 maanden!
“Werken met Francien leverde me tot nu toe helderheid in zowel mijn doelen als mijn ideale klant op. Sinds mijn eerste lancering verdubbelt elk jaar mijn omzet!  Dit jaar had ik in mei en juni mijn eerste €10.000 maanden. Mijn bereik is enorm gegroeid. Francien leert me concrete stappen te zetten, hoe klanten aan te trekken, slim te ondernemen en zichtbaar te worden. Francien is eerlijk, oprecht, puur, vriendelijk en liefdevol. Een geweldige topcoach voor ondernemers. Ik heb helder wat mijn missie is en weet hoe ik mijn doelen mag behalen.
Trudie Kissen - Touch of KISS
Spiritueel Coach en Online Ondernemer

Trudie - Francien van den Boomen
Brenda van Wegen - Francien van den Boomen
​​“Ik heb mega sprongen gemaakt in mijn ondernemerschap.”
Toen ik begon met het programma was ik als hormoonexpert voor de 40+ vrouw al best succesvol. Ik ben heel goed in mijn vak, maar dat maakt je nog geen goede ondernemer. Ik heb dankzij Francien's aanpak zoveel geleerd: hoe ik mijn ideale klanten vind, een passend aanbod maak en hoe ik de verbinding met potentiële klanten leg. Sindsdien loopt mijn praktijk super! Mijn workshops zitten vol, de vraag naar 1 op 1 coaching is enorm toegenomen en ik heb mijn eerste online programma gelanceerd! Dankzij de scherpe blik & inspirerende begeleiding van Francien en de wijze waarop het programma is opgezet. ​
Brenda van Wegen- Du Pont - Orthomoluculair hormoonspecialist voor de 40+ vrouw 

IK ONTVANG GRAAG DE WEKELIJKSE LIEFDESBRIEVEN

©2021 COACHING CONNECTION  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACY VERKLARING  |  DISCLAIMER  |  CONTACT  |  INLOGGEN MBA