"Ik geloof dat de wereld meer vrouwen 
nodig heeft die hun eigen geld verdienen.
En het liefst HEEL VEEL!"

Het is mijn passie en doel om een katalysator te zijn voor vrouwelijke ondernemers, zodat zij de grootst mogelijke impact maken en hier rijkelijk voor beloond worden.

Ik geloof dat de wereld meer vrouwen nodig heeft die hun eigen geld verdienen. En het liefst HEEL VEEL! Zodat ze meer ruimte in gaan nemen, zich zelfverzekerd en veilig voelen. Zodat vrouwen de leider worden van hun eigen leven, hun gezin, hun community, hun land of zelfs van de wereld.

Ik ben sinds 2002 zelfstandig ondernemer als directeur van de Manifesteer Business Academie (MBA) was ik de afgelopen jaren ook de business mentor voor honderden vrouwelijke ondernemers.

De Manifesteer Business-programma’s zijn gebaseerd op twee decennia aan ondernemers- en marketing ervaring en leverden mijn klanten al honderdduizenden euro’s aan resultaten op.

De afgelopen jaren heb ik een systeem ontwikkeld dat je helpt om je inkomsten van € 2500 per maand, naar €5000 per maand en naar € 10.000 en meer per maand te laten groeien.

Ik hou er van om mijn eigenwaarde-teachings over alle businesslessen te strooien. Ik leer je hoe je twijfels, saboteurs en niet-werkende overtuigingen bestrijdt en oneindig veel zelfvertrouwen opbouwt. Ik laat je zien hoe jij weer in jezelf gelooft, je unieke schittering waardeert en uit je comfortzone komt, zodat je op een veel hoger niveau je business-spel kunt gaan spelen. Zodat je de meest volledige authentieke versie van jezelf kunt zijn.

Ik had een droom.

Vrij zijn!

En die droom is uitgekomen.
Maar dat was niet vanzelfsprekend want ik begon volledig bankroet (denk aan negatief banksaldo en €20.000 aan schulden). Ik was gebroken en depressief maar ik heb het kunnen draaien naar een leven vol liefde, reizen en ontspannen ondernemen.

Nu heb ik een succesvol online coaching- en trainingsbureau, heb mijn heldere gaven omarmd en woon sinds 2018 met mijn man in het buitenland (eerst Indonesië en nu Dubai). Onze volwassen kinderen zijn gelukkig en hebben hun eigen plek in Nederland ingenomen. En ik geniet van de vrijheid die online ondernemen me geeft.

Ik heb het gemanifesteerd!

Maar mijn leven is niet altijd een sprookje. Ik was bang voor mijn heldere gaven, kon de woorden niet vinden en durfde er niet mee uit de kast te komen.

Spiritualiteit, wat zouden mijn vrienden en familie er wel niet van denken? En hoe meer ik me ging verzetten, hoe depressiever ik werd. En van die angst kon ik ook niet meer manifesteren.
Maar uiteindelijk vroeg ik om hulp.

Ik leerde van de besten op het gebied van spiritualiteit, marketing en business.
Ik volgde opleidingen om mijn heldere gaven te integreren en de nieuwste (marketing)systemen te implementeren. En leerde hoe ik mezelf het best als mentor voor mindset en marketing kon positioneren.

Ik ging door de angst en bracht structuur aan in mijn dagen. Mijn bedrijf groeit en ik kan steeds meer vrouwen helpen met de start en groei van hun bedrijf. Onze Manifesteer community groeit en een aantal van mijn klanten manifesteren als een dolle.

​Ik ben een visionair met mijn voeten stevig op de grond. Er is niets zweverigs aan mij hoewel ik soms zie, voel en weet wat er gaat gebeuren. Iedereen kan dat van nature als je weet hoe je je moet afstemmen op de "universele stroom". Ik heb daarnaast ontzettend veel kennis en ervaring en ik ga het allemaal doorgeven.

Wonder na wonder heeft zich gemanifesteerd omdat ik krachtige INTENTIES neergezette en geloofde dat ik het waard was. In 2018 volgde ik de liefde naar Jakarta met de man waar ik al meer dan 25 jaar gelukkig mee getrouwd ben. Wij leven in financiële vrijheid, hebben 3 prachtige volwassen kinderen en genieten allebei van onze droombaan. Toen onze kinderen het huis uit gingen, verkochten wij ons Nederlandse droomhuis en zijn een prachtig nieuw internationaal avontuur begonnen.

huis-verkocht_orig

Van 2018 tot april 2022 woonde ik samen met mijn man in een heerlijke, witte villa met zwembad in Jakarta. Na een klein intermezzo in Nederland verhuisden we in juli 2022 naar Dubai. Ik reis de hele wereld over en leer vrouwelijke ondernemers hoe ze de grootst mogelijke impact maken en hier rijkelijk voor beloond worden.

huis-jakarta_orig

DE SPRANKEL VAN MIJN ZIEL:
Mijn man, mijn 3 prachtige kinderen, ondernemerschap, zingen, schoonheid, superbewustzijn, onweer, het geluid van stromend water en spelende kinderen, de geur van regen na een warme dag, synchroniciteit, goede boeken en films, lekker eten, champagne & chardonnay, zwemmen, seks en gelach.

BIO
​Francien ziet je blinde vlek en prikt met humor door je bull-shit heen. Ze neemt geen blad voor de mond en zegt onomwonden waar je steken laat vallen en winst laat liggen. Ze neemt je mee op een praktische, stap voor stap high performance ondernemersreis op weg naar een winstgevende business en je mooiste leven.

Francien is de oprichter en eigenaar van Coaching Connection. Ze woonde tot mei 2018 met haar man en kinderen in Oosterbeek bij Arnhem. Nu haar kinderen het huis uit zijn reist zij de hele wereld over en leert vrouwelijke ondernemers hoe ze de grootst mogelijke impact maken en hier rijkelijk voor beloond worden. Na vier prachtige jaren in Indonesië woont ze nu met haar man in de Verenigde Arabische Emiraten in de wereldstad Dubai.

Laat je inspireren en
​start vandaag met het neerzetten van jouw super krachtige intentie!