FOCUS OP JE EIGEN VREUGDE EN GELUK

Afgelopen zondag landden we met 6 tassen op Schiphol vanwege onze verhuizing van Indonesië naar Nederland, van Jakarta naar Oosterbeek. We zijn weer terug in het land waar onze kinderen wonen en het land van de 4 seizoenen. We hebben de hitte en het tropische regen- en droge seizoen achter ons gelaten.

Terwijl je dit leest, tref ik de voorbereidingen voor het vervolg van onze verhuizing want de komende dagen arriveren nog 20 dozen vanuit Jakarta in ons Nederlandse huis. Het is allemaal met een lach en een traan gegaan. Stil staan bij alle laatste keren en afscheid nemen van ons leven in Jakarta dat ons ongelooflijk veel vreugde en geluk heeft gebracht.

Vandaag wil ik je inspireren om je focus te leggen op je eigen vreugde en geluk.

Een deel van onze MBA members vertelt mij dat ze het leuk vinden om met mij samen te werken, omdat ik ze niet alleen leer hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien om geld te manifesteren, alleen omwille van meer geld. (Ja, ik geloof nog steeds in vrouwen hun eigen geld laten verdienen en het liefst heel veel.)

Je eigen geld verdienen en tegelijkertijd het droomleven te manifesteren waarnaar je verlangt, is een groot thema in mijn teachings.

Geld is voor het creëren van vrijheid en vreugde in je leven, maar als je je elke dag helemaal in het zweet werkt, als je je geluk uitstelt of niet leeft volgens wat je een voldaan en gelukkig gevoel geeft, wat is dan de zin van geld verdienen?

Leef NU je bliss.

Net als met je bedrijf, als je niet weet hoe je wilt dat je ideale leven eruitziet, zul je er niet snel komen. Dus terwijl je je bedrijf laat groeien, vergroot je je kwaliteit van leven. Het hoeft niet per se over alle traditionele luxe te gaan, maar vooral over wat jou ECHT gelukkig maakt.

Voor mij is het: mijn leven zo vormgeven dat ik kan zijn waar ik wil zijn, omringd door de mensen met wie ik wil zijn, en te doen wat ik wil doen. Als je weet wat het voor jou is, zal dat alle verschil maken.

Dus vandaag kom ik langs om je te inspireren.
Zorg dat je voor jezelf heel duidelijk weet:
1. wat je het meest waardeert
2. wat je persoonlijke behoeften zijn

Als je daar duidelijk over bent, kun je beginnen om ze werkelijkheid te laten worden in je leven. Dan start het manifesteren van je droomleven.

Ja, natuurlijk, goed geld verdienen kan dit gemakkelijker maken.

En we zijn er om je te helpen er meer van te maken. Maar je vervulling hoeft niet te wachten tot je je eerste ton verdient. Je kunt vreugde en geluk ervaren als je besluit het NU te laten gebeuren, niet later.

Waarom genoegen nemen met minder en waarom wachten?

Je verdient het om nu je ideale leven vorm te geven.

Je KUNT je ideale leven vorm geven. Je hebt gewoon de juiste strategie nodig, accountability om die strategie te volgen en de community die je tijdens je reis ondersteunt.

Laat me je helpen. Klik op de onderstaande link en boek een gratis een-op-een kennismakingsgesprek met mij. Ik luister naar jouw specifieke situatie en we krijgen een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken in jouw bedrijf. Ik zal je de exacte stappen geven om verder te gaan.

Je zult je ongelooflijk opgelucht voelen.

En als het goed voelt, zal ik de voordelen van werken met mij delen. Zonder enige druk of verwachting. Alleen liefde, want dat is waar ik voor sta.

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *