DE NR. 1 ZELFSABOTAGE OM GELD TE MANIFESTEREN

“De meeste mensen verwarren wensen en willen met proberen. Je moet gaan vertrouwen op je geïnspireerde ACTIES.” – Francien van den Boomen

Ik hoor deze ene vraag steeds vaker: “Francien, wat heb je eigenlijk gedaan om je inkomen te laten groeien? Hoe ben je aan die ton gekomen en kan ik dat ook?”

Het antwoord is “Ja, jij kunt het ook!”
Belangrijk om te weten is dat het samenhangt met een aantal factoren:

  • een goed product
  • authentieke en overtuigende marketing
  • systemen voor alles
  • een team
  • verschillende inkomstenbronnen
  • hefboomwerking, enz.

Maar geloof het of niet, dit is eigenlijk het makkelijke deel, want ik kan je precies laten zien hoe je dit moet doen met mijn programma’s in de Manifesteer Business Academie (MBA).

Het moeilijke deel is feitelijk een proces van twee stappen. Deze twee stappen lijken aan de buitenkant heel eenvoudig, maar er zijn maar weinig mensen die ze daadwerkelijk zetten. In feite is dit zo bedrieglijk eenvoudig dat de meeste mensen het belang ervan negeren en op zoek gaan naar complexiteit en het onnodig moeilijk maken.

Simpel gezegd komt dit proces op deze 2 stappen neer:
1. Een beslissing nemen
2. Doen wat nodig is

Ik weet het, het lijkt kinderspel, maar de meeste mensen krijgen nooit echt helder WAT ze willen. Gevolg is dat ze dan geen toezegging doen om het te krijgen. Het WAT krijgt geen commitment. Dus het eerste wat je moet doen, is beslissen dat je een groot doel gaat bereiken. Dan moet je er intern mee akkoord gaan dat je alles DOET wat nodig is om het te krijgen. Whatever it takes!

Ja… alsof je leven ervan afhangt.

Geloof het of niet, maar dáár, precies dáár is waar de meeste mensen falen in dit proces. Ze gooien een verheven doel in de lucht, maar als het erop aankomt daadwerkelijk te DOEN wat nodig is, gaan ze zichzelf met hun overtuigingen en angsten ongelooflijk in de weg zitten.

De ideeën en kansen om dat grote doel te bereiken staan recht voor hun neus, maar ze ondernemen er geen actie op.

Ik zag dit onlangs gebeuren bij een klant. Ze vroeg me: “Francien, ik heb dit enorme doel voor mezelf gesteld en het jaar is bijna voorbij. Echter… ik ben nog niet eens halverwege om het te bereiken. Wat is er gebeurd? Wat doe ik verkeerd?”

Het antwoord dat ik haar gaf was dat, ondanks haar enorme doel, haar GEDRAG niet veel was veranderd. Ondanks vooruitgang op andere gebieden, bleef ze zichzelf tegenhouden en bleef ze dezelfde dingen doen. Ze liet zich afleiden, weg van haar doel en bleef uitstelgedrag vertonen. Ze maakte zich zorgen over dezelfde dingen als voorheen (niet weten hoe, niet genoeg geld, niet genoeg tijd,- you know the drill – ).

Ik had haar alle verschillende manieren gegeven om haar doel snel en eenvoudig te bereiken, maar ze deed niets met deze manieren. Het HOE stond recht voor haar neus en werd haar op een presenteerblaadje aangeleverd….

Maar ze zat zichzelf in de weg en saboteerde haar potentiële inkomen door geen geïnspireerde actie te ondernemen.

Als er iets is waar ik de laatste tijd heel veel helderheid over heb gekregen dan is het – HET HOE -. Die rijpe vruchten recht voor je neus, klaar om geplukt te worden.

Er was een tijd in mijn eigen bedrijf dat ik me niet kon voorstellen dat ik in 1 jaar zoveel geld zou verdienen. Maar als ik heel eerlijk ben… de mogelijkheden daartoe waren er al.

In feite was het idee dat ik nu implementeer een idee dat ik 4 jaar geleden al had. Ja, 4 jaar geleden!!! En dat idee zou destijds een hoop geld hebben opgeleverd. Natuurlijk, ik heb er onderzoek naar gedaan, best wel zorgvuldig en zelfs mensen geïnterviewd die er tonnen mee verdienden. Ik ging zo ver dat ik investeerde in de middelen die ik nodig had om van die kans te profiteren.

Raad eens wat er is gebeurd?

Niets, nada, zip. Ik heb er NOOIT IETS aan gedaan. Ik liet de kans op de plank liggen, oud worden, bedekt met stof….

Waarom?

Het kwam door een aantal obstakels:
1. Mijn excuus dat ik niet genoeg tijd had om het te implementeren
2. Mijn faalangst
3. In wezen, mijn overtuiging dat ik niet “goed genoeg” of “groot genoeg” was om ermee te slagen.

En dus heb ik nooit het inkomenspotentieel bereikt die deze kans voor mij in petto had. Zo jammer. Maar nu onderneem ik voor dit “oude” idee tenminste geïnspireerde actie.

Weet je wat het is: je moet je realiseren dat de ideeën die je worden gegeven niet zomaar dwaze ideeën zijn. Ze komen tot jou met divine intervention. Als je een idee krijgt, krijg je ook de weg om het te manifesteren. Dat is een universele wet. Vertrouw erop dat er altijd een weg is die je van idee naar geld manifesteren brengt.

Zolang jij niet ziet wat er recht voor je neus staat, of het wel ziet maar het afdoet als “niet haalbaar”, zul je niet groeien. Onthoud dat het idee dat je onder de douche kreeg of het idee dat uit je mastermind brainstorm kwam, niet echt van hen of van jou kwam.

Het idee ging op een goddelijk manier DOOR jullie heen.

En je krijgt ALTIJD ideeën zoals deze! Het is de manier waarop het Universum je dagelijks begeleidt, je letterlijk bij de hand neemt en je de juiste richting wijst. Dit zijn de ideeën die je zullen helpen om je dromen te manifesteren.

Maar de vraag is… luister je?
Ga je er iets aan doen?
Als jij in jouw bedrijf of praktijk financieel niet daar bent waar jij wilt zijn, komt dit omdat jij geen geïnspireerde actie onderneemt. Jij bent niet bereid te profiteren van de kans die zich voordoet omdat je (nog) niet doet wat nodig is.

Waarschijnlijk ben je moe om weer te horen:  

“Als je blijft doen wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.”

Echter, het is mijn ervaring (vooral de afgelopen jaren) dat dit absoluut waar is!
Om andere resultaten te krijgen, moet je dingen anders doen!

Om een ​​kwantumsprong in jouw bedrijf te maken, moet je bereid zijn te DOEN wat je nog niet eerder hebt gedaan. Moedig zijn, de kans grijpen en zelfs door de angst gaan die jij eraan gekoppeld hebt.

Alsjeblieft, laat de eenvoud van wat ik met je deel, het belang van mijn boodschap niet ondermijnen. Het is zelfgenoegzaam en arrogant om te denken: “Oh, dat weet ik al!”.
Dit is gewoon een andere vorm van zelfsabotage die je ervan weerhoudt om met je bedrijf meer geld te manifesteren.

Hier is een voorbeeld: iemand vertelde me vorige week dat een deel van wat ik teach “basic” spul is. Dat ze dit allemaal al lang wist.

Eerlijk gezegd had ik haast een beetje medelijden met deze persoon. Ik wilde bijna zeggen: “Oké, als je dit allemaal al “weet”, hoeveel geld heb je dit jaar dan gemanifesteerd?”

Weet je, jouw vermogen om geld te manifesteren zal de maatstaf zijn om te zien hoeveel je van dit spul “weet”. Als je inkomen nog niet is wat je zou willen, dan “weet” je het nog niet, dan heb je er alleen nog maar van gehoord.

In feite “weet” je niets totdat je het manifesteren van geld leeft, ademt en er dag in dag uit geïnspireerde actie op onderneemt.

Klinkt dat logisch?

Jouw opdracht:

Creëer helderheid over de kansen die recht voor je neus staan. Pak een vel papier en schrijf bovenaan je grote doel. Wees niet te bescheiden, niemand kijkt. Schrijf in grote, vette letters wat je wilt met jouw bedrijf. Je kunt hiervoor ook mijn Manifesteer Methode  gebruiken.

Dan, weten en vertrouwen dat je niet zal kunnen falen. Voel hoe het voelt alsof je het al gemanifesteerd hebt. Maak een lijst van alle kansen die je ziet. Schrijf ze allemaal op. En begin dan stap voor stap de geïnspireerde acties hierop te ondernemen. Raap je moed bij elkaar en je inkomen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Verder dring ik er bij je op aan om met authentieke en overtuigende marketing te starten. En NIET te vergeten: systemen voor alles, een team, verschillende inkomstenbronnen, hefboomwerking, enz.

Wanneer je authentiek en consistent je bedrijf in de markt zet en ALLEEN datgene gebruikt wat werkt, worden jouw grote doelen eenvoudig.

Wanneer je systemen voor alles in je bedrijf inzet, en een team om je te ondersteunen, heb je meer tijd voor de implementatie van grote kansen die op je pad komen. En wanneer je extra inkomstenbronnen opzet, zowel passief als met hefboomwerking, verdien je veel meer geld in de helft van de tijd.

Weet je niet goed waar je moet beginnen met dit alles? De oplossing is mijn Gamechanger Groei Programma met maandelijkse coaching. Het vermijdt alle overbodige dingen die je groei zouden kunnen afleiden of saboteren. Dit programma geeft je in plaats daarvan de belangrijkste dingen om te doen om twee keer zoveel te verdienen in de helft van je tijd.

Het is mijn eigen proces dat ik heb gedeeld met mijn VIP-klanten.

Je zult versteld staan ​​van hoe nauwkeurig en gul ik ben met het “HOE”.

In alles is voorzien. Een op maat gemaakte planning en strategie, helderheid over je ideale klant, het sluiten van de verkoop met een bewezen script en een manier om gemakkelijk passief inkomen te verdienen… alles.

Het gaat allemaal stap voor stap, geen grote mengelmoes van dingen. Dus je doet stap één, en als je daarmee klaar bent, ga je verder met stap twee, enzovoort. Al de tools worden je op een presenteerblaadje aangereikt. Kijk maar naar de succesverhalen  en meld je aan voor je eigen plek in het Gamechanger Groei Programma.

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *