DE GROTE SPRONG VOORWAARTS VOORBIJ DE PANIEK

De afgelopen periode heb ik veel gehuild.

Met de name de eerste 2 maanden van 2022, na het overlijden van mijn moeder en mijn 8 dagen alleen opsloten zitten in een Indonesisch isolatie hotel. Ik sliep slecht en voelde me machteloos. Ik wilde nog van alles doen, van een programma  lanceren tot een nieuwe masterclasses geven, een nieuw teamlid inwerken, aan mijn boek werken….

—toen ik weer geconfronteerd met een blokkade en overtuiging die uiteindelijk alles heeft vertraagd.

Ik was zo dicht bij de finish, zo dicht bij het voltooien van mijn visie en droom om samen met jou een revolutionaire intentie neer te zetten voor 2022, samen te werken aan jouw droombedrijf. En toen… voelde ik naast verdriet, frustratie en tranen die onzekerheid weer toeslaan  Die twijfel van  “kan ik dit nu wel? “ en  ‘Gaat dit wel werken…?’

Hoe dan ook, ik merkte dat ik een lichte paniekaanval kreeg toen ik een zacht gefluister van mijn intuïtie hoorde zeggen:

GA STAAN EN GA DOOR!

“Weet je nog hoe je mensen leert dat je vlak voor het succes een inzinking krijgt, dat je het paniekpunt bereikt als je vlak voor een grote sprong voorwaarts staat? Nou, dit is het! Walk your talk, Francien.”

Ik had het kunnen doen maar ik heb het niet gedaan.
Waarom? Ik ging niet voorbij de paniek, het verdriet en de angst…ik zat er midden in.
Mijn energie was niet afgestemd op de strategie die normaal altijd werkt.

En nu twijfel ik nog of dit niet gewoon smoesjes , excuses en redenen waren om te falen.

En weet je…dat is ook oké.

Het maakt niet uit want ik kies voor compassie voor mezelf. Je kunt uiteindelijk altijd boven deze gevoelens van twijfel en frustratie uitstijgen om ruimte te maken voor het geloof in jouw visie en soms…soms heeft het gewoon even tijd nodig.

Ik zat dus in de lancering van de Revolutionaire Intentie 2022. Op zowel persoonlijk als professioneel vlak was het oncomfortabel met weerstand, angst, doorbraken en zelfs lichte paniek…

Maar dit  gaat over een belangrijke les over wat je moet doen als je het paniekpunt bereikt…
En die les is te vinden in deze vijf eenvoudige woorden:

GA STAAN EN GA DOOR!

Ik zie waarom ik niet de resultaten haal waarna ik verlang. Ik zie dat ik nog meer mijn bestemming kan leven.

Begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met mij, maar mijn acties zijn niet altijd afgestemd op mijn zielsverlangen. Dat maakt mij menselijk maar ik mag het goddelijke (de bron, the divine, het AL etc..) nog meer door mij heen laten stromen.

Ik weet dat…

De angst voor afwijzing en de verbinding verliezen maakt dat ik dan weer terug ga naar wat ik weet en goed kan…ondernemen en marketing. Ik hou zoveel van mijn mooie werk.

Het maakt dat ik de controle wil houden om te voorkomen dat ik dat paniekpunt bereik waarvan ik WEET dat als ik HIER doorheen ga…ik die grote sprong voorwaarts maak.

Nogmaals ik had allerlei plannen voor februari en maart….de Overvloed Challenge, lancering van de SOS- de Spirituele Ondernemersschool… en ik heb het ook gedaan….maar voel dat het tijd is om naar binnen te gaan.

En dat diepe, diepe in mij, die spirituele leraar die daar zit te wachten, uit te nodigen mijn bestemming te leven en de wereld op een ander en dieper niveau mooier te maken.

Het is tijd voor de volgende stap…

Daarvoor mag ik dieper duiken in mijn ziel en weer bewust gaan opschonen.

Hier ligt zo’n enorme opportunity…
Want ik voel dat mijn waarom zo groot is…
Dat ik op de rand van een doorbraak sta en tegelijkertijd -zo groot- dat ik paniek voel opkomen.

Snap je wat ik bedoel?​

​En toen kwamen dus weer die woorden in mijn hart die ik sindsdien heb vastgehouden… Ik geloof dat dit een liefdesbriefje van het Universum was…

“GA STAAN EN GA DOOR!
Stap in je kracht en WEES LIEF VOOR JEZELF”

Dit besef heeft me er in ieder geval weer aan herinnerd dat een paniekpunt vaak een essentieel onderdeel is van het proces om vanuit je comfortzone door te breken naar een next level van transformatie, als een grote sprong voorwaarts!

Het is instorten voor de doorbraak. Het is een kans om de tranen te laten stromen in plaats van ze op te kroppen. Waarom? Omdat het omarmen van het volledige scala aan emoties tijdens je manifesteerreis ervoor zorgt dat je weer in je kracht kunt gaan staan.

Onthoud de volgende keer dat je wordt geconfronteerd met pure paniek, een totale inzinking of emotionele storm, dat dit een belangrijk onderdeel van je manifesteerreis is.

Zie het als een test of een uitnodiging van je ziel om boven de schijnbaar onmogelijke uitdagingen uit te stijgen. Je zult zo verbaasd en opgelucht zijn als je door het paniekpunt heen bent en je je beter en sterker begint te voelen.

Niet door te luisteren naar je ego dat zegt dat dit het einde is als je doorgaat, maar door te kiezen voor LIEFDE voor jezelf boven angst.

Dat is wat ik noem een grote sprong voorwaarts.

Als jij klaar bent voor een grote sprong voorwaarts heb ik voor jou de gratis Masterclass – 8 Stappen Voor Succes Als Spirituele Ondernemer
Honderden spirituele ondernemers lieten zich al inspireren.
Schrijf je vandaag HIER in en maak dit jaar nog een grote sprong voorwaarts.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *