DE EINDELOZE JACHT OP GELD

Ik hou van geld!

Ik vind het leuk om geld te manifesteren. Ik vind het prachtig om het uit te geven. Ik vind het heerlijk om geld om me heen te hebben. Geld is een weergave van de waarde die ik in de wereld creëer.

Maar veel vrouwen hebben een interessante relatie met geld. Vooral de ambitieuze, goed presterende vrouwelijke ondernemers. Het altijd streven naar meer, meer en meer zorgt ervoor dat je hersenen zich gaan focussen op tekort. De focus verschuift langzaam naar geld dat je niet hebt verdiend en de klanten die nog niet aan je programma deelnemen.

Laat me duidelijk zijn:

Er is niets mis met streven naar meer geld, meer omzet en meer winst in je bedrijf.

Het is fantastisch dat je waarde creëert met je mooie werk. Mensen die waarde creëren “make the world go around”. Net als geld.

De sleutel is zeker niet MINDER geld willen verdienen!
Wat belangrijk is, is jouw focus op hoe je je voelt over het geld dat je NU hebt.

Leg je focus niet alleen op wat je wilt, maar op wat je al hebt.

We besteden veel te weinig tijd aan het waarderen en vieren van wat we WEL hebben.
En precies dit gevoel is niet alleen de sleutel maar ook de poort naar meer manifesteren van wat we willen.

Als je negeert wat je al hebt bereikt, negeer je dat innerlijke kind in jezelf dat hongert naar liefde en bevestiging. Bovenal wil je innerlijke kind je horen zeggen:

“Hé, je hoeft me niets te bewijzen…”
“Je hoeft niet nog eens een ton te verdienen zodat ik van je kan houden.”
“Je bent geweldig, hoeveel goed betalende klanten je ook hebt en hoeveel geld je ook verdient.”

Ik heb het hier niet over zelfgenoegzaamheid maar over GENOEG ZIJN!

Het is veiligheid creëren in wat je al hebt en je goed voelen met wie je NU bent.

Samen met jouw intenties is dit de basis voor het manifesteren van overvloed op alle gebieden in je leven.

Dus kijk nog eens heel eerlijk; waar ligt bij jou de focus op tekort bij het nastreven van meer?

Begrijp me niet verkeerd – ik wil dat je GROOT droomt!
Er is niets mis met je ambitie.
Er is niets mis met je verlangen.

Maar geef jezelf voldoende erkenning voor wat je al hebt en voel de vreugde van hoever je al bent gekomen.

Dit gezegd hebbende, wil ik mezelf en mijn team even erkennen en bedanken voor de geweldige dingen waarmee we onze klanten hebben geholpen binnen de MBA met het  Gamechangers Groei Programma en de Spirituele Ondernemersschool.

Ik word zo ongelooflijk blij van de resultaten van onze deelnemers.

  • Monique is als starter net begonnen en had in haar eerste maand al €4000 omzet
  • Trudie had in mei en juni haar eerste €10.000 omzet maanden
  • Jantiens eerste en tweede workshop waren direct volgeboekt

Ik ben zo dankbaar dat ik dit werk met zo’n ongelooflijke mooie groep mensen mag doen.
Lees HIER wat anderen zeggen over werken met mij, hun transformaties en resultaten.

Als je persoonlijk met mij wilt werken, vraag dan een kennismakingsgesprek met me aan. Ik heb dit jaar nog ruimte voor 1 VIP klant. Als je overweegt in met mij te werken, claim dan je plekje op mijn wachtlijst.

Of meld je aan voor mijn maandelijkse  groepscoaching Gamechangers Groei Programma Als je je aanmeldt krijg je toegang tot bonussen t.w.v. €3000 die echte problemen oplossen, waaronder de exclusieve 3-Daagse Manifesteer Mindset Retraite.

Zorg dat je zo snel mogelijk begint met het aantrekken van ideale goed betalende klanten en start met meer verdienen.

Liefs,

Francien

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *