AUTHENTIEKE MARKETING VEREIST EEN ‘INSIDE JOB’

Laten we even eerlijk zijn: als vrouwelijke ondernemer is ons bedrijf een weerspiegeling van elk deel van ons. Het is niet zoals werken voor een bedrijf waar je niet echt controle hebt over het resultaat (tenzij je zelf aan de top staat). Wie wij zijn als mens, heeft letterlijk invloed op onze bedrijven, elke dag, elke minuut, elke seconde en met elke ademhaling.

Wetende dat het “innerlijke” direct wordt weerspiegeld in het “uiterlijke”, geldt dit vooral voor degenen die als solopreneur werken. Als er onrust of weerstand in jou leeft, zal dit worden weerspiegeld in je bedrijf. En als er bij jouw dromen en doelen acceptatie en afstemming is, komen dingen zonder worsteling  naar je toe.

Voor mij persoonlijk was het afgelopen jaar er een van bezinning en herschikking voor een next level in mijn bedrijf. Het voelde als een soort incubatiefase. Ik ben op een DIEPER niveau tot het besef gekomen dat ik moest stoppen met luisteren naar de mening van zoveel ANDERE mensen.

Het was tijd voor een diepere duik in mijzelf

Wat is authentiek? Wat is mijn doel? En wat wil ik betekenen voor mijn klanten? Het ging over het helen van mijn pijn uit het verleden. Dingen waarvan ik dacht dat ik ze al geheeld had. Maar ik ontdekte dingen die me tegenhielden om groter te dromen en eigenschappen die me versterken in WIE ik als mens ben.

Jaren geleden dacht ik dat het aantrekken van klanten voor 100% over fancy marketing ging

Ik had het fout. Hoe langer ik dit werk doe en hoe meer ik werk aan mijn eigen spirituele en persoonlijke groei, hoe meer helderheid ik krijg. Het aantrekken van klanten en het hebben van het bedrijf van je dromen is veel, echt veel meer dan marketing.

Natuurlijk, marketing is een heel belangrijk deel van de taart

Hey, je moet ACTIE ondernemen om klanten aan te trekken. Geen excuses! Maar er zijn twee andere belangrijke stukjes waar ik in het begin van mijn ondernemersleven (ik startte in 2002) in het openbaar nooit over sprak.

Waarom niet? Uit angst om zweverig te klinken en het oordeel en de mening van anderen. Begrijp je wat ik bedoel? Meestal hintte ik er wel op, in de hoop dat mensen tussen de regels door zouden lezen en het zouden begrijpen. Na een diepe depressie zag ik letterlijk en figuurlijk het licht en maakte een andere keuze.

Ik wilde me niet langer slecht voelen en stilletjes op de bank zitten

Ik besloot mijn authentieke, wijze zelf te bevrijden en de andere twee belangrijke onderdelen van mijn KlantenMagneet Systeem te delen. Omdat ze zo ongelooflijk belangrijk zijn. Voor mij, voor jou en voor ons.

Als marketing een deel van de taart is, is Manifesteren een andere. En met manifesteren bedoel ik naast de Wet van Aantrekking al die andere universele wetten die je helpen datgene te manifesteren wat je wilt of, beter nog, datgene wat je VOELT. 

In zijn meest elementaire vorm kan het als volgt worden beschreven: als je je consistent focust op het aantrekken van ideale klanten die je betalen wat je waard bent, dan zul je dat manifesteren. Als jij echter onbewust VOELT dat je het niet waard bent, creëer je een GEBREK aan klanten en betalen mensen je niet wat je waard bent. Je onderbewustzijn heeft vetorecht.

Het andere belangrijke deel van de taart is mindset: het persoonlijke groei-stukje. Ik heb het hier over je niet zoveel zorgen maken over de mening en het oordeel van andere mensen en de bereidheid om naar binnen gaan en te starten met ‘the inside job’.

Welke dingen in jou weerhouden je ervan om die succesvolle vrouwelijke ondernemer te zijn?

Wat mag er opgeschoond worden?
Wat mag er geheeld worden?
En wat mag er veranderd en getransformeerd worden?

Het gaat erom authentiek te zijn en heel goed te kijken naar al die bagage die je al jarenlang met je meesleept. Al die ongegronde angsten die je sinds je kindertijd meedraagt (en geloof me, ik heb ze ook). Het goede nieuws: er is iets aan doen.

Dus, waar zoeken we naar als we naar binnen gaan?

Angsten, beperkende overtuigingen, negatieve emoties en andere onopgeloste zaken zoals schaamte, teleurstelling en wrok. De reden waarom het zo belangrijk is om naar binnen te gaan, is dat als dit allemaal in je systeem blijft hangen, je moeite blijft hebben met het manifesteren van je wat je ZEGT dat je echt wilt.

De angsten en andere onopgeloste dingen blijven in de weg staan. Ze voorkomen, ontkennen en annuleren in wezen al je mooie dromen en ambitieuze doelen. OEPSIE!

Ik zeg niet dat je naar een psychiater moet rennen. Dat was voor mij persoonlijk niet de snelste weg naar groei. Het gaat erom dat je eerlijk bent tegen jezelf, heel eerlijk, over wie je bent. WETEN wie je bent! Wat mij heeft geholpen is mijn angsten uiten en mijn gedachten op papier zetten. Het gaf me zoveel helderheid in wat mij tegenhield.

Hoe meer helderheid je over jezelf krijgt, hoe makkelijker je ideale klanten aantrekt en je droombedrijf manifesteert. Die helderheid helpt me steeds weer om mijn innerlijke Manifesteer Koningin te ontketenen.

Het gaat over authentiek zijn voor jezelf, in je bedrijf en in je marketing

Hoe authentieker je bent in jouw marketing, hoe aantrekkelijker je voor jouw ideale klant wordt. Of je het nu spirituele marketing, authentieke marketing of manifesteer marketing noemt, het is super belangrijk! Want als je hier niets aan doet, blijf je dezelfde resultaten behalen als nu.

Weet je, voor sommigen is dat prima, maar als jij dit artikel nog steeds leest, wed ik dat je niet bereid bent om over  5 jaar precies hetzelfde leven te leiden, laat staan ​​over 30 jaar. Je wilt waarschijnlijk NU al betere resultaten. Je wilt dat jouw dromen zich liever eerder dan later manifesteren.

Dus, je kunt ervoor kiezen niets te doen en die ‘inside job’ over te slaan.

Dat is wat ik lange tijd heb gedaan. Ik was super goed in het bagatelliseren, vermijden en ontkennen. Ik heb echter ontdekt dat als jij het ‘groei-stukje’ negeert, dat je op sommige niveaus blijft worstelen en je afvraagt ​​​​waarom dingen waarvan je droomt zich niet manifesteren.

Het kan allemaal voelen als een zware strijd en frustrerend blijven. Het gevolg is dat je de neiging krijgt om de handdoek in de ring te gooien en op te geven. Toen ik vele jaren geleden persoonlijke groei begon te cultiveren en authentieker werd, begon mijn worsteling te vervagen en deed MOEITELOOSHEID steeds vaker haar intrede.

Hoe meer ik mijn diep gewortelde angsten in de ogen kijk, werk aan mijn mindset en mijn innerlijke rotzooi opschoon, hoe sneller het succes voor mij opduikt.

Het is een proces dat ik consistent voortzet en waar ik mijn klanten ook mee help

Ja, we hebben het over marketing, maar ook over manifesteren, spiritualiteit en authenticiteit, want het werkt allemaal. Het is allemaal de moeite waard, in meer dan één opzicht.

Natuurlijk trek je dan ideale goed betalende klanten aan en ga je meer verdienen, maar als bijproduct krijgt je er ook de vrijheid, vreugde en moeiteloosheid bij. En dat is vaak wat we diep van binnen echt verlangen, als je het mij vraagt.

Jouw opdracht:

Begin met het besluit nemen om naar binnen te kijken en wees eerlijk over wat je vindt.
Als je je ertegen verzet, blijft het bestaan. Pak je journal of dagboek erbij en maak een lijst van je angsten, je beperkende overtuigingen en de oude rotzooi die je al jaren hebt vermeden.

Beschrijf steeds weer wat naar boven komt en wat er precies voor zorgt dat jouw flow stopt. Wat annuleert steeds het succes en de resultaten waar je zo naar verlangt?

Wees bereid om dezelfde ‘geen excuses’ benadering te volgen waar ik het in mijn KlantenMagneet Systeem steeds weer over heb (elke dag is marketing dag!). En integreer het in je dagelijkse werkzaamheden. In het begin is er moed voor nodig, maar hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt. Ik weet dat je het kunt en de resultaten zullen je verbazen.

Ik beloof het.

Wil je aan de slag met je mindset? En wil je weten hoe je dat kunt vertalen naar groei, meer impact en hoe je daarmee door je inkomensplafond kunt breken? Weet je al een tijdje dat er in je bedrijf een transformatie nodig is? Misschien moeten we even praten.

Let’s Talk!!

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *