ALS JE HET SPEL GROTER SPEELT KOMEN ER “OUDE DINGEN” NAAR BOVEN

Veel mensen twijfelen enorm aan hun vermogen om iets heel groots in deze wereld neer te zetten. Heel eerlijk, ik was tot voor kort een van deze mensen.

Je vraagt je af of je wel ‘goed genoeg’ bent. De afgelopen weken hadden we het over het manifesteren van je droombedrijf. Het betekent een sprong in het diepe en ontdekken wat je visie en missie zijn voor de groei van je bedrijf. Maar ook ontdekken hoe je ideale goed betalende klanten aantrekt.

Welnu… allemaal heel erg leuk, maar hoe zit het met ALLE emoties die naar boven komen als je die grote sprong in het diepe maakt en in je grote dromen en doelen stapt?

Niemand bereidt ons daarop voor en het kan een ongemakkelijk proces zijn. Weet je… wanneer je besluit om op een GROOTSE manier in je droombedrijf te stappen, komen er onverwachte innerlijke dingen naar boven, dingen waarvan je dacht dat je ze al lang gelden geheeld en opgelost had.

Ik loop hier nu zelf tegenaan.

VOORDAT ik de beslissing kon nemen om voor GROOTS te gaan, moest ik mijn angst overwinnen om afgrijselijk te falen. Maar toen ik eenmaal de beslissing had genomen het spel groter te spelen, maakte deze beslissing plaats voor vele andere gevoelens.

Terwijl ik me klaarmaakte om het Gamechanger Groei Programma te lanceren, samen met een nieuwe Manifesteer Business Academie (MBA) en een nieuwe branding, werd ik verrast door “oude dingen” die naar boven kwamen. Ondanks al het werk dat ik al heb gedaan om dingen te helen en op te lossen.

Ik wil hiervan iets met je delen, want als JIJ je potentieel voor grootsheid in je droombedrijf begint te herkennen en daar vervolgens geïnspireerde acties op onderneemt, kunnen er ook “oude dingen” voor jou naar boven komen. In feite zal dit onvermijdelijk gebeuren.

Hier is een momentopname van wat er bij mij opkwam:

“Zullen ze wel willen wat ik ga aanbieden?”
“Misschien moet ik gewoon blijven doen wat ik al jaren doe.”
“Het gaat nu toch goed, waarom de goden verzoeken?”
“Wat als ik faal en af ga als een gieter?”
“Wat als ze mijn nieuwe ideeën en de MBA afwijzen?”
“Kan ik echt ZO groot zijn?”
“Heb ik het echt in me om dit te DOEN?”
“Ik ben bang.”

Alleen al vertellen over wat er de afgelopen weken in me opkwam, geeft me een naar gevoel van binnen. Maar dit is wat ik ook heb waargenomen. Als je het opsplitst, zijn er eigenlijk maar twee emoties in de wereld: liefde en angst. En er is een oorsprong voor elk van die emoties.

Liefde komt van je hogere zelf, het Universum, Spirit, God (hoe je het ook wilt noemen). Liefde voelt veilig, het geeft vertrouwen en geloof in jezelf.

En als je gelooft in jezelf, voel je geen angst. Daar waar geloof in jezelf is kan namelijk geen angst zijn. Ze kunnen niet in dezelfde ruimte bestaan. En je ziel, je hogere zelf, WIL dat je groeit en groter durft te dromen. In feite staat het  Universum altijd voor je klaar om je naar een next level te brengen.

Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf uit de weg te gaan.

Angst daarentegen komt van het ego. Het ego wil je beschermen, maar houdt je feitelijk klein. Het ego wil je ‘veilig’ houden en vertraagt feitelijk je voortgang. Het ego houdt je onder de duim, waardoor je niet kunt groeien. Dit is hoe je ego kan overleven en je leven door angst laat beheersen. Getverdemme!

Ga nu terug naar de lijst met dingen die ik dacht en voelde en bekijk ze. Je zult zien dat ze allemaal gebaseerd zijn op angst. Dat betekent dat alle dingen op mijn lijst ego-gedreven zijn.

Maar weet je…. deze angsten bestaan niet echt!

Deze angsten zijn concepten in mijn hoofd die niet echt zijn. Als je deze conceptuele angsten in de ogen durft te kijken, ontdek je dat ze een beschermingsmechanisme vormen om je klein te houden. Wie wil er gepest worden door zijn angstige ego en klein blijven? Ik niet!

Dus als je kunt herkennen dat wat je ervaart of voelt NIET ECHT is, dan kan het geen vat op je hebben. En dat is wat ik laatst herkende. Ik ben mijn emoties niet! En ik heb ervoor gekozen om toch voor grootsheid te gaan. Ik hoop dat jij dat ook doet.

Jouw opdracht:
Kijk welke gedachten en emoties naar boven komen als jij besluit om moedig de volgende stap in jouw bedrijf te nemen. Maak een lijst. Schrijf het op.
Dan, terwijl jij jouw eigen lijst leest, label in de kantlijn deze gedachten en emoties. Waar zijn deze gedachten op gebaseerd? Is het 1- Liefde of 2- Angst?

Ik durf te wedden dat bijna alles op angst is gebaseerd.

Wanneer je dit herkent, kun je ervoor kiezen om in angst te blijven of te erkennen dat je wordt “bespeeld” door je ego. Jouw angsten zijn concepten die niet echt bestaan. Het is NEP! Jij kunt kiezen om over te gaan tot geïnspireerde actie, ondanks alle gedachten en emoties die op je afkomen.

Ik geef toe dat deze angsten in het begin waarschijnlijk vaak zullen opspelen. Maar als je dit keer op keer ziet gebeuren en je herkent het, zal de greep die het ego op je heeft aanzienlijk afnemen. Het is precies wat de afgelopen weken bij mij is gebeurd.

Stel je nu voor dat je voor de deur staat van je GROOTSE visie en toekomst. Je hebt je hand op de deurknop. Je bent klaar om over de drempel te stappen, maar je hoort “stemmen” achter je die je smeken om klein te spelen en veilig te blijven. Binnenin weet je echter dat dit allemaal rookgordijnen en spiegels zijn.

Dit is niet echt!

Je hebt twee opties:
1. Open die deur en stap over de drempel, want je hebt geen andere keuze dan de beste versie van jezelf te zijn. Je hebt geen zin meer in middelmatigheid.
2. Stoppen, klein blijven uit angst en de rest van je leven een grijs bestaan ​​leiden.

Jij kiest!

Persoonlijk heb ik die deur geopend en ben over die drempel gestapt. Ik kies voor vertrouwen, geloof in mezelf en grootsheid.

Wat ga jij doen? Kies jij voor liefde? Loop jij met mij door die deur?
Ik ben er voor jou om het te laten gebeuren, veilig en met alle ondersteuning die je nodig hebt.

Heb je interesse om deze reis met mij te lopen? Ik heb na de zomer grootse plannen. Het Gamechangers Groei Programma wordt weer gelanceerd en in 2022 staat ook de 3-daagse Manifesteer Mindset Retraite op de agenda. Ik kan je dit niet genoeg aanbevelen.

DIT is wat we samen gaan doen: op een GROOTSE manier groeien, manifesteren en onze mindset een upgrade geven ondanks onze saboterende gedachten, emoties en angsten. Ben jij klaar voor jouw eerstvolgende beste stap?

Ja? Plan een kennismakingsgesprek met mij en we kijken of ik je kan helpen met je eerstvolgende beste stap.

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA), Mentor voor Mindset, Manifestatie en Marketing. Ontwikkelde het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om ideale, goed betalende klanten aan te trekken, meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om van alles te genieten.

Schrijf je HIER in voor de gratis how-to-artikelen, blogs, tools en tips over het aantrekken van meer ideale goed betalende klanten.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *