8 MAGISCHE MANIEREN VOOR OVERVLOED

Wij willen allemaal het magische recept om ons mooiste leven vol overvloed te creëren. Meestal is de enige reden waarom mensen overvloed willen manifesteren, dat dingetje dat we VRIJHEID noemen……
 
De truc om overvloed te manifesteren is zo ongelooflijk simpel. Het sluit het gat van de schijnbaar onoverbrugbare afstand uit het verhaal van die ezel die door blijft lopen achter een hengel met een wortel eraan.
 
Wat je nodig hebt, is je GOED VOELEN -precies nu- met waar jij bent op dit moment in je leven. 
 
Het maakt niet uit in welke shitzooi jij je bevindt of hoe gecompliceerd het allemaal is. Jij hebt de kracht om dit moment te pakken en nu overvloed te manifesteren. Het is geen “rocket science” of “hocus pocus”, het is een simpele keuze. En die keuze is:
 
Kies bewust de frequentie van je gevoelens die je naar het Universum uitzendt. Het liefst ieder moment van de dag. En als je niet kunt kiezen, geef je dan over en vraag. Vertrouw er op dat het Universum altijd achter je staat en niets liever doet dan je helpen. 
 
Hier zijn 8 magische manieren voor overvloed.
Hiermee kun je beginnen om gewenste resultaten in je leven te creëren.
Om de energie die je nu belemmert, te transformeren.

1. GELOOF IN DINGEN DIE JE NU NOG NIET KUNT ZIEN

Dat jij nu nog niet ziet dat jouw wensen uitkomen, wil niet zeggen dat je wensen niet uitkomen. Ze zijn aan het doorsijpelen en werken samen met het Universum om binnenkort in jouw realiteit te landen.

 2. MISLUKKING KOMT VAAK VOOR SUCCES

Als je faalt kan het zijn dat je vlak voor je grootste succes staat. Elke grote prestatie met een visie heeft mislukking gekend. Oprah Winfrey werd ontslagen als TV presentatrice omdat ze niet geschikt zou zijn voor TV. Michael Jordan werd ooit uit het High School basketbalteam gezet. Walt Disney werd ontslagen bij de krant omdat hij geen fantasie en originele ideeën zou hebben. 

Deze mensen met een prachtige visie kende mislukking om daarna te herrijzen en mega succesvol te zijn in hun veld.

3. RUIM OP EN ZUIVER JE OMGEVING

Een van de snelste manieren om overvloed te manifesteren is te starten met een proces dat “opschonen” heet. Dat betekent: je los maken van alles in je leven dat je niet meer dient.

Ruim je kledingkast op en geef je oude kleding weg. Maak je keukenkastjes van binnen schoon, orden alles en zet het netjes terug.  Sorteer je bedrijfskosten op relevantie en schrap wat niet langer nodig is. Deze acties zorgen voor zuivere energie en creëren ruimte voor iets nieuws in je leven.

 4. WORD CREATIEF HOE JIJ OVERVLOED KUNT AANTREKKEN

Je kunt niet op een berg gaan zitten mediteren en verwachten dat er een miljoen in je schoot geworpen wordt. Je zult echt geïnspireerde actie moeten ondernemen. Wat zijn manieren waarop jij op een vreugdevolle, leuke manier extra inkomen kunt genereren?

Kun je zelf kunst maken en die online aanbieden op kunstveiling.nl? Of een online webshop opzetten met extravagante pumps vanaf maat 42? Kun jij authentieke Italiaanse olijfolie verkopen op een lokale markt?
 
Vergeet niet: Geef jezelf toestemming de ruimte te openen om de energetische uitwisseling van overvloed te ontvangen.

5. CULTIVEER EEN DIEPE WAARDERING VOOR ALLES

Dankbaarheid is een transformatiekracht. Als je zoekt naar dingen die je kunt waarderen (zoals wat je al hebt, wat je doet en wie je bent) zal het Universum je belonen met nog meer.

6. JIJ BENT HET WAARD

De onderliggende oorzaak van zelf-sabotage is ongetwijfeld denken dat jij het niet waard bent. Wij hebben de neiging om onnodige drama’s of hindernissen te creëren die ons ervan weerhouden ons volledig potentieel tot bloei te laten komen.

Wij starten met goede voornemens en intenties, zoals stoppen met roken, afvallen en beter ons best doen, om de volgende dag te bedenken dat we het nog even uitstellen.

Het enige wat je nodig hebt om boven deze epidemie van “het niet waard zijn” uit te stijgen is, bij elk moment dat ons wordt voorgelegd, een beter pad KIEZEN. Kiezen om nog iets dieper van jezelf te houden, kiezen om je hart nog meer te koesteren en kijken hoe de magie zich kan ontvouwen.

7. DANK HET UNIVERSUM ALSOF HET AL GEMANIFESTEERD IS

Hier is het echte “geheim”. Probeer me even te volgen……
Voordat een gebeurtenis doorsijpelt in onze fysieke wereld, vind deze  plaats in een niet-fysieke of etherische wereld. Alles wat wij zijn en alles wat wij ervaren is een echo van een vibrerende essentie, die heeft plaatsgevonden voorafgaand aan het huidige moment.

De truc is dus dat je het Universum bedankt voor de dingen die je wenst, vóórdat deze daadwerkelijk in je realiteit gemanifesteerd zijn. Niet alleen verdwijnt hierdoor alle weerstand, maar het wordt nu nog makkelijker voor de zaken die je verlangt om moeiteloos in jouw huidige realiteit te stromen.

8. OMGEEF JEZELF MET INSPIRATIE

Als je ruimte en tijd creëert om jezelf te omgeven met inspiratie, dan begin je actief deel te nemen aan de frequentie die daarbij hoort. Als je boeken over succes leest, zend je een bepaalde frequentie uit naar het Universum.

Deze frequentie zal terugkaatsen met een energie van succes. Inspiratie komt in vele vormen. Er zijn ontelbare boeken in de bibliotheek, miljoenen verheffende video’s op YouTube en steeds meer inspirerende podcasts.
 
En wat dacht je van die waardevolle challenges, masterclasses,weggevers, video summits? En het mooiste is dat de inspiratie vaak gratis is en overal om je heen, waar je ook kijkt….
 
Daarom heb ik een mooie magische manier voor jou voor meer succes en overvloed in je bedrijf. De gratis Masterclass – 8 Stappen Voor Succes Als Spirituele Ondernemer

Honderden spirituele ondernemers lieten zich al inspireren.

Schrijf je vandaag HIER in en maak dit jaar een vliegende start.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *