8 KENMERKEN VAN SUCCESVOLLE SPIRITUELE ONDERNEMERS

Ding-Dong! Het is je ziel die aanbelt. Je begint als spiritueel ondernemer met je mooie werk goed geld te verdienen. Jij maakt het verschil in levens van anderen en je commitment is 111%. Jij hebt dit nodig om je hart en ziel te voeden.
 
“Gewone” ondernemers kijken naar kansen en mogelijkheden om geld te verdienen en daar is helemaal niets mis mee. Spirituele ondernemers kijken met een hoog bewustzijnsniveau naar het concept geld manifesteren. Zij weten hoe ze met hun bedrijf het bewustzijn van hun klanten vergroten. Ze ondersteunen je bij het proces dat ”ware overvloed manifesteren” *heet.
 
Je bent een succesvolle spirituele ondernemer als jij je kunt identificeren met een aantal van deze onderstaande kenmerken….

8 Kenmerken Van Een Succesvolle Spirituele Ondernemer:

1. Jij weet: goed genoeg is het nieuwe perfect

De branche voor persoonlijke ontwikkeling en business coaching zit vol met mensen die denken dat ze het allemaal al weten en hebben uitgevonden. Velen streven naar perfectie. Hoe pijnlijk. Jij weet dat er helemaal niets mis is met jou. Dat goed genoeg het nieuwe perfect is.

Jij doet een beroep op je bewustzijn. En attendeert jezelf erop dat je in een transitie zit en dat het niet allemaal eenhoorns, witte veren en regenbogen zijn. Jij weet dat je je eigen pad hebt te lopen. Jij weet hoe je je fouten, gebreken en valkuilen moet verwerken. Jij transformeert ze in een waardevolle levensles met een gouden randje.

2. Je erkent: spiritueel werk gaat altijd door

Geld manifesteren met het werk waarvan je houdt, confronteert je ook met een aantal angsten. Je wordt uitgedaagd door je blokkades te gaan en eigenwaarde-dingetjes in de ogen te kijken. Je hebt soms ernstige twijfels.

Misschien sta jij jezelf in de weg en blokkeer je daarmee je eigen stroom van overvloed. Welke uitdagingen je ook tegenkomt, zie het als een krachtige leraar. Het Universum blijft je waardevolle lessen geven. Erken jezelf voor het feit dat jij je hand opstak toen er gevraagd werd: “Wie gaat er op Aarde als spirituele ondernemer aan de slag?” 

3. Jij weet dat service en anderen helpen de sleutel tot succes is

Er gebeuren prachtige dingen wanneer je “ikke, ikke, ikke” uit de bedrijfsmatige transacties verwijdert. Er gebeuren wonderen als jij in service voor je klanten gaat vanuit een oprecht verlangen om te helpen, te ontlasten en/of te ondersteunen.

 4. Je bent in flow, maar dat staat de productiviteit niet in de weg

Ja, het is waar, spirituele ondernemers zijn vaak dagdromers en in de weer met kristallen, engelenkaarten en getallen. Ze rijden rond op een eenhoorn in een bloemenveld of vliegen met hun bezem bij volle maan op en neer naar de Mokerhei.

Maar ze weten heel goed dat er werk aan de winkel is. Spirituele ondernemers weten dat systemen de ruggengraat vormen van zakelijk succes.

5. Je pad ging niet over rozen, maar je geeft jezelf toestemming met je passie veel geld te manifesteren

Mensen die hun pijn hebben omgezet in kracht hebben een diepgewortelde drive. Het zijn onze verhalen waarmee we ons afstemmen op de mensen die onze hulp het meest nodig hebben. Naast je doorzettingsvermogen, is het de passie voor je mooie werk die zorgt dat je geld manifesteert.

6. Jij bent authentiek in je geschreven communicatie en diep ontroerd door de reacties

Jij bent diep ontroerd door je connectie met anderen en de impact die je hebt op hun leven. Blog reacties, lieve reply mailtjes en testimonials voeden je ziel.

Het is krachtige feedback die je het gevoel geeft daadwerkelijk de wereld een stukje mooier te maken. Deze reacties zijn ook erg nuttig om te bekijken in tijden van twijfel. Ze geven je de kracht om weer op het pad van je bestemming te komen.

7. Je omringt jezelf met mensen die je de wereld gunnen

Je hebt een tribe, community of zielenfamilie die je vergezelt op  jouw reis. Jullie begrijpen en ondersteunen elkaar. Je checkt je toekomstige vrienden vooraf, zodat je er zeker van bent dat “nobody poops on your parade”. Dit is geen oordeel maar gewoon een hele effectieve vorm van zelfliefde.

8. Jij zet krachtige intenties neer en hebt een heldere visie

Je bent in verbinding met je verlangens, dromen en wensen. Jij weet WAAROM jij jouw mooie werkt doet. Je hoeft niet steeds hetzelfde succesvolle kunstje te doen, want het is helemaal oké om te evolueren en van gedachten te veranderen. Zolang het voortkomt uit je hoogste waarden, je diepe verlangen en het in lijn is met je grote visie.

Wil jij vandaag een krachtige intentie neerzetten?

Probeer mijn Ultieme Intentieverklaring, een minicursus met stappenplan en werkbladen.  Het is gratis en meer dan 4420 keer gedownload. Jij zet hiermee niet alleen krachtige intenties neer, maar je hebt ook een bijzonder document om terug te blikken en te zien wat je allemaal al hebt gemanifesteerd.
 
‘ware overvloed manifesteren’*
Het vermogen om met je gaven, talenten en spirituele intelligentie het verschil in het leven voor zoveel mogelijk mensen te maken. En dit vermogen te verbinden met de kunst van overvloed manifesteren. Als in: meer dan genoeg liefde, energie en geld.

De SOS – Spirituele Ondernemersschool versterk deze kenmerken in jou.

De SOS laat je ondernemen vanuit alignment, helemaal als jezelf en op jouw voorwaarden.
Hoe jouw dromen, wensen en verlangens worden getransformeerd in ware overvloed, geïnspireerde actie en een bloeiend bedrijf. Deze holistische business opleiding creëert helderheid rondom je waarde en missie en hoe je daaraan je doelen verbind.

Het gaat allemaal stap voor stap, geen grote mengelmoes van dingen. Zo makkelijk. Alle tools, scripts, sjablonen en voorbeelden worden je op een presenteerblaadje aangereikt.

Wil jij een jaar dit met mij werken?
Meld je dan aan voor de SOS – Spirituele Ondernemersschool!

Dit is wat je krijgt:

  • 12  Live zoomgesprekken met Hot Seat coaching met Q & A’s
  • 12 SOS online modules met video, audio en werkboeken vol tips, tools, stappenplannen en opdrachten
  • Het Manifesteer Business Lancering Programma met 15 marketing videotrainingen met audio en werkboeken
  • De Manifesteer Methode en het Manifesteer Overvloed Programma met 4 modules, video’s en werkboeken
  • Toegang tot de speciale Manifesteer Business Academie (MBA) Community
  • Vele andere bonussen

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *