8 EFFECTIEVE TIPS BIJ DE OPENING VAN DE LEEUWENPOORT

Of je er nu klaar voor bent of niet, de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus zal een impact hebben op ieder mens.

De Leeuwenpoort staat voor overvloed, creativiteit en transformatie. Je kunt het zien als een kruispunt van tijdgolven waarbij de sluier tussen kosmos en aarde dunner is.

Hierdoor is het makkelijker om universele kennis en energie te channelen. Dat voelt niet altijd comfortabel, maar als je weet hoe de opening van de Leeuwenpoort in je voordeel werkt ben jij klaar voor wat er komen gaat.

De opening van de Leeuwenpoort raakt ons in de diepere lagen. 

Het geeft je de mogelijkheid om diepe trauma’s en dualiteit stukken op te schonen.
Soms is het beangstigend als je niet weet wat er gaat gebeuren. Loslaten, vertrouwen en overgave zijn hier de sleutelwoorden. Kies voor liefde en overvloed en laat angst niet langer je leven regeren. Laat de opening van de Leeuwenpoort in je voordeel werken.

Hoe?

8 Effectieve Tips Bij De Opening Van De Leeuwenpoort

1. Maak gebruik van de transformerende energie

Tijdens de opening komt een enorme hoeveelheid energie door de Leeuwenpoort. Energie die je ondersteunt en helpt om helemaal als jezelf te gaan staan en je ding te gaan doen. Geef je over aan deze transformerende energie door o.a. meditatie want het geeft een ieder van ons zelfvertrouwen en zoveel mogelijkheden om te groeien.

2. Schoon je leven op

Laat al die dingen los die je niet langer dienen. De opening van de Leeuwenpoort raakt ons in de diepere lagen. Het geeft je de mogelijkheid om diepe trauma’s en dualiteit stukken op te schonen. Door het opschonen van je leven creëer jij ruimte voor nieuwe dingen en verandering. De nieuwe deur opent zich als de andere gesloten wordt.

3. Afstemmen op energie

Door af te stemmen op de energie van de Leeuwenpoort kun jij je transformatie- en bewustwordingsproces in een super hoge versnelling brengen.

4. Voel dankbaarheid voor de gratis reset en download terwijl je slaapt

Oké, het voelt niet altijd even comfortabel maar dit is een tijd met enorme kansen en mogelijkheden. Dit is een tijd om te groeien. Hoofdpijn, zweetaanvallen en griepverschijnselen hebben nu een functie. Het lichaam maakt zich klaar voor de downloads, reset en nieuwe trillingsfrequentie.

5. Verbinding maken met je essentie

Tijdens de opening van de Leeuwenpoort wordt het makkelijker ons te verbinden met onze eigen essentie. Stem je af op je hogere zelf. Werk met je zuivere intenties om vet te manifesteren. Dit zijn dagen om je bewustzijn te verhogen.

6. Zorg goed voor jezelf

Dit is echt een tijd om goed voor jezelf te zorgen en extra veel respect voor je lichaam te hebben. Je lichaam is jouw transportmiddel en manier om hier te kunnen leven op aarde.

Mijn 3 tips voor jou:
1. Goed door je heen ademen, voetjes op de vloer en neem je rust.
2. Neem de tijd voor jezelf, gezond eten en veel water drinken.
3. Beweeg mee. Weerstand blokkeert de energie. 

7. De creativiteit van de Leeuw

Het teken van de Leeuw geeft je creativiteit een enorme boost. Creëer hiermee een project dat helemaal aansluit op jouw verlangens, dromen en wensen. Creatie is je grootste vriend als je een leven wilt manifesteren dat het beste bij je past.

8. Overvloed all over the place

Het regent achten. De achtste dag, de achtste maand. Nummer 8 is het getal van overvloed. Het herinnert ons er aan dat overvloed overal is. De energie van de Leeuwenpoort helpt ons overvloed in ons leven te laten stromen.

Zo ook de het Manifesteer Moeiteloos Overvloed Programma.

Begin vandaag!

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.
Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de MBA – Manifesteer Business Academie). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *