8 COACHING & TRAINING VOORSPELLINGEN VOOR 2022

Ik hou ervan om mijn voorspellingen voor de toekomst op papier te zetten. Het is het zien van de evolutie van de huidige trends.

Het is het visionaire deel in mij dat soms ver vooruit loopt op wat er komen gaat.

Het heeft me jaren geleden in staat gesteld mijn coaching- en trainingsbureau snel en succesvol om te bouwen naar de online Manifesteer Business Academie.

Hier zijn mijn Coaching & Training Voorspellingen voor 2022 en verder.

#1 – Spiritueel ontwaken

Lichtwerkers, Mediums en Healers, jullie mogen je gaan verheugen, want het spiritueel ontwaken zal zich voortzetten. Spiritualiteit zal steeds normaler worden en onderdeel worden van ons dagelijkse leven. Voor het einde van 2022 zul je met je meest sceptische vrienden gesprekken hebben over de voordelen van bijvoorbeeld meditatie, yoga, reiki, aura lezen of  tarotkaarten lezen.

#2 – Resultaten

Online Doe-Het Zelf cursussen zonder ondersteuning en contactmomenten zullen steeds meer verschuiven naar meer verbinding, contact en accountability momenten om de resultaten te vergroten.

#3 – 1:1 coaching

Jarenlang was 1:1 coaching impopulair vanwege de tijdsintensiviteit, maar het is terug van weggeweest vanwege de betere resultaten. De beste manier om resultaten te krijgen is 1:1. Coaches willen ze geven. Klanten willen ze hebben.

#4 – Coach Hopping & Shopping

Steeds meer coaches zullen stelling nemen tegen Coach Hopping & Shopping. Vanwege… de RESULTATEN. Niets verpest de resultaten meer dan te veel koks in de keuken. Als jij van 2 of 3 verschillende mensen je strategie krijgt zal uiteindelijk niets aanslaan.

#5 – Ervaren

We gaan een golf van creatieve programma’s, workshops en masterclasses zien die LEUK aanvoelen zonder enige druk op resultaten. De focus zal liggen op de ervaring. Kopers worden steeds slimmer en willen zowel plezier als resultaat. Klanten zullen steeds beter aanvoelen welke coaches zich onderscheiden door resultaten te creëren zonder druk.

#6 – Overlap spiritualiteit en strategie

We zullen VEEL meer overlap zien tussen spiritualiteit/energie en traditionele bedrijfsstrategieën. De ondernemende lichtwerkers zullen meer real-life tools in hun werk opnemen om betere resultaten te krijgen en een hele nieuwe groep mensen zal lichtwerk in hun werk integreren.

#7 – Meer en meer online

MEER mensen zullen online bedrijven starten. We zullen een moderne versie van oude dorpen zien waar iedereen zijn eigen handeltje had. Onze economie zal evolueren met meerdere duurzame micro-economieën die onbeperkt kunnen groeien. Ik heb het hier over ongelimiteerde rijkdom.

# 8 – Rijkdom en mindset

Over rijkdom gesproken, de geldmindset van veel mensen zal zich naar een NEXT LEVEL verheffen. Verwacht niet dat mensen gaan stoppen met praten over geld, welzijn en rijkdom. Rijkdom zal op een dieper niveau ervaren worden en ik zie steeds meer vrouwen die zich afstemmen op meer geld verdienen en een overvloedige geldmindset!

Zo benieuwd naar wat jij ziet!!!
Wat gaat 2022 jou brengen?

Stem je af op een ongelimiteerde rijkdom en start vandaag al met het integreren van niet alledaagse KlantenMagneet tools om ideale goed betalende klanten aan te trekken. Download mijn gratis e-book SNELSTART GEHEIMEN voor 3 Nieuwe Klanten In 30 Dagen, een buitengewone tool om meer geld te verdienen met ideale goed betalende klanten.

In dit onthullende e-book geef ik mijn allerbeste, meest eenvoudig te implementeren tools prijs. Tools die ik persoonlijk elke dag gebruik om te manifesteren wat ik wil in mijn bedrijf. Jij kunt dit dus ook gaan doen.

GRATIS E-BOOK SNELSTART GEHEIMEN

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *