7 SUBTIELE MANIEREN WAARMEE JE JE OMZET SABOTEERT

Jij hebt jouw intenties krachtig neergezet, je bent actief op social media, je hebt vele cursussen en trainingen gedaan en hebt de kaarsjes gebrand bij de nieuwe maan, maar het geld rolt er nog steeds sneller uit dan erin.
 
Maar stel je nu eens voor dat jij bepaalde overtuigingen hebt die jouw trillingsfrequentie laag houden, waardoor je geen bestellingen kunt plaatsen bij het Universum. Stel dat jij op een subtiele manier je eigen omzetstroom saboteert. Dat is niet handig. Dit kunnen we makkelijk oplossen met wat gamechanger-tips en een paar kleine wijzigingen in je gedachtestroom en woordgebruik..
 
Hier zijn 7 subtiele manieren waarop jij je geldstroom saboteert.
Komen ze je bekend voor? Je zult verrast zijn.

1. Je zeurt over hoge kosten en dure investeringen

Jouw woorden hebben manifestatiekracht. Als jij zegt dat je kosten te hoog zijn  of je spreekt met angst over investeringen, dan deactiveer jij je intenties m.b.t. het aantrekken van omzet. Zorg dat je grip krijgt op je kosten, betaal je rekeningen met plezier en bedank je geld als je investeert in jezelf en je bedrijf.

TIP: Kies je woorden wijs en onthoud: woorden bepalen jouw trillingsfrequentie en komen terug in jouw realiteit.

2. Jij denkt dat geld slecht is

Je lieve ouders hebben misschien een aandeel in deze overtuiging, die zich diep in je ziel heeft genesteld. Maar het is niet waar. Niet alle succesvolle ondernemers hebben hun geld met louche praktijken verdiend. Er zijn vele prachtige en edele manieren om omzet te manifesteren. Focus je op het positieve effect van geld. Geld is energie. Het maakt niet altijd gelukkig, maar het creëert en ondersteunt vrijheid, plezier, creativiteit, avontuur en vele andere wonderlijke zaken.

TIP: Onthoud en affirmeer: “Geld is energie en stroomt in mijn bedrijf om te groeien en me te ondersteunen.” Het is een wisselwerking, gebaseerd op de trillingsfrequentie die jij uitzendt naar het Universum.

3. Jouw financiële administratie is een rotzooitje

De manier waarop jij je financiële administratie voert is een teken voor het Universum of je klaar bent om jouw omzet te laten groeien. Gooi de rotzooi weg en sorteer je inkoop- en verkoopfacturen. Digitaliseer je bonnen en stuur alles netjes naar je boekhouder. Even je financiële administratie opschonen.

TIP: Houd van meer omzet zodat het naar je toe kan komen. Gaat heen en vermenigvuldigt U…;)

4. Jij gelooft dat omzet maar van één bron kan komen

Het mooie van openstaan voor mogelijkheden is dat omzet op verschillende manieren en via meerdere verdienmodellen naar je toe kan komen. Je moet er wel toestemming voor geven en leren ontvangen.

TIP: Zeg “Ja!” tegen kansen, events en ontmoetingen en ga erop uit. Laat het Universum weten dat je open staat voor de gevarieerde en wonderlijke manieren om omzet in je bedrijf te laten stromen.

5. Jij ziet je tijd niet als iets met financiële waarde

Jij bent niet in staat om NEE te zeggen tegen mensen die om jouw hulp vragen. Jij bent gewoon te aardig. Vind jij het ongemakkelijk om geld te vragen aan vrienden of familie die van jouw diensten gebruik maken? Wees je ervan bewust: jouw tijd vertegenwoordigt ook financiële waarde. Waarom? Omdat je het waard bent! Word je bewust van jouw waarde en laat het Universum zien dat elk uur van de dag een mogelijkheid biedt om open te staan voor meer omzet.

TIP: Waardeer en respecteer jouw tijd in elke situatie.

6. Jij wilt alles zelf doen

Je vindt het moeilijk om dingen uit handen te geven. Je denkt geld te besparen door het allemaal zelf te doen. Je leert bijvoorbeeld zelf je website bouwen, leest ondernemersboeken en kijkt YouTube-tutorials. Maar wie kan je nu beter helpen dan de mensen die ervaren zijn en bewezen resultaten hebben geboekt?

TIP: Focus op je corebusiness en laat bijzaken over aan de specialisten. Laat je coachen door succesvolle ondernemers die weten hoe je meer omzet manifesteert.

7. Jij denkt dat succesvolle ondernemers anders zijn dan jij

Geloof niet dat je afgescheiden bent van anderen. Wij zijn allemaal ondernemers in hetzelfde schuitje. Oordeel niet over succesvolle ondernemers als je niet in hun schoenen hebt gestaan. Wij hebben allemaal onze hoogte- en dieptepunten.

TIP: Wees dankbaar voor waar je op dit moment bent in je leven. Wens niet dat het NU anders zou zijn. Geniet van het ondernemerschap. Je bent vaak maar één keuze verwijderd van het next level.

Als je verlangt naar meer omzet en je wilt je subtiele sabotage mechanismen transformeren, heb ik een cadeautje voor jou:

De Business Intensive Manifesteer Meer Omzet
https://www.deultiemeintentieverklaring.nl/manifesteer-meer-omzet.HTML

Bewust kiezen voor meer omzet beïnvloedt niet alleen de cash-flow van je bedrijf, maar bepaalt ook de groei en toekomst van je bedrijf. Je doorbreekt gedragspatronen waardoor je je beperkende geldovertuigingen kunt transformeren. Jouw keuze om je licht te laten schijnen op al die dingen die je nu tegenhouden, zal een enorme positieve impact op je bedrijf, je gezin en je klanten hebben.

En ik ga je daarbij helpen

Ben je bereid los te laten wat je denkt te weten over omzet manifesteren?
Ben je moedig genoeg om andere keuzes te maken?
Voel jij: “Dit kan ik!”?

Volg je intuïtie en onderneem geïnspireerde actie.
Schrijf je vandaag HIER in voor de 5-daagse Manifesteer Meer Omzet Challenge

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *