5 GELDDOELEN VOOR 2022

Na alles wat 2020 en 2021 ons gebracht heeft, hoop ik dat de eerste paar maanden van 2022 geweldig zijn geweest… of in ieder geval een beetje meer relaxed dan mijn eerste maanden van dit jaar.

Hoe gaat het met die goede voornemens voor het nieuwe jaar? Heb je dit jaar al een krachtige intentie met betrekking tot geld neergezet?

Een gelddoel?

Een van mijn beste tips is om echt goed te worden in het stellen van doelen – en niet alleen in het stellen van inkomensdoelen. Er is geen perfecte manier om doelen te stellen. Maar vandaag wil ik het hebben over vijf gelddoelen die je zou kunnen stellen om jezelf een geweldig jaar te bezorgen.

Laat de weerstand die je nu misschien voelt even los – het stellen van doelen is gratis en ik ben er om je te helpen!

Er is een enorme mindset shift nodig om jezelf toe te staan ​​om geld in overvloed te hebben. Voordat ik echt aan de slag ging met mijn manifesteer- en geldmindset gaf ik elke cent uit die binnenkwam.

Het voelde gewoon niet veilig voor mij om een ​​buffer te hebben, of meer geld dan ik nodig had. In mijn twintiger jaren was ik aan het eind van de maand altijd blut.

En ik had schulden. Dat was sociaal volledig geaccepteerd.

Het maakte destijds niet uit hoeveel geld ik had of verdiende. Ik leefde in een staat van constante geldstress, maar op de een of andere manier voelde het ‘normaal’ om in die stress te leven. Dat had ik onbewust als kind meegekregen.

Wat ik je wil meegeven is:
Jij hebt toestemming om meer te hebben dan je nodig hebt!

Dit is echt een GROTE voor vrouwen zoals jij en ik.
Waarom?

Omdat wij van jongs af aan hebben geleerd dat als je iets extra’s hebt, je het aan iemand anders moet weggeven. Je moet delen wat je hebt, anders ben je hebzuchtig, gierig of egoïstisch.

We voelen ons zo ongemakkelijk als we een klein beetje meer hebben dan we nodig hebben. Als we meer klanten hebben dan nodig is om onze uitgaven te dekken, of als we meer geld op de bank hebben dan nodig is om de rest van de maand rond te komen.

Dit is wanneer ik zie dat vrouwen zichzelf saboteren.

Ze hebben misschien een beetje extra geld en in plaats van het te sparen of het geld te reserveren, geven ze het aan iets heel lichtzinnigs uit. Gewoon om van dat geld af te komen, omdat ze het zo ongemakkelijk vinden om meer te hebben dan ze nodig hebben.

Dus, lieve Manifesteer Koningin, ga jij dit jaar een krachtige intentie neerzetten met betrekking tot jouw gelddoelen?

Hier zijn vijf belangrijke gebieden waarvan ik wil dat je als ondernemer doelen stelt om je relatie met geld ECHT te transformeren.

Gelddoel 1: Zet je winst apart

Zet je winst elke maand op een aparte rekening.

Gelddoel 2: Los je schulden af

Het hebben van schulden is een manier om onszelf te saboteren. Ze houden ons gevangen. Misschien in een baan die je niet leuk vindt. Of je voelt je verplicht om te werken met klanten die je niet leuk vindt.

Je kunt je schulden gebruiken als excuus om in je leven geen actie te ondernemen.

Wanneer je de beslissing neemt om je schulden af te lossen, kan dit betekenen dat je een keuze moet maken die angsten en blokkades aan het licht brengt. Het vergt toewijding en moed om een ​​plan te maken om schuldenvrij te worden en dit vervolgens door te zetten.

FOCUS op het gelukzalige gevoel dat je niemand iets verschuldigd bent. Het aflossen van schulden is een mindset en het vereist toewijding om die te handhaven.

Tip: Stel een automatische periodieke overboeking in om meer van je schuld af te lossen, al is het maar €5 per maand.

Gelddoel 3: Reserveer belastingen

Reserveer elke vrijdag je ontvangen omzetbelasting op een aparte (spaar)rekening. Datgene wat na een kwartaal over is boek je over naar je winstrekening.

Gelddoel 4: Spaar!

Open daadwerkelijk een spaarrekening, want het werken aan en het behalen van een spaardoel is een geweldig teken voor het universum dat je klaar bent om meer geld te manifesteren.

Onderneem vandaag nog actie. Begin door slechts €20 per maand te sparen met een automatische periodieke overboeking.

En als je al geld spaart, verhoog dan je maandelijkse bedrag. Je zult het niet eens missen.

Gelddoel 5: Stel een inkomensdoel

Stel een doel voor je totale inkomsten EN een doel voor een passief inkomen.

Creëer meer passieve inkomensproducten, zoals een boek of een online training. Zet hiervoor een bewuste intentie, anders zal het waarschijnlijk niet gebeuren.

Waarom het anders niet gaat gebeuren?
Omdat je waarschijnlijk te maken krijgt met je eigen weerstanden en geldblokkades rondom je inkomen en waarde. En misschien met de onderliggende overtuiging dat het niet gemakkelijk mag zijn.

Dus – hoeveel van je inkomen zou je dit jaar uit passieve bronnen willen laten komen?

Doe niet alles tegelijk, maar kies en start met één boek of online training. Begin klein en doe het stapje voor stapje. Rome werd ook niet in één dag gebouwd.

Mijn allereerste passieve inkomensproduct was de Manifesteer Methode voor €47. Al snel verdiende ik met deze online training €1000 per maand en dat gaf me tijd om meer passief inkomen te creëren.

Dus – stel je doelen en leg je ze vast.
Heb je een super chique systeem nodig?
Nee hoor – je kunt een eenvoudig dagboek gebruiken voor het stellen van je doelen.

En herhaling is de sleutel.
Elke dag zou je iets kunnen schrijven als:
Ik ben nu schuldenvrij!
Ik mag nog X euro belasting betalen
Ik heb al X euro winst gemaakt
Ik heb X euro aan spaargeld
Ik verdien Y euro per jaar aan passief inkomen

Als je je graag georganiseerd voelt, raad ik je aan een ​​eenvoudige spreadsheet te maken. En ik bedoel echt, echt eenvoudig. Stel het niet uit om je winst, schulden, belastingen, spaargeld en (passief) inkomen bij te houden.

En als je meer inkomen verdient, kun je je schuld sneller aflossen en er je spaar- en winstrekening mee opvullen!

Win win!
Ik kan niet wachten om te horen hoe het je leven verandert.

Wil jij vandaag een krachtige intentie neerzetten?

Probeer mijn Ultieme Intentieverklaring, een minicursus met stappenplan en werkbladen.  Het is gratis en meer dan 4420 keer gedownload. Jij zet hiermee niet alleen krachtige intenties neer, maar je hebt ook een bijzonder document om terug te blikken en te zien wat je allemaal al hebt gemanifesteerd.

© 2022 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden.

Mentor voor mindset, marketing en manifestatie. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA) en Spirituele Ondernemersschool (SOS). Ontwikkelaar van het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om meer ideale goed betalende klanten aan te trekken, meer omzet te manifesteren en meer tijd te hebben om van dit alles te genieten.

Categorie ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *