11 FEITEN DIE JE OVER MANIFESTEREN MOET WETEN

Iedereen heeft het altijd over de Wet van Aantrekkingskracht (LOA) en waarschijnlijk heb jij de “The Secret” gezien of gelezen maar vraag je je ooit af wat manifesteren precies is?

Als het gaat over manifesteren zijn er enkele belangrijke kernprincipes die vaak vergeten worden. Je kan worden meegesleept in de opwinding van “The Secret” en ” The LOA” maar dat kan soms je vooruitgang belemmeren als het gaat om het manifesteren van je dromen.

Hier zijn 11 feiten die je over manifesteren moet weten. Ze zullen je helpen bij je bewustwordingsproces wanneer en hoe je op het goede spoor kunt blijven bij het neerzetten van krachtige intenties!

1. MISLUKKING KOMT VAAK VOOR SUCCES

Als je faalt kan het zijn dat je vlak voor je grootste succes staat. Elke grote prestatie met een visie heeft mislukking gekend. Oprah Winfrey werd ontslagen als TV presentatrice omdat ze niet geschikt zou zijn voor TV. Michael Jordan werd ooit uit het High School basketbalteam gezet. Walt Disney werd ontslagen bij de krant omdat hij geen fantasie en originele ideeën zou hebben.

Deze mensen met een prachtige visie kende mislukking om daarna te herrijzen en mega succesvol te zijn in hun veld.

Dit is een van mijn favoriete quotes:

“Elk groot werk, elke grote prestatie, is tot uiting gebracht door vast te houden aan de visie, en vaak komt vlak voor de grote prestatie schijnbare mislukking en ontmoediging.” Florence Scovel Shinn

Alleen omdat jij een schijnbare mislukking krijgt, wil nog niet zeggen dat het echt is. Het is een uitnodiging om verantwoordelijkheid nemen voor de energie die je uitstraalt. En boven jezelf uit te stijgen wat er ook gebeurt.

2. GEDACHTEN WORDEN DINGEN

Wat nog belangrijker is, de manier hoe je je in samenhang met jouw gedachten VOELT, zal bepalen hoe jouw realiteit zich gaat manifesteren.

Je leven is het product van jouw emotionele patronen. Dit betekent dat het leven zich manifesteert zoals jij er mee omgaat, het waarneemt en hoe jij de energie verwerkt en omzet in een trillingsfrequentie die bepaalt welke ervaring jij manifesteert.

Als je je meestal gelukkig, vreugdevol en optimistisch voelt en je bent de meeste tijd vrij van -moeten-,  schuldgevoelens en onrealistische verwachtingen, dan zal je leven moeiteloos verlopen.

Als je wrok, bitterheid en haat in je hart koestert en je bent niet in staat te vergeven en dankbaar te zijn voor de dingen die er wel zijn zal je steeds in de achtbaar van onvervulde verlangens zitten. Het draait allemaal om bewust  worden dat jij de kracht en de macht hebt om je eigen gedachten te sturen.

3. JE MANIFESTEERT ALTIJD

Ik krijg mensen die me de hele tijd vertellen dat ze nog nooit iets hebben gemanifesteerd. Dat is onzin! We manifesteren altijd! Wat ze bedoelen is dat ze niet geloven dat ze ook verantwoordelijk zijn voor de manifestaties niet ze niet wilden. En ze geloven niet dat het mogelijk is om je eigen dromen, doelen en verlangens opzettelijk EN bewust te creëren.

Hier gaat het om…

We manifesteren elk moment dat we hebben gekregen. Elk moment van het leven is een zegen. Het voelt misschien niet altijd zo, maar het IS.

Je manifesteert altijd.

4. ONZEKERHEID IS JE GROOTSTE SPIRITUELE LERAAR

Als je je op je gemak voelt met onzekerheid en je je hart opent voor alle mogelijkheden dan zie je dat de grote spirituele lessen je begeleiden op een nieuw en krachtig pad dat het leven heet.

5. JE KUNT NIET VOOR IEMAND ANDERS MANIFESTEREN

We willen zo graag de mensen waarvan we houden helpen. Echter elke ziel loopt zijn eigen pad en we zijn hier om onze eigen spirituele lessen te leren.

“Kan ik het diploma voor mijn zoon manifesteren?”

Stel je wilt een diploma voor je zoon manifesteren. Je zou talloze uren kunnen besteden aan het visualiseren van je zoon met zijn diploma in zijn hand. Je zou zelfs een vision-bord kunnen maken, dagelijks kunnen mediteren, een ritueel doen….en toch lijkt het maar niet te lukken voor hem. Waarom- vraagt ​​je je misschien af?

Het komt allemaal neer op afstemming.,

Het is jouw focus, jouw energie en jouw trillingsfrequentie. Natuurlijk, als je zoon volledig op één lijn ligt met het manifesteren van zijn diploma, dan zal dat diploma in zijn realiteit rollen. Maar was jij het die het voor hem deed? Nee! Het draait allemaal om de afstemming van het individu.

6. HELDERHEID IS DE SLEUTEL

Als je super helder bent over wat je wilt creëren, reageert het universum met  een duidelijke volgorde om het in je realiteit te laten verschijnen. Het Universum houd van duidelijkheid en van specificiteit.

7. HET UNIVERSUM REAGEERT ALTIJD

Je trillingsfrequenties zullen met een verbazingwekkende nauwkeurigheid naar jou terugkeren. Wanneer je je bewust wordt van wat je het universum aanbiedt, begin je de patronen van je intenties en feedback terug te zien in je realiteit.

Ook al lijkt het soms dat je dromen zich maar niet manifesteren. En lijk het antwoord steeds NEE te zijn? Het universum reageert uiteindelijk altijd met 3 mogelijke antwoorden.

  1. ja
  2. nog niet
  3. iets beters

Dit zijn antwoorden die je moet koesteren om open te staan voor de mogelijkheden en kansen die op je pad komen.

8. OPSCHONEN GEEFT JE ZUIVERHEID EN FLOW

Een van de snelste manieren om te manifesteren is starten met een proces dat “opschonen” heet. Dat betekent: je los maken van alles in je leven dat je niet meer dient. Ruim je kantoor op, betaal je rekeningen en maak je kasten en bureau schoon. Orden je mailbox, geeft alles een plekje en sorteer je bedrijfskosten op relevantie en schrap wat niet langer nodig is. Deze acties zorgen voor zuivere energie en creëren flow en ruimte voor je iets nieuws in je leven.

9. JE BENT HET WAARD OM TE ONTVANGEN

De onderliggende oorzaak van zelfsabotage in het leven van een persoon is ongetwijfeld dat zij zich niet waardig genoeg voelt.

We hebben de neiging om onnodig drama of obstakels te creëren die ons ervan weerhouden ons volledige potentieel te ontplooien. We kunnen goede voornemens voor het nieuwe jaar opstellen die snel afnemen nadat ze zijn vastgesteld en dan hopen we maandag weer met het dieet te beginnen of vanaf volgende maand geld te besparen, enz.

Het enige dat nodig is om hierboven uit te stijgen,  is op elk moment, steeds weer een beter pad kiezen.

Kies ervoor om een ​​beetje dieper van jezelf te houden, kies ervoor om je hart te koesteren en een beetje harder en zie hoe de magie gebeurt en zich ontvouwt.

10. GODDELIJKE TIMING BEPAALT DE UITKOMST

Te vaak worden we ongeduldig als dingen die we willen zich niet manifesteren. Het is zo belangrijk om te onthouden dat tijd vrij irrelevant is in het grote geheel van dingen. Onze zielen zullen datgene ervaren wat ze nodig hebben om te helen. Jij bent precies goed zoals je bent en altijd daar waar je moet zijn om de lessen te leren die je nodig hebt.

11. ALLES IS ENERGIE

Alles onder de zon en in dit universum is constant in beweging. Alles is energie! Maar we moeten niet vergeten dat de manier waarop we communiceren, de dingen die we consumeren en de mensen waarmee we ons omringen allemaal een energetische vibratie hebben die invloed heeft op onze eigen trillingsfrequentie.

Het universum is constant afgestemd op en reageert op je trillingsfrequentie.

Het probleem dat de meeste mensen hebben, is dat ze vergeten zijn om groot te dromen. De moed is hun in de schoenen gezonken waardoor ze de sprong in het diepe niet meer durven nemen.

Het is makkelijker om in je comfortzone te blijven.

Maar we weten allemaal dat het in je comfortzone niet gaat gebeuren.

Want daar doe je wat je altijd al deed. Dus verwachtgeen andere resultaten.

De magie ligt daar net even buiten. En dat weet je!

En als je je afstemt op die magie en je bent klaar met die zeurende twijfel, het uitstelgedrag en al die dingen die je in de weg staan om je mooiste dromen te manifesteren……

Dan ben je klaar voor de volgend stap want het is jouw tijd! Start vandaag met mijn krachtige programma:
DE MANIFESTEER METHODE

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *