10 SIGNALEN DAT JE IN DE VORTEX BENT

Weet jij wanneer je in de trillingsfrequentie van de Vortex bent?

Zou je willen weten welke signalen je krijgt dat je er al bent?
“Nee, wil ik niet weten Francien! Ik heb geen idee waar je het over hebt?”
Helemaal oké. Lees dan niet verder.

Ja? Als je, net zoals ik een fan van Abraham Hicks bent, heb je waarschijnlijk al eerder van “De Vortex” gehoord, zo niet, dan is hier een korte uitleg:

De vortex is een trillingsfrequentie, een realiteit waarin we de dingen die we verlangen en waarvan we dromen zich manifesteren. Voor elke vraag is een antwoord en voor elk probleem is een oplossing.
De antwoorden en oplossingen worden gegenereerd in de Vortex.
Als WIJ in de Vortex zijn, stemmen we af op de frequentie van wat we willen manifesteren. Je kunt het zien als zoeken naar de juiste radiozender.
Draaien aan die knop is net als je afstemmen op de juiste frequentie in de Vortex.

Door je in de Vortex af te stemmen op de juiste trillingsfrequentie, kunnen we het leven ervaren zoals we het willen ervaren.

Of het nu meer geld, je ideale goed betalende klant of een liefdespartner is, de Vortex is de frequentie van LIEFDE! Daarom zijn al die dingen die het gevoel van liefde in ons opwekken op deze frequentie.

Dus vandaag wil ik een aantal signalen met je delen die je laten weten dat je al in de Vortex zit.

Herken deze tekens wanneer ze verschijnen, ze zijn een bevestiging van het universum dat je op één lijn bent (in allignment bent) en in de manifesteer modus bent om die dingen te ontvangen waarvan je droomt.

1. Je goed voelen

Onze trillingsfrequentie is gemakkelijk te herkennen aan onze emoties en hoe we ons voelen. Als je je blij, gelukkig en vreugdevol voelt, ben je in de Vortex.

2. Veel energie hebben

Energetisch gezien is de frequentie van de Vortex erg hoog. Als je in de Vortex bent, zul je energieker en levendiger zijn.

3. Een “heldere kijk” op de wereld

Als ik in de Vortex ben, merk ik vaak dat ik veel helderheid ervaar hoe de wereld werkt en de dingen in elkaar steken. Ik zie hoe simpel alles is en lach om mezelf hoe ik het steeds weer voor elkaar krijg dingen gecompliceerd en verwarrend voor mezelf te maken.

4. Kleuren zijn rijk en levendig

De kleuren die je ziet als je in de Vortex bent, zijn voller, rijker en levendiger. De wereld ziet er mooier uit. Die “roze bril” is een werkelijkheid. En het is heerlijk om die bril op te hebben. Mensen doen vaak denigrerend over die “roze bril”, als iets wat niet echt is. Maar jij weet nu beter. Geniet van die prachtige kleuren en die hoge vibratie. Het is jouw realiteit en onderdeel van de Vortex waar jij inzit.

5. Herinneringen aan grappige, mooie en goede dingen

In de Vortex heb je allerlei herinneringen die positief, grappig of mooi van aard zijn. Er verschijnt als vanzelf een lach op je gezicht. Wederom een signaal dat je in de Vortex bent.

6. Je ontvangt geniale ideeën en hebt briljante ingevingen

De trillingsfrequentie van de Vortex zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot universele informatie. Er gebeuren prachtige dingen, je hebt briljante ingevingen en je krijgt geniale ideeën. Als je plotseling DE oplossing krijgt voor een probleem waar je al heel lang mee worstelt, weet je dat je in de Vortex zit.

7. Een mega shift naar goede resultaten

Merk je dat het ene goede resultaat het andere prachtige resultaat opvolgt?
Yep! Je bent in de Vortex!

8. Synchroniciteit

Synchroniciteit vindt plaats als twee of meerdere gebeurtenissen min of meer gelijktijdig optreden die voor jou super zinvol en handig zijn. Precies waar je om gevraagd hebt of precies wat je op dat moment nodig hebt. Je hebt sterkt het gevoel dat dit geen toeval is. Synchroniciteit is een signaal dat je in de Vortex bent.

9. Mensen behandelen je met liefde en vriendelijkheid

Als je je in de Vortex afstemt op de trillingsfrequentie van LIEFDE wordt je als een magneet voor mensen. Mensen voelen zich aangetrokken tot jou en worden geïnspireerd aardig tegen je te zijn en je met liefde en vriendelijkheid te behandelen.

10. Je ziet er FANTASTISCH uit

Hoor je mensen zeggen: “Wow, wat zie je er goed uit!”. Of heb je jezelf ooit in de spiegel gezien en kon je niet begrijpen hoe FANTASTISCH je eruitzag? Je was in de Vortex.

Wanneer we ons steeds opnieuw afstemmen op de frequentie van LIEFDE, kunnen we onszelf en anderen op liefdevolle manier bekijken. We zien de prachtige wezens die we werkelijk zijn. Deze trillingsfrequentie van LIEFDE maakt jouw een magneet voor alles wat je in je leven en je bedrijf wilt aantrekken.

Deze frequentie van LIEFDE is wat we spiegelen aan anderen. Het is de frequentie van inclusie, acceptatie en eenheid. Dat maakt jou onweerstaanbaar en je trekt ideale goed betalende klanten moeiteloos aan. Jij creëert je eigen wonderen en behaalt super resultaten.

Dit zijn 10 signalen dat je al in de Vortex zit. Neem deze signalen mee om je er aan te herinneren wanneer je in de Vortex zit. Deze herinnering is super krachtig en geeft je altijd de mogelijkheid om je af te stemmen op de frequentie waar onze gewenste resultaten zich bevinden. Heb je nog andere signalen opgemerkt?
Welke signalen krijg jij als je in de Vortex bent? Reageer hieronder en deel.

Soms is het moeilijk deze hoge frequentie te vinden en hebben we gewoon een slechte dag. We hebben negatieve gedachte en hangen in een lage vibratie. Dat hoort ook bij het mens zijn. Het is al goed. Adem!

Om je helpen je vibratie -je trillingsfrequentie- te verhogen als je even niet ziet zitten, heb ik een gratis e-book voor je ontworpen. Een werkboek om je te helpen als je uit de vortex bent geslingerd, je slecht voelt of worstelt met je negatieve gedachten. Mijn cadeau -een PDF werkboek- is precies wat je nodig hebt.
Het helpt je om je negatieve gevoelens aan te pakken EN er op zo’n manier doorheen te werken dat je weer kunt afstemmen op de trillingsfrequentie van de Vortex.

Download vandaag mijn gratis e-book -Shift Je Slechte Dag- trek ideale klanten aan, verdien meer geld en bespaar jezelf jaren van frustratie.

© 2021 Francien van den Boomen – Alle rechten voorbehouden. Oprichter van de Manifesteer Business Academie (MBA), Mentor voor Mindset, Manifestatie en Marketing. Ontwikkelde het KlantenMagneet Systeem™, het bewezen stapsgewijze programma om ideale, goed betalende klanten aan te trekken, meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om van alles te genieten.

Schrijf je HIER in voor de gratis how-to-artikelen, blogs, tools en tips over het aantrekken van meer ideale goed betalende klanten.

2 gedachten over “10 SIGNALEN DAT JE IN DE VORTEX BENT”

  1. Hallo Francien, ik heb een vriendschap met iemand die daar ook sinds enige tijd mee bezig is en al jou signalen kloppen bij haar, de metamorfose was verbijsterend zij is een orakel van ispiratie geworden en zij is nog veel mooier geworden dan ze al was, zij straalt gewoon schoonheid en kracht!
    Groetjes van Hansch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *